• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Kruger National Park
 • Kennismaking met de Venda-cultuur
 • Matopos National Park
 • Hwange National Park
 • Victoria Falls
Tenzing Travel Adventure

Kruger to Falls Adventure (Johannesburg - Victoria Falls)

15-daagse internationale groepsreis

Wilt u in een internationale groep reizen en vindt u afwisseling belangrijk? Dan is dit een mooie reis voor u. U reist in een kleine groep met maximaal 16 personen en u overnacht comfortabel in afwisselend tented camps, hotels en lodges. U reist door Zuid-Afr... lees verder »
Vanaf € 3250,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Leeuwen in het Krugerpark, Zuid-Afrika
 • Olifant in het Krugerpark, Zuid-Afrika
Leeuwen in het Krugerpark, Zuid-Afrika Olifant in het Krugerpark, Zuid-AfrikaImpressies

Leeuwen in het Krugerpark, Zuid-AfrikaOlifant in het Krugerpark, Zuid-Afrika


Reisinformatie


Wilt u in een internationale groep reizen en vindt u afwisseling belangrijk? Dan is dit een mooie reis voor u. U reist in een kleine groep met maximaal 16 personen en u overnacht comfortabel in afwisselend tented camps, hotels en lodges. U reist door Zuid-Afrika en Zimbabwe in een comfortabele safaritruck en de game drives maakt u meestal in open safarivoertuigen.
Kruger to Falls Adventure (Johannesburg - Victoria Falls) Kruger to Falls Adventure (Johannesburg - Victoria Falls)Dag tot dag

Johannesburg

Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht nabij de luchthaven, waar u zult overnachten. U ontmoet de groep aan het begin van de avond in het hotel voor de briefing van de reis samen met de tourleader.

Johannesburg › Hazyview

Na het ontbijt gaat u op weg richting Hazyview, gelegen nabij de Panorama-route (O).

Hazyview › Krugerpark/Timbavati

In de ochtend bezoekt u alle hoogtepunten van de Panorama-route; Blyde River Canyon, Gods Window en Bourkes Potholes, voordat u verder rijdt naar Timbavati Private Game Reserve waar u verblijft in het Shindzela Tented Camp (of gelijkwaardig) in uw eigen safaritent met badkamer (O,D).

Krugerpark/Timbavati

De hele dag staat in het teken van de zoektocht naar de Big Five. U start de dag met een ochtend 'game drive'. In de middag staat een heuse 'bush walk' op het programma, uiteraard onder begeleiding van een gids (O,L,D).

Krugerpark/Timbavati › Limpopo Province

Na nog een laatste kans op het zien van leeuwen, olifanten of één van de andere 'bewoners' van het Krugerpark, reist u noordwaarts, naar de lodge in de provincie Limpopo, waar u kennis maakt met de lokale Venda-cultuur. Hier overnacht u de komende twee nachten in Awelani Camp (of gelijkwaardig). Op de zesde dag maakt u een culturele excursie naar een lokaal dorp en geniet u van een traditionele lunch (O,L op dag 6,D).

Limpopo Province › Matopos National Park (Zimbabwe)

Vandaag steekt u de grens over met Zimbabwe bij de grensovergang Beit Bridge vanwaar u doorreist naar het Matopos National Park waar u twee nachten verblijft in Camp Amalinda (of gelijkwaardig). Matopos staat op de Werelderfgoedlijst. U bekijkt er rotstekeningen, grotten en het graf van Rhodes, gelegen in het heuvelachtige gebied van Matopos (O,D).

Matopos N.P. › Hwange National Park

U gaat op weg naar Hwange waar u in het begin van de middag arriveert voor een verblijf van twee nachten. U maakt een middagsafari in een open safarivoertuig in een privé-concessie bij Hwange National Park. De volgende ochtend maakt u weer een safari en de middag heeft u ter vrije besteding bij de lodge. U kunt nog een safari maken (facultatief). U verblijft in de Ivory Lodge (of gelijkwaardig) (O,D).

Hwange N.P. › Victoria Falls

In de middag komt u aan bij de fameuze Victoria Falls, zonder twijfel een van de meest bekende en spectaculaire trekpleisters van het continent Afrika (entree facultatief). De komende dagen heeft u ter eigen vrije besteding om een bezoek te brengen aan lokale marktjes, of om andere facultatieve excursies te maken zoals een helikoptervlucht boven de watervallen of een bootexcursie over de Zambezi. U verblijft in A'Zambezi River Lodge (of gelijkwaardig) (O).

Victoria Falls › Kasane

U gaat de grens over naar Botswana en maakt de volgende dag een game drive in het Chobe N.P. en een boottocht bij zonsondergang over de Chobe-rivier. Na het ontbijt op dag 15 eindigt uw reis met een transfer naar de luchthaven van Kasane (O, D op dag 13 & 14).Verdere info

Bijzonderheden

 • Enige wandelervaring en een redelijke conditie zijn een pré
 • Het is tevens mogelijk deze reis in omgekeerde richting te maken. Vraagt u ons hiernaar
 • Bent u op zoek naar een groepsreis die andere landen of combinaties aandoet, laat het ons weten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reisleiding

Een Engelssprekende gids/chauffeur.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies. Tijdens uw verblijf in Victoria Falls zijn geen entreegelden en excursies inbegrepen.

Verlenging

Het is mogelijk voorafgaand aan of na afloop van de reis overnachtingen bij te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een paar extra nachten in het heerlijke Fairlawns Boutique Hotel & Spa in Johannesburg?

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 16 internationale deelnemers.

Vertrekdata

2017:

 • April: 22
 • Juni: 24
 • Augustus: 5
 • September: 16
 • Oktober: 14
Verblijf in goede middenklasse accommodaties, in (afwisselend) lodges, hotels en tented camps met altijd uw eigen badkamer.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per safaritruck.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Bekijk ook deze variant van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak