• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Unieke diersoorten in Samburu N.P.
 • Wildrijk Masai Mara N.P.
 • Verblijf in luxe accommodaties
 • Vervoer per klein vliegtuigje

Experience Masai Mara & Samburu

5-daagse individuele reis

Deze 5-daagse luxe safari doet twee van Kenia's mooiste parken aan. Het Samburu National Park huisvest een aantal diersoorten die u in weinig andere parken zult vinden, waaronder de zeer zeldzame zwarte neushoorm. Het Masai Mara National Park, misschien wel h... lees verder »
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Waterbok, Masai Mara, Kenia
 • Mara Bushtops Camp, Spa
 • Olifanten, Masai Mara, Kenia
 • Elephant Bedroom Camp, Samburu National Park
Waterbok, Masai Mara, Kenia Mara Bushtops Camp, Spa Olifanten, Masai Mara, Kenia Elephant Bedroom Camp, Samburu National ParkImpressies

Waterbok, Masai Mara, Kenia
Mara Bushtops Camp, Spa
Olifanten, Masai Mara, Kenia
Elephant Bedroom Camp, Samburu National ParkReisinformatie


Deze 5-daagse luxe safari doet twee van Kenia's mooiste parken aan. Het Samburu National Park huisvest een aantal diersoorten die u in weinig andere parken zult vinden, waaronder de zeer zeldzame zwarte neushoorm. Het Masai Mara National Park, misschien wel het meest beroemde park van Kenia, is zeer wildrijk en biedt daarnaast prachtig landschap. Een absolute hoogtepuntenreis!Dag tot dag

Nairobi › Samburu National Park

Na aankomst op de internationale luchthaven van Nairobi wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging en kort gebriefd over de komende dagen. Hierna volgt de transfer naar het vliegveld vanwaar uw binnenlandse vlucht naar Samburu National Park vertrekt. Na ongeveer anderhalf uur arriveert u in Samburu en wordt u naar het Elephant Bedroom Camp gebracht, waar u de komende twee nachten zult verblijven. Na de lunch in het camp maakt u vanmiddag al een eerste game drive (L,D).

Samburu National Park

Het landschap van Samburu is zeer gevarieerd. Daarnaast vindt u hier een aantal diersoorten die u in weinig andere parken in Kenia vindt, zoals de Grevy-zebra en de Oryx Antilope. Maar ook heeft u hier de kans de zeer zeldzame, en helaas met uitsterven bedreigde, zwarte neushoorn te spotten. Daarnaast is het park ook het thuis van een grote populatie katachtigen. U gaat uw geluk deze ochtend vroeg beproeven tijdens een eerste game drive. Na de lunch heeft u vanmiddag de keuze: gaat u nogmaals mee op game drive of kiest u voor een culturele excursie of lezing over de Samburu-cultuur? Aan het einde van de dag geniet u van een heerlijk drankje voor u aanschuift voor een 4-gangendiner bij kaarslicht (O,L,D).

Samburu National Park › Masai Mara National Park

Na nog een vroege game drive en het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht voor uw vlucht naar Masai Mara National Park. Na aankomst wordt u naar uw accommodatie gebracht; het luxe Mara Bushtops Camp. Na de lunch kunt u een eerste game drive maken of deelnemen aan een van de andere activiteiten die het kamp biedt (O,L,D).

Masai Mara National Park

Voor zonsopkomst maakt u de eerste game drive op zoek naar wild. Het prachtige landschap van de Masai Mara biedt een thuis aan onder meer leeuwen, luipaarden, olifanten, wrattenzwijnen en impala's. Ook staat het bekend om de indrukwekkende migratie van de wildebeesten (bepaalde perioden). Na deze activiteit kunt u genieten van wat vrije tijd en gebruik maken van de vele faciliteiten die uw accommodatie biedt. In de middag neemt u deel aan een tweede game drive, hopelijk spot u veel moois! 's Avonds geniet u van een heerlijk diner bij het kamp (O,L,D).

Masai Mara National Park › Nairobi

Na een laatste game drive vliegt u terug naar Nairobi. Hier volgt de transfer naar de internationale luchthavem, waar deze reis eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

Tijdens de game drives deelt u uw voertuig met andere gasten van de accommodatie.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2.
U verblijft twee nachten in het Elephant Bedroom Camp en twee nachten in het Mara Bushtops Camp.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per klein vliegtuigje (dag 1, 3 & 5) en per 4-WD tijdens de game drives.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me