• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Best of Namibia

14-daagse internationale groepsreis

De ideale manier om Namibië te ontdekken zonder dat u zelf hoeft te rijden is meegaan met een groep. In een klein gezelschap met een goede Engelssprekende gids met een schat aan informatie over het land. Namibië kent vele onverharde wegen en bovendien zijn de ... lees verder ↓


Highlights

 • Fish River Canyon
 • Sossusvlei, rode zandduinen
 • Damaraland, woestijnolifanten
 • Etosha N.P., wilde dieren

INDICATIEPRIJS vanaf € 3650,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Giraffe in Etosha National Park
 • Etosha National Park
Giraffe in Etosha National Park Etosha National ParkImpressiesGiraffe in Etosha National Park
Etosha National ParkReisinformatie


De ideale manier om Namibië te ontdekken zonder dat u zelf hoeft te rijden is meegaan met een groep. In een klein gezelschap met een goede Engelssprekende gids met een schat aan informatie over het land. Namibië kent vele onverharde wegen en bovendien zijn de rij-afstanden lang, vaak zonder een tegenligger tegen te komen. Het is dan ook begrijpelijk als u dit avontuur liever niet alleen wilt aangaan. Met deze reis ziet u het beste dat Namibië te bieden heeft.
Best of Namibia Best of NamibiaDag tot dag

Windhoek › Kalahari

Uw gids haalt u op bij de luchthaven. In zuidelijke richting rijdt u via Rehoboth naar Mariental, de toegangspoort tot de Kalahari (D).

Kalahari › Fish River Canyon

Bij Keetmanshoop bezoekt u de Quiver Tree Forest, een kokerbomenwoud. U vindt hier ook de Giant's Playground, een opmerkelijk rotslandschap in Keetmanshoop. Op de dag drie bezoekt u de Fish River Canyon. Het is nauwelijks voor te stellen dat hier miljoenen jaren geleden een enorme hoeveelheid water stroomde (O,D).

Fish River Canyon › Luderitz

Vandaag staat een rustige reis op het programma door een prachtig landschap met een stop in Rosa Pinah, een oud kopermijnstadje. U vervolgt uw weg langs pittoreske landschappen naar Luderitz (O,D).

Luderitz

Een korte rit naar Kolmanskop staat vandaag op het programma en met een beetje geluk ziet u wilde paarden. Het spookstadje Kolmanskop, wat ooit is gebouwd voor het personeel dat bij de diamantenmijn werkte, is nu verlaten. De woestijn heeft het stadje weer overgenomen, want de huisjes staan meters vol met zand (O,D).

Luderitz › Sossusvlei

Op naar de hoge zandduinen van de Sossusvlei waar u twee nachten verblijft (net buiten Sossusvlei). Op dag zeven vertrekt u al voor zonsopgang richting de Sossusvlei. U kunt mee met een 4-WD door de duinen, maar u kunt ook gaan wandelen en misschien zelfs een duin beklimmen (O,D)?

Sossusvlei › Swakopmund

In het pittoreske Solitaire, op de route naar Swakopmund, kunt u de bekende appeltaart uitproberen. De volgende dag is ter vrije besteding in Swakopmund. Stapt u aan boord van een boot (facultatief) om dolfijnen te spotten of gaat u liever mee met een rondvlucht (facultatief) over het maanlandschap (O)?

Swakopmund › Damaraland

Het landschap verandert naar rotsachtige bergen en uitgestrekte graslanden. U bezoekt de rotstekeningen bij Twyfelfontein en het Versteende Woud en eindigt de dag in Damaraland (O,D).

Damaraland › Etosha

Vandaag gaat u op weg naar het wereldberoemde Etosha National Park. Uw accommodatie voor de komende nacht bevindt zich aan de rand van Zuid-Etosha (O,D).

Etosha

Het zoeken naar wild gaat beginnen. U rijdt van waterpoel naar waterpoel om zo de kans te vergroten dat u veel dieren ziet. U slaapt de komende twee nachten aan de oostzijde van Etosha (O,D).

Etosha › Windhoek

Onderweg terug naar Windhoek bezoekt u het Tsumeb Museum dat een complete collectie van allerlei mineralen die in dit gebied zijn gevonden herbergt. Via Okahandja komt u aan in Windhoek waar uw reis eindigt in de stad (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Komt u niet 's ochtends vroeg in Windhoek aan? Reserveert u dan bij ons een extra nacht in Windhoek voorafgaand aan de reis. Tevens is het mogelijk om een extra nacht bij te boeken aan het einde van de reis
 • Bij een minimum van 2 personen gaat de groepsreis al door. Daardoor kan het mogelijk zijn dat u slechts met uw eigen gezelschap reist.

Reisleiding

Engelssprekende gids.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Het is goed mogelijk uw reis te verlengen met een aantal nachten in Windhoek na afloop van de reis. Vraagt u ons naar alle mogelijkheden.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 18 internationale deelnemers.

Vertrekdata

2018:

 • Januari: 23
 • Februari: 6, 20
 • Maart: 6, 20
 • April: 3, 17
 • Mei: 1, 15, 29
 • Juni: 12, 26
 • Juli: 10, 24
 • Augustus: 7, 21
 • September: 4, 18
 • Oktober: 2, 16, 30
 • November: 13, 27
 • December: 11
Verblijf in middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner).

Vervoer

Per auto, minibus of touringcar.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me