• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Scenic flight over Okavango Delta
 • Game drives door Moremi Game Reserve

Okavango & Moremi - Xugana Island Lodge

5-daags arrangement

Tijdens deze reis door Botswana gaat u de natte Okavango Delta samen met de drogere savannes in het Moremi Game Reserve ontdekken. Eigenlijk is het best bijzonder dat het landschap van deze twee gebieden zo kan verschillen, want het Moremi wildreservaat is... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Xugana Island Lodge
 • Xugana Island Lodge, Okavango Delta
 • Xugana Island Lodge, Okavango Delta
 • Xugana Island Lodge, Okavango Delta
 • Xugana Island Lodge, Okavango Delta
Xugana Island Lodge Xugana Island Lodge, Okavango Delta Xugana Island Lodge, Okavango Delta Xugana Island Lodge, Okavango Delta Xugana Island Lodge, Okavango DeltaImpressies

Xugana Island Lodge
Xugana Island Lodge, Okavango Delta
Xugana Island Lodge, Okavango Delta
Xugana Island Lodge, Okavango Delta
Xugana Island Lodge, Okavango Delta


Reisinformatie


Tijdens deze reis door Botswana gaat u de natte Okavango Delta samen met de drogere savannes in het Moremi Game Reserve ontdekken. Eigenlijk is het best bijzonder dat het landschap van deze twee gebieden zo kan verschillen, want het Moremi wildreservaat is onderdeel van de uitgestrekte delta.
Dag tot dag

Maun › Okavango Delta

Wanneer u naar Botswana op reis gaat, kunt u de Okavango Delta eigenlijk niet overslaan. Dit is zo'n bijzonder en veelzijdig gebied, echt een typisch landschap van hoe Botswana er uit hoort te zien. Bij aankomst op de luchthaven van Maun, heeft u een binnenlandse vlucht  richting de delta. Dit wordt een echte 'scenic flight' want u komt ogen te kort als u over de delta heen vliegt.

Okavango Delta

Heeft u bepaalde dieren op uw wensenlijstje staan? Grote kans dat u ze hier gaat tegenkomen. Ga mee op safari in de ochtend en in de middag om alles uit uw dag middenin de delta te halen. U kunt gaan wandelen, gaan varen of met een 4-WD voertuig erop uit.

Okavango Delta › Moremi Game Reserve

Wat zijn nou precies de verschillen in landschap tussen de Okavango  Delta en het Moremi Game reserve? Tijd voor u om zelf de verschillen te gaan ontdekken. Per sportvliegtuigje wordt u gevlogen van het hart van de delta naar het nabijgelegen Moremi wildreservaat.

Moremi Game Reserve

Moremi ligt in het oostelijke deel van de Okavango Delta en is veel dichter begroeid dan de rest van de delta. Hier loopt een grote verscheidenheid aan wild rond, van de kleine antilopen tot de gevaarlijke roofdieren. Het landschap verandert continu. Beeldt u zich savannes in en dan weer  moerasgebieden tot u ineens midden in het beboste woud staat. Geen tijd  te verliezen dus, uw ranger laat u alle mooie plekjes zien tijdens verschillende game drives.

Moremi Game Reserve › Maun

Vast en zeker met een hele hoop nieuwe indrukken, vliegt u terug naar Maun. Hier staat u er weer alleen voor.Verdere info

Bijzonderheden

 • Het is mogelijk om in verschillende accommodaties te verblijven in Okavango Delta en Moremi Game Reserve. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Reisleiding

  Er is geen reisbegeleiding. Bij de lodges wordt u vergezeld door een ranger. De safari-activiteiten kunnen met andere gasten worden uitgevoerd.

  Beleef meer

  De binnenlandse vlucht met 'scenic view' boven de Okavango Delta en het Moremi Game Reserve laat u bewust worden van de verschillende natuur binnen een klein gebied gedurende deze reis in Botswana. Tijdens deze safari door de ongerepte natuur van Botswana maakt u kennis met de natte Okavango Delta en de drogere Savannes van het Moremi Game Reserve.

  Excursiemogelijkheden

  Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v facultatieve activiteiten.

  Verlenging

  Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar extra nachte in Moremi in Sango Safari Camp.
  Verblijf in Xugana Island Lodge en Camp Moremi.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Vervoer

  Per binnenlandse vlucht en sportvliegtuig van Manu - Okavanga Delta - Moremi Game Reserve en v.v. Safari activiteiten worden uitgevoerd per 4-WD.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Bekijk ook deze variant van deze reis:

  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak