• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Best Deal

In touch with Eastern South Africa

13-daagse autoreis

Twee weken lang één en al afwisseling wanneer u door het oostelijke deel van Zuid-Afrika reist, zonder iedere dag opnieuw uw koffer te hoeven inpakken. Hoogtepunten? De Panorama-route met schitterende uitzichten, op safari in het Krugerpark, bezoek aan het ... lees verder ↓Highlights

 • Panorama-route en Krugerpark
 • Hluhluwe Game Reserve & Mkuze
 • Drakensbergen
 • Golden Gate National Park
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 800,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


ACTIE:
Tip: Deze reis is ook zeer geschikt als camperreis.


 • Drakensbergen
 • Neushoorns in het Hluhluwe National Park
 • Zonsondergang in het Krugerpark
 • Swaziland
Drakensbergen Neushoorns in het Hluhluwe National Park Zonsondergang in het Krugerpark SwazilandImpressies


Drakensbergen
Neushoorns in het Hluhluwe National Park
Zonsondergang in het Krugerpark
Swaziland


Reisinformatie


Twee weken lang één en al afwisseling wanneer u door het oostelijke deel van Zuid-Afrika reist, zonder iedere dag opnieuw uw koffer te hoeven inpakken. Hoogtepunten? De Panorama-route met schitterende uitzichten, op safari in het Krugerpark, bezoek aan het traditionele koninkrijk Swaziland, een dag aan de kust van de Indische Oceaan en de majestueuze Drakensbergen, een super wandelgebied.

In touch with Eastern South Africa In touch with Eastern South AfricaDag tot dag

Johannesburg

Bij aankomst gaat u per shuttlebus naar uw hotel vlakbij de luchthaven. Hier heeft u de avond ter vrije besteding. Rust even goed uit van de vlucht, morgen begint uw prachtige reis pas echt!

Johannesburg › Ohrigstad (circa 360 km)

U haalt vanochtend de huurauto op en rijdt door heuvelachtig landschap naar Ohrigstad. Hier kunt u na aankomst de rest van de dag zelf invullen (O).

Ohrigstad

Vandaag kunt u de beroemde Panorama-route rijden. Allereerst kunt u een stop maken in Pelgrim's Rest. Deze plaats, die ontstond ten tijde van de 'goldrush', is inmiddels geheel verlaten en fungeert tegenwoordig als een groot openluchtmuseum. Neemt u onderweg de tijd voor de imposante God's Window, Drie Rondavels en de Bourke's Luck Potholes. Een aantal van de uitzichten komt u zeker bekend voor van foto's en films, maar in het echt zult u pas de grootsheid ervan ervaren (O).

Ohrigstad › Krugerpark (circa 230 km)

Wakker worden met een glimlach, want u gaat vandaag naar het Krugerpark! U verblijft in Nkambeni, in het Krugerpark (middenklasse), in de Sefapane Lodge (eersteklasse) net buiten het Krugerpark, of in de Kapama River Lodge (deluxe) in het gelijknamige privé-reservaat. Alle drie prachtige accommodaties die uw verblijf in dit gebied extra onvergetelijk maken (O).

Krugerpark

U kunt mee op verschillende excursies (facultatief), die allemaal in het teken staan van het vinden van wilde dieren. Wanneer u in de Kapama River Lodge (deluxe) verblijft, zijn de game drives en het diner 's avonds inbegrepen (O).

Krugerpark › Swaziland (circa 400 km)

Vandaag vertrekt u vroeg vanuit uw accommodatie in het Krugerpark voor een lange en mooie rit naar het onafhankelijke Swaziland. De Swazi's zijn vaardige handwerklieden; het is zeker aan te raden om te stoppen bij een van de stalletjes langs de weg (O).

Swaziland › Hluhluwe Game Reserve/Mkuze (circa 220 km)

U komt Zuid-Afrika weer binnen en rijdt naar het Zulu Nyala Heritage (middenklasse), de Ghost Mountain Inn (eersteklasse) of naar het Thanda Private Game Reserve (deluxe). Wanneer u verblijft in het Thanda Private Game Reserve is er deze middag een game drive inbegrepen, genieten (O)!

Hluhluwe Game Reserve/Mkuze

U kunt zowel het Hluhluwe Game Reserve bezoeken als Mkuze. U vindt hier veel nijlpaarden en vogels en u kunt zelfs snorkelen aan de kust. Wanneer u verblijft in het Thanda Private Game Reserve heeft u vandaag nog een game drive op het programma staan. (O).

Hluhluwe Game Reserve/Mkuze › Umhlanga/Ballito (circa 230 km)

Langs de kust van de Indische Oceaan reist u naar het strandplaatsje Umhlanga voor een ontspannen middag. Even de ervaringen van de afgelopen dagen doornemen en vooral even uitrusten voor u weer verder reist (O).

Umhlanga/Ballito › Drakensbergen (circa 224 km)

De zuidelijke Drakensbergen, die al snel aan de horizon opdoemen, is uw volgende plaats van bestemming. Paardrijden (facultatief) tussen de glooiende heuvels is hier een aanrader. Daarnaast biedt deze omgeving u activiteiten als vissen, klimmen, duiken en varen (alle facultatief) (O).

Drakensbergen › Golden Gate National Park (circa 254 km)

In het noordelijke gedeelte van de Drakensbergen ligt het Golden Gate National Park. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet die u hier kunt maken. Het park huisvest diverse diersoorten, waaronder wildebeesten, elanden, springbokken en steppezebra's (O, niet inbegrepen bij middenklasse).

Golden Gate National Park

Bekend om zijn goudgele zandsteenformaties is dit park aantrekkelijker vanwege de natuur dan vanwege de dieren. Er zijn vele facultatieve activiteiten mogelijk. Een bezoek aan het plaatsje Clarens (facultatief) is zeker aan te raden. In dit plaatsje vol kunstenaars vindt u vele kleine kunstgalerieën (O, niet inbegrepen bij middenklasse).

Golden Gate National Park › Johannesburg (circa 340 km)

Tijd om terug te keren naar Johannesburg, waar u de huurauto inlevert (O, niet inbegrepen bij middenklasse).Verdere info

Bijzonderheden

 • Eventuele aflever- en/of achterlatingskosten zijn niet inbegrepen bij de prijs
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Excursiemogelijkheden

Tijdens uw verblijf in de Kapama River Lodge (deluxe) en het Thanda Private Game Reserve (deluxe) zijn safari-activiteiten inbegrepen.

Deelnemers

Minimaal 2.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner). Inbegrepen bij middenklasse accommodaties: 9 x ontbijt.

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak