• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Wildlife spotten tijdens diverse game drives
 • Tsavo West en haar grote aantallen olifanten
 • Prachtige vogels in Taita Hills
 • Amboseli met spectaculair zicht op de Kilimanjaro

Tsavo West, Amboseli & Taita Hills

4-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Tijdens deze rondreis door Kenia maakt u in een kort tijdsbestek kennis met de safarigebieden die vlak achter de kust bij Mombasa liggen: Tsavo West met een grote vogelpopulatie en 'rode' olifanten, de vlakten van Amboseli met uitzicht op de Kilimanjaro en... lees verder »

Vanaf € 1092,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Tijdens deze rondreis door Kenia maakt u in een kort tijdsbestek kennis met de safarigebieden die vlak achter de kust bij Mombasa liggen: Tsavo West met een grote vogelpopulatie en 'rode' olifanten, de vlakten van Amboseli met uitzicht op de Kilimanjaro en het wildreservaat Taita Hills. Een perfect 'uitstapje' vanaf uw strandbestemming...
Dag tot dag

Mombasa → Tsavo West

In de ochtend wordt u bij uw hotel in Mombasa of in Nairobi opgehaald en rijdt u naar Tsavo West. Daar komt u voor lunchtijd aan in uw lodge die uitkijkt over een waterdrinkplaats waar onder meer zebra's en buffels regelmatig komen drinken. Na de lunch kunt u ontspannen voordat u later in de middag u een game drive maakt. Dit prachtige stuk natuur bestaat onder andere uit graslanden, struikgewassen en acacia-bomen en herbergt vele mooie diersoorten. Met een beetje geluk spot u tijdens deze eerste game drive al een olifant, neushoorn of leeuw! De overnachting en het diner vinden plaats in de Kilaguni Serena Safari Lodge (L,D).

Tsavo West → Amboseli

Vanuit Tsavo rijdt u naar het bekende Amboseli National Park. De rit naar de lodge is eigenlijk al een game drive en geeft u een kans alvast wat wild te spotten. Na de lunch heeft u tijd om te ontspannen; in de namiddag staat er nog een game drive op het programma. Het park staat bekend om de olifanten die hier in grote groepen leven. Bij mooi weer kunt u de Kilimanjaro zien liggen, de hoogste berg van Afrika. Overnachting en diner in de Amboseli Serena Lodge met uitzicht op de weidse vlakten en wilde dieren (O,L,D).

Amboseli → Taita Hills

U vertrekt naar het Taita Hills-wildreservaat, met picknicklunch voor onderweg. Uw lodge ligt aan een waterdrinkplaats. Vooral in het droge seizoen komen hier tientallen olifanten water drinken. Een prachtig spektakel! In deze omgeving leven tevens zo'n 300 soorten vogels, dé plek voor de echte vogelliefhebber dus. Overnachting in de Taita Hills Lodge (O,picknicklunch,D).

Taita Hills → Mombasa

Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar uw strandhotel in Mombasa of naar Nairobi, waar de tour eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

Deze tour vertrekt dagelijks (op verzoek) vanuit uw hotel in Mombasa of Nairobi.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve activiteiten.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Baobab Beach Resort aan de stranden van Kenia.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers.
U overnacht in sfeervolle middenklasse lodges.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving: O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner.

Vervoer

Per minibus voor maximaal 6 personen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak