• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights of La Réunion

7-daagse autoreis

Een reis op La Réunion langs prachtig gevormde kusten, Cilaos, het geografische middelpunt van La Réunion en de bekende drie uitgedoofde vulkaankraters. Een reis waarbij u veel van het wonderschone en afwisselende landschap aan u voorbij ziet trekken.Highlights

 • Prachtig gevormde kusten
 • De drie uitgedoofde vulkaankraters
 • Het plaatsje Cilaos
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 500,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Cilaos
 • Strand, La Reunion
 • La Reunion
 • La Reunion
 • Strand, La Reunion
Cilaos Strand, La Reunion La Reunion La Reunion Strand, La ReunionImpressies

Cilaos
Strand, La Reunion
La Reunion
La Reunion
Strand, La Reunion


Reisinformatie


Een reis op La Réunion langs prachtig gevormde kusten, Cilaos, het geografische middelpunt van La Réunion en de bekende drie uitgedoofde vulkaankraters. Een reis waarbij u veel van het wonderschone en afwisselende landschap aan u voorbij ziet trekken.
Dag tot dag

Saint-Denis

Na aankomst op de luchthaven heet onze lokale vertegenwoordiger u welkom en haalt u de huurauto op. U rijdt naar St. Denis, dat u nader verkent.

Saint-Denis › Salazie

Via Sainte Suzanne rijdt u naar Saint-André. Maar voor u daar arriveert, kunt u in Sainte Suzanne eerst nog een vanilleplantage bezoeken indien u dit wilt. U stopt bij de Voile de la Mariée waterval en vervolgt uw reis naar Hell-Bourg met Maison Folio (O).

Salazie › Saint-Pierre

U rijdt weer terug richting de kust en gaat via St. Benoît, La Riviére des Roches, een natuurlijk gevormd bassin La Paix en het Takamaka-uitzichtpunt verder. Via Sainte-Anne en Sainte-Rose gaat u naar Anse des Cascades en door naar Saint-Philippe. Dan naar Grand Anse en de wilde kusten van Manapany-les-Bains en dan bereikt u Saint-Pierre voor de overnachting (O).

Saint-Pierre

Een vroeg vertrek met als eerste een stop bij het uitzichtspunt Nez-de-Boeuf. Door naar de Commerson-krater, u steekt het plateau Plaine des Sables over en ontdekt de Dolomieu-krater vanaf Le Pas de Bellecombe. Onderweg kunt u vaker stoppen, bijvoorbeeld in Bourg-Murat bij het museum (O).

Saint-Pierre › Cilaos

Voordat u Cilaos bereikt, bezoekt u Entre-Deux. Ontdek Cilaos en omgeving: via vele wandelpaden kunt u opgaan in al het natuurschoon en genieten van de vergezichten (O).

Cilaos › Saint-Gilles

Na een laatste wandeling stapt u weer in de auto, op weg naar de westkust. Stop bij de 'Gouffre', Etang-Salé en het zwarte strand, bij de geisers Trou du Souffleur en St. Leu (O).

Saint-Gilles › Saint-Denis

Na een laatste ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven waar u de auto weer inlevert en deze reis ten einde komt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De genoemde afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden
 • U kunt het verblijf op La Réunion uiteraard verlengen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de autoreis te verlengen met bijvoorbeeld een strandverblijf op het eiland Mauritius.

Excursiemogelijkheden

Alle genoemde excursies zijn facultatief en niet inbegrepen bij de prijs.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan extra nachten aan het strand in Le Nautile Beachfront.
Verblijf naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt). U heeft de mogelijkheid diner bij te boeken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me