• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Fish River Canyon
 • Sossusvlei, rode zandduinen
 • Damaraland, woestijnolifanten
 • Etosha N.P., wilde dieren

Best of Namibia

14-daagse internationale groepsreis

De ideale manier om Namibië te ontdekken zonder dat u zelf hoeft te rijden is meegaan met een groep. In een klein gezelschap met een goede Engelssprekende gids met een schat aan informatie over het land. Namibië kent vele onverharde wegen en bovendien zijn... lees verder »

Vanaf € 2856,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Sossusvlei
 • Highlights of Namibie
 • Windhoek
Sossusvlei Highlights of Namibie WindhoekImpressiesSossusvlei
Highlights of Namibie
Windhoek


Reisinformatie


De ideale manier om Namibië te ontdekken zonder dat u zelf hoeft te rijden is meegaan met een groep. In een klein gezelschap met een goede Engelssprekende gids met een schat aan informatie over het land. Namibië kent vele onverharde wegen en bovendien zijn de rij-afstanden lang zonder vaak een tegenligger tegen te komen. Het is dan ook best begrijpelijk dat u dit avontuur niet alleen wilt aangaan. Met deze reis ziet u het beste dat Namibië te bieden heeft.

Best of Namibia Best of NamibiaDag tot dag

Windhoek › Kalahari

Uw gids haalt u op bij de luchthaven. In zuidelijke richting rijdt u via Rehoboth naar Mariental. In de middag komt u aan bij de rode zandduinen van de Kalahari (D).

Kalahari › Fish River Canyon

U start de dag met een zogenaamde 'Bushman Walk'. Tijdens deze wandeling leren de locals u over het leven in de woestijn. Aansluitend gaat u op pad naar uw volgende bestemming. Langs Mariental stopt u bij Keetmanshoop waar u de Quiver Tree Forest bezoekt. Het is een bos waar zo ongeveer 250 kokerbomen staan. U vindt hier ook de Giant's Playground, een opmerkelijk rotslandschap in Keetmanshoop. Op de derde dag vroeg ontbijten om zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden bij de Fish River Canyon. Het is nauwelijks voor te stellen dat miljoenen jaren geleden hier een enorme hoeveelheid water stroomde (O,D).

Fish River Canyon › Luderitz

Vandaag staat een rustige reis op het programma door een prachtig landschap met een stop in Rosa Pinah, een oud kopermijnstadje. U vervolgt uw weg langs pittoreske landschappen naar Luderitz (O,D).

Luderitz › Aus

Een korte rit naar Aus staat vandaag op het programma en met een beetje geluk ziet u wilde paarden. U stopt bij het spookstadje Kolmanskop, wat ooit is gebouwd voor het personeel dat bij de diamantenmijn werkte. Het is nu verlaten. De woestijn heeft het stadje weer overgenomen, want de huisjes staan meters vol met zand. U hoort hier niks anders dan het ruizen van de wind. Bij aankomst in Aus maakt u nog een ritje bij zonsondergang (O,D).

Aus › Sossusvlei

Op naar de hoge zandduinen van de Sossusvlei waar u twee nachten verblijft (net buiten Sossusvlei). Onderweg ziet u het Duwisib-kasteel. Al voor zonsopgang op dag zeven vertrekt u richting de Sossusvlei. U kunt mee met een 4-WD door de duinen, maar u kunt ook gaan wandelen en misschien zelfs een duin beklimmen (O,D).

Sossusvlei › Swakopmund

In het pittoreske Solitaire op de route naar Swakopmund, kunt u de bekende appeltaart uitproberen om erachter te komen of deze wel echt zo lekker smaakt als dat ze zeggen. De volgende dag is ter vrije besteding in Swakopmund. Stapt u aan boord van een boot (facultatief) om dolfijnen te spotten of gaat u liever mee met een rondvlucht (facultatief) over het maanlandschap (O)?

Swakopmund › Damaraland

Het landschap verandert naar rotsachtige bergen en uitgestrekte graslanden. U bezoekt de rotstekeningen bij Twyfelfontein en het Versteende Woud (O,D).

Damaraland › Etosha

Vandaag gaat u op weg naar het wereldberoemde Etosha National Park. Uw accommodatie voor de komende nacht bevindt zich aan de rand van Zuid-Etosha (O,D).

Etosha

Het zoeken naar wild gaat beginnen. U rijdt van waterpoel naar waterpoel om zo de kans te vergroten dat u veel dieren ziet. U slaapt de komende twee nachten aan de oostzijde van Etosha (O,D).

Etosha › Windhoek

Onderweg naar Windhoek bezoekt u het Tsumeb Museum dat een complete collectie van allerlei mineralen die in dit gebied zijn gevonden herbergt. Via Okahandja komt u aan in Windhoek waar uw reis eindigt in de stad (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Komt u niet 's ochtends vroeg in Windhoek aan? Reserveert u dan bij ons een extra nacht in Windhoek voorafgaand aan de reis. Tevens is het mogelijk om een extra nacht bij te boeken aan het einde van de reis
 • Bij een minimum van 2 personen gaat de groepsreis al door. Daardoor kan het mogelijk zijn dat u slechts met uw eigen gezelschap reist.

Reisleiding

Engelssprekende gids.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Het is mogelijk om op dag 9 in Swakopmund een catamaranexcursie bij te boeken (vanaf € 54,00 p.p.). Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Verlenging

Het is mogelijk om voorafgaand aan en na afloop van de reis extra nachten bij te boeken in Windhoek. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 18 internationale deelnemers.
Verblijf in middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


De onderstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

VertrekdatumPrijs p.p.
28-11-2017 t/m 12-12-2017€ 2856,-

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner).

Vervoer

Per touringcar.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak