• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Amboseli National Park
 • Masai Mara National Park
 • Vervoer per klein vliegtuigje
 • Verblijf in luxe accommodaties

Experience Masai Mara & Amboseli

5-daagse individuele reis

Deze 5-daagse rondreis Kenia brengt u naar twee juweeltjes van wildparken; Amboseli National Park en Masai Mara National Park. Beide parken huisvesten grote groepen wild en bieden prachtige landschappen. Het verblijf in de luxe Amboseli Serena Lodge en Mara B... lees verder »
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Mara Bushtops Camp, Spa
 • Masai Mara, Kenia
 • Masai, Kenia
Mara Bushtops Camp, Spa Masai Mara, Kenia Masai, KeniaImpressies


Mara Bushtops Camp, Spa
Masai Mara, Kenia

Masai, Kenia


Reisinformatie


Deze 5-daagse rondreis Kenia brengt u naar twee juweeltjes van wildparken; Amboseli National Park en Masai Mara National Park. Beide parken huisvesten grote groepen wild en bieden prachtige landschappen. Het verblijf in de luxe Amboseli Serena Lodge en Mara Bushtops Camp maken dat deze reis er één is die u niet snel zult vergeten.Dag tot dag

Nairobi → Amboseli National Park

Na aankomst op de luchthaven van Nairobi wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging. Na een korte briefing volgt de transfer naar een kleiner vliegveld voor uw binnenlandse vlucht naar Amboseli National Park. Hier verblijft u twee nachten in de Amboseli Serena Lodge, vanwaar u onder meer prachtig uitzicht heeft over de savenne en de indrukwekkende Mount Kilimanjaro. De rit naar de lodge toe is een safari op zich. Het is dus niet onverstandig om uw camera bij de hand te houden. Na de lunch heeft u tijd om even bij te komen en kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten van de lodge. Aan het einde van de middag kunt u deelnemen aan een game drive of een van de andere mogelijke activiteiten (L,D).

Amboseli National Park

Vroeg op vandaag! De eerste game drive van de dag staat op het programma. In de vroege uurtjes ziet u vaak de mooiste dingen. Na uw game drive is het tijd voor het ontbijt, waarna u de rest van de ochtend de tijd heeft om te ontspannen in de sfeervolle omgeving van de lodge. Laat in de middag volgt de tweede game drive van de dag (O,L,D).

Amboseli National Park → Masai Mara National Park

Na het ontbijt wordt u naar de airstrip van Amboseli gebracht voor uw vlucht naar Nairobi, vanwaar u met een andere vlucht doorreist naar Masai Mara National Park. Het Masai Mara National Park ligt in het zuidwesten van Kenia en is een van Afrika's grootste wildreservaten. Hier zijn meer dan 95 soorten zoogdieren te vinden en meer dan 570 soorten vogels, waardoor dit een van de meest diverse ecosystemen van Afrika is. Na aankomst in het park wordt u opgewacht en volgt de transfer naar uw accommodatie voor de komende twee nachten: Mara Bushtops Camp. U verblijft hier in een luxe safaritent met veranda, privé-hot tub en een uitzicht waar u nog lang over zult napraten. Het kamp zelf beschikt onder meer over een wijnkelder, spa, zwembad en een zeer goede keuken. Na de lunch is het later op de middag tijd voor uw eerste game drive. Bij terugkomst in het kamp volgt het diner (O,L,D).

Masai Mara National Park

Vandaag start u de dag vroeg met een game drive. Het prachtige landschap van de Masai Mara biedt een thuis aan onder meer leeuwen, luipaarden, olifanten, wrattenzwijnen en impala's. Met wat geluk spot u vandaag een paar van deze diersoorten. Na de game drive keert u terug naar de accommodatie voor het ontbijt en wat vrije tijd. U kunt er ook voor kiezen om (facultatief) een bezoek te brengen aan een Masai-dorp waar u kennis maakt met de lokale bevolking en hun tradities. U heeft vanmiddag nog een twee game drive, wie weet spot u nog een aantal bijzondere diersoorten (O,L,D)!

Masai Mara National Park → Nairobi

U heeft vandaag nog een laatste (vroege) game drive. Aanlsuitend geniet u bij uw accommodatie van het ontbijt voor u terug vliegt naar Nairobi. Hier volgt de transfer naar de internationale luchthaven, waar de reis eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

Tijdens de game drives deelt u uw voertuig met andere gasten van de accommodatie.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2.
U verblijft twee nachten in de Amboseli Serena Lodge en twee nachten in het Mara Bushtops Camp.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per klein vliegtuigje (dag 1, 3 & 5) en per 4-WD tijdens de game drives.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me