• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Tok Tokkie Trail

3-daags actief arrangement

Wanneer u tijdens uw rondreis Namibië de Namib Desert wilt ontdekken en van wandelen houdt is de Tok Tokkie Trail een absolute aanrader. Tijdens dit 3-daagse arrangement verkent u te voet dit prachtige stukje Namibië. U overnacht op stretchers onder de ste ... lees verder ↓Highlights

 • Eindeloze zandduinen
 • Struisvogels, springbokken en vele vogelsoorten
 • Slapen in de open lucht
vanaf € 467,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Tok Tokkie Trail
 • Tok Tokkie Trail
 • Tok Tokkie Trail
 • Tok Tokkie Trail
 • Tok Tokkie Trail
Tok Tokkie Trail Tok Tokkie Trail Tok Tokkie Trail Tok Tokkie Trail Tok Tokkie TrailImpressies

Tok Tokkie Trail
Tok Tokkie Trail
Tok Tokkie Trail
Tok Tokkie Trail
Tok Tokkie Trail


Reisinformatie


Wanneer u tijdens uw rondreis Namibië de Namib Desert wilt ontdekken en van wandelen houdt is de Tok Tokkie Trail een absolute aanrader. Tijdens dit 3-daagse arrangement verkent u te voet dit prachtige stukje Namibië. U overnacht op stretchers onder de sterrenhemel en geniet van de rust en de spectaculaire omgeving!
Dag tot dag

Tok Tokkie Trails Base › Namib Desert

Uiterlijk om 14.00 uur wordt u verwacht bij de Tok Tokkie Trails Base van waaruit uw 3-daagse arrangement zal starten. Bij aankomst wordt u opgewacht door het vriendelijke team van Tok Tokkie Trails en kunt u genieten van een verkoelend drankje. Hierna volgt de transfer naar het startpunt van de Tok Tokkie Trail. Vanaf hier loopt u in 1 à 2 uur over de prachtige zandduinen naar de plek waar u de eerste nacht zal doorbrengen. Aangekomen in het kamp geniet u met een koel drankje in de hand van de zonsondergang. Na het diner is het tijd om uw slaapplek op te zoeken. En wat voor een slaapplek! U slaapt vannacht in de buitenlucht onder de prachtige sterrenhemel. Een unieke ervaring (D)!

Namib Desert

Na een (vroeg) ontbijt begint u aan het eerste deel van uw wandeling, die ongeveer vier uur zal duren. Het is nog vroeg en u bent getuige van het langzaamaan ontwaken van de woestijn. Het uitzicht over de zandduinen is werkelijk adembenemend! Uw gids zal u vandaag regelmatig vertellen over de 'wonderen van de Namib Desert'. U ontdekt hoe de prachtige flora de hitte en droogte in dit gebied overleeft, hoe insecten zich aanpassen aan het zware woestijnleven en hoe een zoogdier overleeft zonder water. De Namib Desert huisvest vele vogelsoorten, waaronder de inheemse duinleeuwerik, en grotere diersoorten als oryx, springbokken en struisvogels. U geniet van de lunch op een schaduwrijke plek en u heeft ruim de tijd om even uit te rusten. Als de warmte begint af te nemen begint u aan het laatste stuk van de wandeltocht. In ongeveer twee uur bereikt u uw slaapplaats voor deze nacht. Het diner is welverdiend en zal u goed smaken vanavond (O,L,D).

Namib Desert › Tok Tokkie Trails Base

Vandaag ontwaakt u wederom in alle vroegte, nog voor de zon opkomt. Na een heerlijk ontbijt begint u aan het laatste stuk van dit avontuur. U gaat vandaag nog een wandeling van ruim drie uur tegemoet. Een niet al te zware wandeling over de rollende zandduinen. Vlak voor het middaguur bent u terug bij de Tok Tokkie Trails Base waar deze reis eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Dit arrangement is in internationaal groepsverband
 • Het is mogelijk om een lichte lunch op dag één en een lunchpakket op dag drie bij te boeken. Vraagt u ons naar de mogelijkheden
 • Uw bagage wordt per auto naar uw slaapplaats gebracht. Op dag één ontvangt u een zogenaamde 'daypack' voor de noodzakelijke spullen voor tijdens de wandeltocht
 • Het kan zijn dat de volgorde van de wandelroute enigzins wordt aangepast en u genoemde bezienswaardigheden op andere momenten ziet dan beschreven.

Reisleiding

Engelssprekende gids en 'back-up' crew.

Deelnemers

Minimaal 2 personen, maximaal 8 personen.
U overnacht in de woestijn, op stretchers in de open lucht. Aanwezige faciliteiten zijn gedeeld en eenvoudig.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch,D=Diner).

Vervoer

Per auto van Tok Tokkie Trails Base naar het startpunt van de Tok Tokkie Trail.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me