• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Perfect Match South Africa & Mauritius

13-daagse autoreis

Zuid-Afrika heeft zelf geen echte strandbestemmingen. Daarom is deze reis een 'Perfect Match', want het combineert de mooiste wildparken in Zuid-Afrika met een hemels strandverblijf op Mauritius. Deze reis kan aan uw eigen wensen worden aangepast, qua duur ma ... lees verder ↓


Highlights

 • Wild spotten in Krugerpark
 • Welgevonden Reserve
 • Pilanesberg
 • Strand op Mauritius
+ +
INDICATIEPRIJS vanaf € 1400,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Bakabung Bush Lodge, Safari
 • Veranda Grand Baie
 • Zonsopgang, Mauritius
 • Veranda Grand Baie
 • Kololo Game Lodge
Bakabung Bush Lodge, Safari Veranda Grand Baie Zonsopgang, Mauritius Veranda Grand Baie Kololo Game LodgeImpressies

Bakabung Bush Lodge, Safari
Veranda Grand Baie
Zonsopgang, Mauritius
Veranda Grand Baie
Kololo Game Lodge


Reisinformatie


Zuid-Afrika heeft zelf geen echte strandbestemmingen. Daarom is deze reis een 'Perfect Match', want het combineert de mooiste wildparken in Zuid-Afrika met een hemels strandverblijf op Mauritius. Deze reis kan aan uw eigen wensen worden aangepast, qua duur maar ook qua hotels.
Perfect Match South Africa & Mauritius Perfect Match South Africa & MauritiusDag tot dag

Johannesburg › Hazyview (ca. 350 km)

U haalt vandaag uw huurauto op. Via de plaatsen Waterval-Boven en Nelspruit rijdt u in noordoostelijke richting naar het hoogveld van de provincie Mpumalanga.

Hazyview › Krugerpark (ca. 170 km)

Vandaag rijdt u de bekende Panorama-route op weg naar het Krugerpark. Afhankelijk of u kiest voor een verblijf in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties, slaapt u in het Krugerpark (middenklasse) of net er buiten (eersteklasse). Indien u kiest voor een verblijf in deluxe accommodaties, dan overnacht u in het wildrijke Thorny Bush privé-wildreservaat in de Kwa-Mbili Lodge (O).

Krugerpark

U kunt ervoor kiezen om er zelf op uit te gaan met uw eigen auto op zoek naar wild in het Krugerpark maar u ziet ongetwijfeld meer wanneer u een georganiseerde game drive met gids boekt. Zo kunt u bij Nkambeni Tented Lodge (middenklasse) een georganiseerde safari met gids boeken voor een halve of een hele dag (facultatief). Verblijft u in Sefapane Lodge (eersteklasse) dan kunt u zelfs kiezen voor een riviersafari of een excursie per mountainbike (facultatief). In Kwa-Mbili Lodge maakt u per etmaal twee safari's in een open terreinwagen (inbegrepen) en zijn alle maaltijden inclusief (O).

Krugerpark › Tzaneen (ca. 121 km)

Vandaag vervolgt u uw route naar Tzaneen, waar u de komende nacht verblijft. Tzaneen is de op één na grootste stad van Northern Province, gelegen aan de voet van de Wolkberg. In de omgeving kunt u wandelingen maken of een bezoek brengen aan het Ben Lavin Nature Reserve (O).

Tzaneen › Welgevonden Game Reserve (ca. 360 km)

U rijdt richting het zuidwesten naar het Waterberg Plateau met zijn bergachtige omgeving met diepe valleien en kloven. U verblijft hier twee nachten. Indien u heeft gekozen voor een verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodatie, dan verblijft u in Kololo Game Reserve op basis van halfpension en u heeft dan één game drive per etmaal inclusief. U verblijft in het luxe Shibula Lodge als u heeft gekozen voor deluxe accommodaties waar u twee game drives per etmaal maakt en uw verblijf op basis van volpension is. Laat de Big Five maar komen paraderen voor uw camera (O,D).

Welgevonden Game Reserve › Pilanesberg (ca. 195 km)

Vandaag gaat u naar het prachtige Pilanesberg, waar uw verblijf in de middenklasse en eersteklasse accommodaties op basis van halfpension is en inclusief één game drive per etmaal. Bij de deluxe lodge verblijft u op basis van volpension en zijn twee game drives per etmaal inbegrepen (O,D).

Pilanesberg › Johannesburg (ca. 220 km) › Mauritius

Vanmorgen rijdt u naar Johannesburg waar u uw huurauto inlevert op de luchthaven. Op naar Mauritius! Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel. Wij kunnen u Veranda Grand Baie (middenklasse), Trou Aux Biches (eersteklasse) of Lux* Le Morne (deluxe) van harte aanbevelen, maar de keuze is aan u. Waar wilt u de komende vier nachten verblijven? Heerlijk ontspannen en genieten van de zon, de zee en het strand (O).

Vertrek Mauritius

Vandaag heeft u een transfer naar de luchthaven van Mauritius en is de reis alweer ten einde. Maar wat heeft u veel moois gezien (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis kan volledig naar uw eigen wensen worden aangepast, zo kunt u bijvoorbeeld uw verblijf op Mauritius naar wens verlengen
 • U kunt zelf uw hotel op Mauritius uitkiezen. Neemt u vooral een kijkje op op de website of vraagt u ons naar de verschillende mogelijkheden
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabij gelegen bezienswaardigheden
 • Eventuele aflever- en achterlatingskosten van de huurauto zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen tijdens de safari-activiteiten.

Excursiemogelijkheden

Bij sommige accommodaties zijn een aantal activiteiten inbegrepen (volgens beschrijving). Overige excursies/activiteiten zijn facultatief.

Verlenging

Een verlenging op eindbestemming Mauritius is natuurlijk zeer goed mogelijk! Vraagt u ons hiernaar!

Deelnemers

Minimaal 2.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Maaltijden volgens programma (O=Ontbijt, D=Diner). Inbegrepen bij middenklasse accommodaties: 12 x O, 6 x D. Inbegrepen bij eersteklasse accommodaties: 12 x O, 4 x D. Inbegrepen bij deluxe accommodaties: 12 x O, 6 x L, 7 x D.

Vervoer

Per huurauto en vlucht Johannesburg - Mauritius (dag 9). Transfers op Mauritius (luchthaven naar hotel en v.v.) op dag 9 en 13 zijn in internationaal gezelschap.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me