• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel For Family

Kids in Kenya

7-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Met de kinderen op avontuur in Kenia! Het speuren naar wilde dieren, leren over hun gedrag en ze zien in hun natuurlijke omgeving. Ook maken jullie tijdens deze 7-daagse Kenia-reis kennis met de kleurrijke Masai. Een reis vol fantastische ervaringen die ee ... lees verder ↓Highlights

 • Kindvriendelijke accommodaties & activiteiten
 • Spotten van 'The Big Five'
 • Kennismaking met de kleurrijke Masai
 • Leuke, informatieve wandelingen & game drives
Prijs op aanvraag


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Samburu National Park, Kenia
 • Kenia, Afrika
 • Masai Mara National Reserve, Kenia, Afrika
 • Masai, Kenia
Samburu National Park, Kenia Kenia, Afrika Masai Mara National Reserve, Kenia, Afrika Masai, KeniaImpressies

Samburu National Park, Kenia
Kenia, Afrika
Masai Mara National Reserve, Kenia, Afrika

Masai, Kenia


Reisinformatie


Met de kinderen op avontuur in Kenia! Het speuren naar wilde dieren, leren over hun gedrag en ze zien in hun natuurlijke omgeving. Ook maken jullie tijdens deze 7-daagse Kenia-reis kennis met de kleurrijke Masai. Een reis vol fantastische ervaringen die een leven lang meegaan. Jullie overnachten in lodges, maar ook in kleinschalige tentenkampen midden in de natuur, alle geschikt voor een verblijf met kinderen. In veel gevallen worden zelfs speciale activiteiten voor de kinderen georganiseerd.
Dag tot dag

Aankomst Nairobi

Na aankomst op de luchthaven worden jullie verwelkomd door onze vertegenwoordiger en naar het hotel in Nairobi gebracht. Hier hebben jullie de tijd om even te acclimatiseren en uit te rusten voor het grote Kenia-avontuur begint!

Nairobi › Aberdares/Mt. Kenya

Na het ontbijt reizen jullie naar de Mount Kenya-regio. Na aankomst is het eerst tijd voor lunch bij de accommodatie van vandaag: Aberdare Country Club. Deze lodge organiseert diverse leuke activiteiten voor kinderen, waaronder begeleide wandelingen op zoek naar wilde dieren. Vanmiddag staat er een game drive in het Ol Pejeta Conservancy op het programma en bezoeken jullie een opvangcentrum voor chimpansees. De kinderen zullen vol verhalen terugkomen (O,L,D)!

Aberdares/Mt. Kenya › Lake Elementaita

De dag begint met een begeleide safariwandeling. Wie weet spotten jullie voor het ontbijt al een aantal leuke dieren. Na het ontbijt bij de lodge reizen jullie door naar Nakuru National Park. Hier staat vanmiddag een game drive op het programma voor jullie doorrijden naar de eindbestemming van vandaag: Lake Elementaita. Jullie slapen vannacht in de kindvriendelijke Sunbird Lodge, waar het genieten is op jullie privé-veranda met geweldig uitzicht (O,L,D).

Lake Elementaita › Masai Mara National Reserve

Vroeg uit de veren voor een mooie natuurwandeling rond Lake Elementaita. Na het ontbijt vertrekken jullie richting het Masai Mara National Reserve, waarbij jullie onderweg stoppen voor een gezellige picknick. Na aankomst bij de verblijfplaats van vanavond, Loyk Mara Camp, is het tijd voor ontspanning. De kinderen kunnen zich vermaken bij de Mtoto Adventure Club. Loyk Mara Camp is een hele leuke plek voor de kleine reizigers, mede dankzij het grote aanbod aan kinderactiviteiten. Zo organiseren ze speciale kinderwandelingen, worden er 's avonds spannende verhalen verteld bij het kampvuur en leren ze alles over het leven als Masai-krijger. Aan vermaak geen gebrek dus (O,L,D)!

Masai Mara National Reserve

Deze dag staat in het teken van de Masai-cultuur. Jullie maken deze ochtend een wandeling onder leiding van een heuse Masai-krijger! Aansluitend zullen jullie een echte Masai-lunch meemaken. Vooral het eten zonder bestek zullen de kinderen geweldig vinden! Vanmiddag staat er nog een game drive op het programma over de golvende grasvlakten van de Mara. Jullie gaan op zoek naar de Big Five: leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. Dit wildpark is vooral bekend door de jaarlijkse trek van de 1,5 miljoen gnoes of wildebeesten, een van de meest unieke spektakels op het Afrikaanse continent. Naast de gnoes leven er in de Masai Mara grote aantallen gazellen, topi's en buffels. Door de aanwezigheid van zoveel prooidieren is er ook veel roofwild. Zo leeft de grootste populatie leeuwen van Kenia in dit wildpark (O,L,D).

Masai Mara National Reserve › Lake Naivasha

De Masai Mara is een paradijs voor vogelaars. Daarom gaan jullie vanochtend op zoek naar de mooiste vogels tijdens een begeleide wandeling. Hierna reizen jullie af naar Lake Naivasha, waar vanmiddag een game drive of een natuurwandeling in Hell's Gate National Park op de planning staat. Vroeg in de avond arriveren jullie in het Crater Lake Camp (O,L,D).

Lake Naivasha › Nairobi

Na het ontbijt nemen jullie afscheid van de 'bush' en start de terugreis naar Nairobi. Jullie lunchen vandaag in het Carnivore Restaurant. In dit beroemde openluchtrestaurant wordt het vlees geroosterd op traditionele Masai-zwaarden boven een enorm groot houtskoolvuur. Een spectaculaire lunch die ook de kinderen ontzettend leuk zullen vinden. Hierna volgt een bezoek aan het Giraffe Centre voor een ontmoeting met deze machtig mooie dieren voor jullie naar de luchthaven worden gebracht. Vol verhalen zullen jullie huiswaarts keren (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis wordt op privé-basis uitgevoerd, maar safari-activiteiten kunnen in het gezelschap van andere gasten zijn
 • Wij raden een safari aan voor kinderen vanaf 7 jaar
 • Jullie dienen te reizen met plooibare tassen/koffers (max. 15 kilo per persoon) i.v.m. de beperkte laadruimte in de minibus.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids. Tijdens de activiteiten bij de lodges/camps worden jullie begeleid door Engelssprekende gidsen/rangers ter plaatse.

Beleef meer

 • Hebben jullie andere reiswensen? Samen kunnen we de reis aanpassen zodat het de perfecte familievakantie wordt.
 • Andere bestemming? We bieden tevens familiereizen aan in (onder andere) Zuid-Afrika, Namibië en Tanzania. Vraag ons hiernaar!

Excursiemogelijkheden

Genoemde safari-activiteiten, inclusief parkentreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve activiteiten.

Insiders Tip

Geef de kinderen een leuk boekje waarin ze kunnen bijhouden welke dieren ze spotten. Zo kunnen ze eenmaal thuis nog eens terugkijken wat ze allemaal gezien hebben!

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een strandverlening in Mombasa. Na afloop van de safari vliegt u op dag acht in een uurtje naar Mombasa. Al onze hotels, in verschillende prijscategorieën, liggen aan het witte zandstrand, in verzorgde tropische tuinen. De perfecte afsluiter van jullie Kenia-reis!

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 6.
Verblijf in middenklasse hotels, lodges en tentenkampen.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per minibus met voor ieder een raamplaats.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me