• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Vier landen: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe
 • Victoria-watervallen
 • Okavango Delta
 • Etosha National Park
 • Bezoek Himba-stam
 • Namib Desert, Sossusvlei
 • Fish River Canyon
Tenzing Travel Adventure

Victoria Falls to Cape Town

20-daagse internationale groepsreis

U reist van Victoria Falls naar Kaapstad, met verblijf in accommodaties en permanente tentenkampen. Bekijk hier de varianten van deze reis
Het bijzondere aan deze groepsreis door Afrika is dat het landschap onderweg continu verandert. U start bij de geweldige Victoria Falls waarna u kennismaakt met de wilde dieren, waterrijke delta en groene wildernis van Botswana. Via het nog onontdekte Namibië... lees verder »


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Victoria Falls
 • Sunset Palmwag
 • Luipaard, Chobe National Park
 • Sossuvlei, Namibië
 • Fish River Canyon
Victoria Falls Sunset Palmwag Luipaard, Chobe National Park Sossuvlei, Namibië Fish River CanyonImpressies

Victoria Falls
Sunset Palmwag
Luipaard, Chobe National Park
Sossuvlei, Namibië
Fish River Canyon


Reisinformatie


Het bijzondere aan deze groepsreis door Afrika is dat het landschap onderweg continu verandert. U start bij de geweldige Victoria Falls waarna u kennismaakt met de wilde dieren, waterrijke delta en groene wildernis van Botswana. Via het nog onontdekte Namibië, een land vol tegenstellingen als het gaat om natuur, reist u uiteindelijk naar de bruisende eindbestemming van deze reis: Kaapstad.Dag tot dag

Victoria Falls (Zimbabwe)

U start uw reis in het Victoria National Park, waar u genoeg tijd krijgt om een van 's werelds meest spectaculaire watervallen te ontdekken. Indien u het activiteitenpakket heeft bijgeboekt is de entree tot het park inbegrepen. U kunt hier facultatief deelnemen aan verschillende activiteiten zoals bungeejumpen, raften of een spectaculaire helikoptervlucht over de falls (L,D).

Victoria Falls › Chobe National Park (Botswana)

De reis brengt u vandaag naar Kasane, gelegen in Chobe National Park. Hier heeft u de mogelijkheid om een game drive te maken en een boottocht over de Chobe River (beide inbegrepen bij het activiteitenpakket). Grote kans dat u verschillende wilde diersoorten zoals olifanten, nijlpaarden of krokodillen spot (O,L,D).

Chobe National Park › Caprivi Region

U verlaat Kasane en rijdt naar Namibië waar u naar de Caprivi-regio reist. Dit is de toegang tot de Okavango Delta. Wellicht wordt u opgewacht door een prachtige zonsondergang bij uw accommodatie (O,L,D).

Okavango Delta

Indien u het activiteitenpakket bijboekt gaat u deze dagen de Okavango Delta verkennen. U maakt wandelingen en vaart met een 'mokoro' door de kreekjes als het waterpeil hoog genoeg is. Wanneer u het activiteitenpakket niet bijboekt, blijft u deze dagen in de accommodatie in Kavango waar u op eigen kosten excursies kunt ondernemen (O,L,D).

Okavango Delta › Maun

Wanneer u deelneemt aan de Okavango Delta-excursie (activiteitenpakket) verlaat u per sportvliegtuigje de Delta. Een unieke ervaring! Uw volgende bestemming is Maun. Indien u het activiteitenpakket niet heeft bijgeboekt arriveert u hier per safaritruck (O,L,D).

Maun › Ghanzi

U vertrekt vroeg in de ochtend naar Ghanzi waar u, eenmaal aangekomen in het kamp, kennismaakt met de San-stam. In de avonduren woont u een dansvoorstelling van bosjesmannen bij (O,L,D).

Ghanzi › Windhoek (Namibië)

U passeert vandaag de grens tussen Botswana en Namibië. Na een lange reisdag arriveert u in de vroege avond in Windhoek waar u nog een korte stop maakt in het centrum (O,L).

Windhoek › Etosha National Park

Onderweg naar uw volgende bestemming, Etosha National Park, maakt u een stop bij een lokale markt waar u leuke handgemaakte souvenirs vindt. Etosha is het meest wildrijke park van Namibië. U maakt verschillende game drives, onder meer naar de zoutpan waar zich vaak veel dieren ophouden (O,L,D).

Etosha National Park ›  Opuwo

Vandaag is er nog tijd om het park te verkennen voor u doorreist naar Opuwo (O,L,D).

Opuwo › Outjo

Wanneer u het activiteitenpakket bijboekt kunt u vandaag in contact komen met leden van de semi-nomadische Himba-stam. Zij hebben een uniek uiterlijk en geheel eigen tradities. Vandaag heeft u de kans om meer over de fascinerende stam te leren. Aansluitend rijdt u door naar Outjo (O,L,D).

Outjo › Swakopmund

De reis naar Swakopmund verloopt via Spitzkoppe, waar u een mooie begeleide wandeling maakt. In Swakopmund bent u vrij om verschillende facultatieve activiteiten te ondernemen zoals skydiven, sandboarden of quad biking (O,L op dag 13).

Swakopmund › Namib Naukluft Park

U vertrekt richting het Namib Naukluft Park. Wanneer u het activiteitenpakket heeft bijgeboekt neemt u vanmiddag deel aan een begeleide wandeling en komt u meer te weten over het ecosysteem en hoe de lokale bushmen overleven. Vanavond kunt u zich vergapen aan de prachtige sterrenhemel (O,L,D).

Namib Naukluft Park

Er staat u een dag vol activiteiten te wachten. U beklimt de Dune 45 waar u, eenmaal boven, van een panoramisch uitzicht kunt genieten. Verder heeft u de kans om Sossusvlei te ontdekken voordat u een korte wandeling naar de Sesriem Canyon maakt (O,L,D).

Namib Naukluft Park › Fish River Canyon

Na een lange rit, waarbij u nog een stop maakt bij de Ais-Ais Hotsprings, arriveert u bij uw accommodatie voor vannacht (O,L,D).

Fish River Canyon › Gariep River (Zuid-Afrika)

U vertrekt vroeg op uw laatste dag in Nambië. U brengt een bezoek aan de indrukwekkende Fish River Canyon voor u verder reist in de richting van de Gariep River, waar u overnacht aan de oever van de Orange River. Vanmiddag heeft u de mogelijkheid om een kanotocht te maken (facultatief) of heerlijk uit te rusten bij het kamp (O,L,D).

Gariep River › Cederberg 

Vandaag heeft u een lange rit voor de boeg naar de Cederberg-regio. Bij aankomst in het kamp geniet u van een traditioneel Zuid-Afrikaans diner (O,L).

Cederberg › Kaapstad

Uw laatste dag, waar u gedurende de rit stopt voor een wijnproeverij (inbegrepen bij het activiteitenpakket). Daarna rijdt u verder richting Kaapstad, waar uw reis eindigt (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • Indien u het activiteitenpakket bijboekt en alleen reist dan deelt u op dag 4 & 5 tijdens de Okavango Delta-excursie de kamer met een andere alleenreizende deelnemer
 • Enige wandelervaring en een redelijke conditie zijn een pré
 • Er wordt enige participatie van de deelnemers verwacht bij kampactiviteiten, zoals bij het opzetten/afbreken van het kamp en de afwas
 • Deze reis wordt ook uitgevoerd met verblijf op campings
 • Het is tevens mogelijk deze reis in omgekeerde richting te maken
 • U kunt de rondreis ook in een groep van maximaal 12 personen maken, hiervoor geldt een meerprijs.

Excursiemogelijkheden

U kunt vooraf het activiteitenpakket bijboeken en ter plaatse tevens de genoemde facultatieve excursies.

Activiteitenpakket:

 • Dag 1: Entree Victoria Falls
 • Dag 2: Chobe National Park Game Drive and Chobe National Park Boat Cruise
 • Dag 4 & 5: Okavango Delta-excursie
 • Dag 12: Bezoek aan Himba-stam
 • Dag 15: Begeleide woestijnexcursie
 • Dag 20: Wijnproeverij

Facultatieve excursies, lokaal te voldoen:

 • Dag 1: Bungeejumpen, Sunset Cruise, helikoptervlucht etc.
 • Dag 7: Wandeling met lid van de San-stam
 • Dag 8 & 13: Diner
 • Dag 10: Etosha Night Drive
 • Dag 14: Activiteiten zoals skydiven, sandboarden of quad biking
 • Dag 18: Halve dag kanovaren

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verlenging

Het is mogelijk om voor en na de reis overnachtingen bij te boeken. Bijvoorbeeld om het bruisende Kaapstad te ontdekken. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 20 internationale deelnemers.
Verblijf in accommodaties en permanente tentenkampen.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving: (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Safaritruck.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Bekijk ook deze varianten van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak