• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Chobe National Park
 • Savute Channel
 • Moremi Game Reserve
 • Okavango Delta
 • Makgadikgadi National Park

Impressions of Botswana

11-daagse internationale groepsreis

Tijdens deze groepsreis door Botswana bezoekt u de mooiste parken, overnacht in mooie lodges en u wordt begeleid door een professionele gids. Zelfs de reisdagen zijn iets om naar uit te kijken. De ene keer legt u met een 4-WD voertuig de afstand af over zandp... lees verder »
Vanaf € 7495,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Luipaard, Chobe National Park
 • Zebra's in Moremi Game Reserve
 • Okavango Delta
 • Makgadikgadi
 • Leroo La Tau, Makgadikgadi
Luipaard, Chobe National Park Zebra's in Moremi Game Reserve Okavango Delta Makgadikgadi Leroo La Tau, MakgadikgadiImpressies

Luipaard, Chobe National Park
Zebra's in Moremi Game Reserve
Okavango Delta
Makgadikgadi
Leroo La Tau, Makgadikgadi


Reisinformatie


Tijdens deze groepsreis door Botswana bezoekt u de mooiste parken, overnacht in mooie lodges en u wordt begeleid door een professionele gids. Zelfs de reisdagen zijn iets om naar uit te kijken. De ene keer legt u met een 4-WD voertuig de afstand af over zandpaden, de andere keer vaart u met een boot naar de Okavango Delta en vervolgens maakt u een 'scenic flight' over de delta richting de droge vlaktes van de Makgadikgadi Pans. Eigenlijk is deze reis één uitgebreide game drive!
Impressions of Botswana Impressions of BotswanaDag tot dag

Victoria Falls → Chobe N.P.

Na de aankomst op de luchthaven wordt u opgehaald en naar de Chobe Game Lodge gebracht, gelegen in het nationale park. U maakt een cruise bij zonsondergang over de Chobe-rivier of een game drive, grote kans dat u olifanten en andere wilde dieren ziet (D).

Chobe National Park

U maakt een game drive in de vroege ochtend en in de late middag. In Chobe leven grote kuddes olifanten, maar ook leeuwen, buffels, giraffen en verschillende antilopensoorten komen hier voor. Ook heeft u de kans veel verschillende soorten vogels te spotten (O,L,D).

Chobe National Park → Savute Channel

Na een vroeg ontbijt rijdt u langs de oever van de rivier, door het immense park. Onderweg heeft u een picknicklunch. In de loop van de middag bereikt u de Savute Channel, waar u overnacht in de Savute Safari Lodge, prachtig gelegen aan een drinkplaats (O,L,D).

Savute Channel

U geniet vandaag van twee safari-activiteiten waarbij u zeker uw fotocamera bij de hand moet houden. Deze omgeving is een uitstekend leefgebied voor allerlei wild en de kans om iets te spotten is dan ook aanzienlijk (O,L,D).

Savute Channel → Moremi Game Reserve

Na een vroeg ontbijt verlaat u het Chobe National Park en rijdt u langs de schitterende Khwai River naar het Moremi Game Reserve. Camp Moremi is uw verblijf voor de komende twee nachten, aan de rand van de Okavango Delta. Indien de tijd het toelaat neemt u vanmiddag alvast deel aan de eerste safari-activiteit (O,L,D).

Moremi

Vandaag maakt u twee game drives. U kunt op safari in een open 4-WD voertuig of met een motorboot over de Xaxanaka Lagoon. Het Moremi Game Reserve staat bekend om het zien van leeuwen, luipaarden en cheeta's. Nijlpaarden worden ook vaak gespot. In Camp Moremi slaapt u in een tent met een en-suite badkamer (O,L,D).

Moremi → Okavango Delta

De reis gaat vandaag per boot! Door het unieke ecosysteem van de delta reist u naar Nxaragha Island waar Camp Okavango is gelegen. Indien de tijd het toelaat kunt u vanmiddag al deelnemen aan een eerste safari-activiteit (O,L,D).

Okavango Delta

Geniet van het water en de excursies per mokoro (Botswaanse kano) of maak een wandelsafari op een van de kleine eilandjes (O,L,D).

Okavango Delta → Makgadikgadi

U kunt nog deelnemen aan een excursie voordat u per vliegtuigje over de delta naar het Makgadikgadi National Park gaat. Het verblijf is aan de oever van de soms droge Boteti-rivier in de Leroo La Tau lodge. Na aankomst heeft u hier uw eerste safari-activiteit (O,L,D).

Makgadikgadi

Zowel in de morgen als in de middag zijn er safari-activiteiten. Vandaag heeft u de kans om onder meer kuddes zebra's, springbokken en gemsbokken te spotten. In sommige periodes kunt u in deze omgeving zelfs grote groepen flamingo's treffen (O,L,D)!

Makgadikgadi → Maun

Na een excursie en het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Maun gebracht waar de reis eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Op deze reis zijn kinderen vanaf 16 jaar toegestaan
 • Het is tevens mogelijk deze reis te boeken op privé-basis. Vraagt u ons hiernaar
 • Deze reis kan ook starten in Livingstone (Zambia) of Maun (Botswana). Vanuit Maun maakt u de reis dan in omgekeerde volgorde. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reisleiding

Engelssprekende gids.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 6.

Vertrekdata

 • 20 augustus 2016
 • 21 oktober 2016

De reis vanuit Maun (omgekeerde richting) vertrekt op 31 augustus en 29 oktober 2016.
Verblijf in deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Vervoer per luxe 4-WD voertuig, per boot naar de Okavango Delta (dag 7) en per vliegtuigje naar Leroo La Tau (dag 9) en Maun (dag 11).

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak