• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Enjoy Northern Madagascar

9-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Madagascar behoort weliswaar tot Afrika maar het is een totaal ander land met een andere natuur en een ander dierenrijk. Het eiland kent een aaneenschakeling van parken en in die parken een bijzondere en grote verscheidenheid aan bewoners. U bezoekt tijdens d ... lees verder ↓


Highlights

 • Diverse unieke diersoorten, o.a. lemuren
 • Overweldigende natuur
 • Lieflijk eiland Nosy Be
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 2250,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • The Tsingy Rouge
The Tsingy RougeImpressies
The Tsingy RougeReisinformatie


Madagascar behoort weliswaar tot Afrika maar het is een totaal ander land met een andere natuur en een ander dierenrijk. Het eiland kent een aaneenschakeling van parken en in die parken een bijzondere en grote verscheidenheid aan bewoners. U bezoekt tijdens deze reis op Madagascar twee indrukwekkende parken: Amber Mountain National Park en Ankarana National Park en doet u te goed aan een overweldigende flora en fauna. En, ter afsluiting, nog een paar dagen ontspannen op Nosy Be.Dag tot dag

Antananarivo › Diego Suarez › Amber Mountain National Park

U vliegt naar Diego Suarez en wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger en naar uw lodge bij het Amber Mountain National Park gebracht (L,D).

Amber Mountain National Park

Het park is een vulkanisch gebied met bergen die tot bijna 1500 meter reiken en biedt een grote biodiversiteit met een tropisch woud waar watervallen en kreken hun weg zoeken. Vulkanische meren en natuurlijk gevormde paden vormen een labyrint om te worden ontdekt. Laat in de middag keert u terug naar de lodge (O,L,D).

Amber Mountain National Park › Ankarana National Park

Na uw ontbijt vertrekt u richting het oostelijke deel van het Ankarana National Park via de Red Tsingy. Dit is een fascinerende plek met geërodeerde rode torens van lateriet dat door erosie gevormd is. Een zeer fotogenieke plek! Halverwege de middag bereikt u Ankarana (O,L,D).

Ankarana National Park

De komende twee nachten overnacht u op een andere plek in het Ankarana N.P. Het park kent een groot, ondergronds netwerk van rivieren, grotten en kloven en de hoogste dichtheid van primaten. Lemuren, maki's, mangoesten, vele vogelsoorten, diverse reptielsoorten en kikkers bevolken dit dichtbegroeide park. Ideaal om al wandelend te verkennen. Ook maakt u op dag vijf een excursie naar de Tsingy's. U start vanuit het kamp en u kunt kiezen, vertrekt u te voet of per boot? Wat u ook beslist, vergeet vooral uw camera niet! In de late middag/avond maakt u een fietstocht door de 'bush' (O,L,D).

Ankarana Mountain National Park › Ankify › Nosy Be

Via Ankify, en langs grote cacao- en koffieplantages, reist u per speedboot naar Nosy Be, een eiland voor de kust waar u de komende drie nachten zal verblijven (O,L,D).

Nosy Be

Op dag zeven maakt u een excursie naar Mont Lokobe. Hier maakt u een mooie, drie uur durende, wandeling door het bos. Het gebied huisvest onder meer 30 soorten reptielen en 17 soorten vogels waaronder de bijzondere Malagasy Kingfisher en de Madagaskarransuil. Na de lunch wordt u terug gebracht naar de lodge. De rest van de middag en de volgende dag heeft u ter vrije besteding (O,L,D).

Nosy Be › Antananarivo

Vandaag heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Antananarivo (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Red Tsingy kan uitsluitend gedurende het droge seizoen worden bezocht. Deze reis is dan ook alleen mogelijk in de periode april t/m november
 • De wandelingen in het Amber Mountain N.P. (dag 2) en het Ankarana N.P. (dag 4) duren gemiddeld 3 tot 5 uur
 • In Madagascar is de electriciteitsvoorziening niet constant. De meeste hotels hebben generator.

Reisleiding

Engelssprekende gids/chauffeur.

Beleef meer

Het is tevens mogelijk om het oosten, westen of zuiden van Madagascar te verkennen met een van onze andere tours. U vindt deze reizen op de website. Natuurlijk adviseren we u graag.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 1 deelnemer, maximaal 4 deelnemers. Bij 5 of meer deelnemers is het bijboeken van een meereizende gids verplicht.
Verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per 4-WD (1-4 pers.) en per boot van Ankify naar Nosy Be (dag 6). Ook de binnenlandse vluchten Antananarivo - Diego Suarez (dag 1) en Nosy Be - Antananarivo (dag 9) zijn inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me