• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Victoria Falls
 • Zambezi-rivier

Victoria Falls vanuit Zambia

4-daags arrangement

Bent u van plan om tijdens uw rondreis Zambia de Victoria Falls te bezoeken? Dan is dit 4-daagse arrangement de ideale toevoeging aan uw reis. De reis begint in Zambia en brengt u naar de watervallen van de Victoria Falls. U bepaalt zelf de lengte van uw v... lees verder »

Vanaf € 435,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Bent u van plan om tijdens uw rondreis Zambia de Victoria Falls te bezoeken? Dan is dit 4-daagse arrangement de ideale toevoeging aan uw reis. De reis begint in Zambia en brengt u naar de watervallen van de Victoria Falls. U bepaalt zelf de lengte van uw verblijf en uw hotel in Zambia, wij doen de rest!
Dag tot dag

Livingstone

Bij aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar uw hotel in Livingstone. U staat op het punt om ieder moment een eerste glimp van een van de zeven wereldwonderen op te vangen. Als u er snel voorbij rijdt, geen zorgen, de komende twee dagen heeft u voldoende tijd om de Victoria Falls uitgebreid te bekijken.

2 Livingstone

Er zijn genoeg manieren om de Victoria Falls van dichtbij mee te maken. U kunt mee op een boottocht over de Zambezi-rivier voor een ontspannen tour of wat dacht u van een waanzinnige helikopter tour waarbij u vlak over de watervallen vliegt en u zo nog beter kunt zien hoe groot de watervallen eigenlijk zijn. Dit is een moment waarop u zeker uw fototoestel niet wilt vergeten (O).

3 Livingstone

Brengt de aanwezigheid van de denderende watervallen u nog niet genoeg adrenaline? Ga dan de strijd aan met de soms onvoorspelbare Zambezi-rivier en ga mee raften. Of laat de 'Vic Falls' u nog één keer verrassen door mee te gaan op een mooie boottocht tijdens zonsondergang (O).

4 Livingstone

U wordt teruggebracht naar de luchthaven van Livingstone, in Zambia. Ongeacht of uw reis hier begint of ophoudt, dit neemt niemand u meer af (O).

N.B. Er zijn geen vluchten of excursies inbegrepen. Op dag 2, 3 en 4 is het ontbijt inclusief. Het hotel in Livingstone mag u zelf selecteren en de duur van dit arrangement kan ook nog geheel naar wens worden aangepast. Deze reis kan ook goed gecombineerd worden met een van onze reizen door Botswana of Namibië.Verdere info

Bijzonderheden

 • U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende accommodaties.
 • Reisleiding

  Er is geen reisbegeleiding.

  Verlenging

  Wilt u langer verblijven? U zou het Chobe National Park aan kunnen doen. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.
  U verblijft in accommodatie naar keuze. Dit arrangement is met elke gewenste accommodatie te combineren.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  Volgens de beschrijving: O=Ontbijt.

  Vervoer

  Transfer van luchthaven naar hotel en v.v.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak
   
  please chat with me