• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kenya in Style

8-daagse individuele reis

Deze reis door Kenia en haar mooiste natuurparken is het neusje van de zalm. U overbrugt de grote afstanden per vliegtuig: het landschap onder u wisselt van kleur en structuur. U verblijft in exclusieve tentenkampen, eco-vriendelijke cottages en een sfeervoll ... lees verder ↓


Highlights

 • Luxe onderkomens
 • Game drives in prachtige parken
 • Vervoer tussen de parken per vliegtuig
Prijs op aanvraag


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Masai-man, Kenia
 • Olifanten, Masai Mara, Kenia
 • Masai Mara National Reserve, Kenia, Afrika
 • Amboseli National Park
 • Cheetah, Masai Mara
Masai-man, Kenia Olifanten, Masai Mara, Kenia Masai Mara National Reserve, Kenia, Afrika Amboseli National Park Cheetah, Masai MaraImpressies

Masai-man, Kenia
Olifanten, Masai Mara, Kenia
Masai Mara National Reserve, Kenia, Afrika
Amboseli National Park
Cheetah, Masai Mara


Reisinformatie


Deze reis door Kenia en haar mooiste natuurparken is het neusje van de zalm. U overbrugt de grote afstanden per vliegtuig: het landschap onder u wisselt van kleur en structuur. U verblijft in exclusieve tentenkampen, eco-vriendelijke cottages en een sfeervolle boerderij. Zowel reis als verblijf zijn zeer afwisselend.
Kenya in Style Kenya in StyleDag tot dag

Nairobi › Amboseli

U wordt bij de luchthaven of uw stadshotel opgehaald en direct naar Wilson Airport gebracht voor uw vlucht naar Amboseli. Vanaf de landingsbaan rijdt u naar uw kamp, Tortilis Camp. Deze eerste rit is eigenlijk al meteen een game drive: houd uw camera gereed, u kunt nu al wild spotten. Na de lunch volgt wederom een game drive door het reservaat. U kunt ook kiezen voor een 'walk in the bush'! Na terugkomst vindt het diner plaats en de overnachting (L,D).

Amboseli National Park

De dag staat in het teken van game drives, afgewisseld met de maaltijden en het gebruik van de fijne faciliteiten van het kamp. Amboseli staat bekend om de kuddes olifanten die, aangezien het landschap grotendeels vlak is, goed te zien zijn. Maar ook vele andere wildsoorten, zoals buffels, neushoorns, giraffen, gazellen en gnoes dwalen hier rond. Vanuit Amboseli kunt u de machtige Kilimanjaro zien: met het wild op de voorgrond levert dat beeld fantastische foto's op (O,L,D).

Amboseli › Nairobi › Naivasha

Na het ontbijt vliegt u vanuit Amboseli via Nairobi naar Lake Naivasha waar u op tijd aankomt voor de lunch. De lodge, Loldia House, is een privé-boerderij met in Engelse stijl ingerichte kamers (O,L,D).

Lake Naivasha › Lake Nakuru › Lake Naivasha

U geniet van het ontbijt en rijdt vervolgens naar het nabijgelegen Lake Nakuru National Park, beroemd om de duizenden flamingo's die het meer roze kleuren en de grote verscheidenheid aan andere dieren. Waterbokken, wrattenzwijnen, jachtluipaarden en zelfs neushoorns kunnen uw pad kruisen. In de middag keert u terug naar de Loldia House voor de lunch en tijd voor uzelf (O,L,D).

Lake Naivasha › Masai Mara

Voordat u naar de airstrip van de Loldia House wordt gebracht, nuttigt u eerst nog uw ontbijt. Vervolgens vliegt u naar de Masai Mara, waar u landt op de Musiara-landingsbaan. U installeert zich in het kamp, Main Governors Camp, en geniet van de lunch. Met het 4-WD voertuig van het kamp trekt u erop uit, op zoek naar wild. Met een oppervlakte van 1672 vierkante kilometer heeft de Masai Mara u heel wat te bieden (O,L,D).

Masai Mara

De komende dagen brengt u door in dit bekendste wildpark van Kenia. De Masai Mara is het thuis van vele dieren: u kunt de Big Five (olifant, buffel, leeuw, luipaard en neushoorn) ontmoeten. Tegelijkertijd eten de giraffen de acacia-bomen kaal, liggen krokodillen op de loer in de Mara River en struint de jakhals de open vlakte af. De maaltijden gebruikt u in het kamp (O,L,D).

Masai Mara › Nairobi

Na het ontbijt vliegt u terug naar Wilson Airport bij Nairobi en wordt u naar een stadshotel of de internationale luchthaven van Nairobi gebracht (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Tijdens de game drives deelt u uw voertuig met andere gasten van de lodge
 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. In het geval van slechte weersomstandigheden kan het zijn dat game drives worden aangepast en/of niet doorgaan.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Baobab Beach Resort, gelegen aan de stranden van Kenia.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 6.
Verblijf in deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Minibus voor maximaal 6 personen en per vliegtuigje.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me