• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Complete kampeerreis door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland
 • Wijngebieden
 • Wandelen in Tsitsikamma, Swaziland en Drakensbergen
 • Game drives in Addo, Hluhluwe (facultatief) en het Krugerpark
Tenzing Travel Adventure

South Africa Adventure (vanuit Johannesburg)

20-daagse internationale kampeerreis

U reist van Johannesburg naar Kaapstad, waarbij u verblijft op campings en enkele nachten in een hotel. Bekijk hier de varianten van deze reis

Deze kampeerreis door Zuid-Afrika is heel geschikt als u de 'Regenboognatie' uitgebreid wilt zien. Alle afstanden worden over land afgelegd, zo mist u geen enkel hoogtepunt. U reist daarnaast door Lesotho en Swaziland waardoor u in aanraking komt met versc... lees verder »

Vanaf € 1135,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Giraffe, Krugerpark, Zuid-Afrika
Giraffe, Krugerpark, Zuid-AfrikaImpressies

Giraffe, Krugerpark, Zuid-Afrika


Reisinformatie


Deze kampeerreis door Zuid-Afrika is heel geschikt als u de 'Regenboognatie' uitgebreid wilt zien. Alle afstanden worden over land afgelegd, zo mist u geen enkel hoogtepunt. U reist daarnaast door Lesotho en Swaziland waardoor u in aanraking komt met verschillende culturen. Voor wandelen is er voldoende tijd in Tsitsikamma, Swaziland en tijdens uw verblijf in Drakensbergen.
Dag tot dag

Johannesburg › Timbavati

Vanuit Johannesburg rijdt u, via de provincie Mpumalanga, naar het mooie reservaat Timbavati. Bij aankomst in uw accommodatie krijgt u meer informatie over de komende dagen. Facultatief kunt u nog een Sunset Game Drive maken (D).

Timbavati › Krugerpark

U reist vandaag naar het Krugerpark waar u twee nachten verblijft. U maakt een game drive; vanuit de hoge truck heeft u een fantastisch uitzicht om het wild te spotten! Ook kunt u een volle dag mee met een 4-WD safari (inbegrepen in activiteitenpakket). Op dag drie rijdt u de Panorama-route waarbij u stopt voor uitzichten over Blyde River Canyon, God's Window en Bourke's Luck Potholes. Vroege vogels kunnen op dag drie tevens facultatief deelnemen aan een zogenaamde 'Morning Bush Walk' (O,D).

Krugerpark › Swaziland

U gaat vandaag de grens over naar Swaziland waar u het Mlilwane Wildlife Sanctuary bezoekt, het oudste reservaat van Swaziland (O,D).

Swaziland › St. Lucia

Via een prachtige route langs de kust rijdt u Zuid-Afrika weer in en arriveert u in iSimangaliso Wetland Park. De dag wordt afgesloten met de zogenaamde Zulu Cultural Evening. U proeft onder meer lokaal bier en leert de basis van de Zulu-taal en familietradities. De volgende ochtend maakt u een game drive in Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve waar de Big 5 voorkomt en maakt u een boottocht over het meer bij St. Lucia (beide inbegrepen bij activiteitenpakket). U heeft een grote kans om nijlpaarden en vele vogels te zien (O,L,D).

St. Lucia › Durban

In de namiddag komt u aan in Durban, een levendige havenstad. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijke maaltijd (niet inbegrepen) in een van de vele leuke restaurantjes die Durban rijk is (O,L).

Durban › Drakensbergen

U gaat naar het Royal Natal National Park (Drakensbergen), waar u twee nachten verblijft. Onderweg maakt u nog een stop bij de plek waar Nelson Mandela ooit werd opgepakt en de Howick Falls. Op dag negen begeleidt uw gids u op een wandeling naar oude rotstekeningen van bosjesmannen (O,L op dag 9, D).

Drakensbergen › Lesotho

Op dag tien reist u naar het bergachtige koninkrijk Lesotho dat meer dan 1000 meter boven zeeniveau ligt. Op dag elf kunt u hier een begeleide ponytocht maken (facultatief). In de middag brengt u nog een bezoek aan een lokaal dorp (O,L,D).

Lesotho › Graaff Reinet

U rijdt vandaag naar Graaff Reinet. Dit ligt midden in de Grote Karoo en biedt een kijkje in de geschiedenis van dit prachtige gebied met zijn weidse landschappen (O,L,D).

Graaff Reinet › Addo Elephant N.P.

U maakt vanochtend een historische tour door Graaff Reinet (inbegrepen bij het activiteitenpakket) voor u door rijdt naar Addo Elephant National Park, waar behalve een grote olifantenpopulatie ook buffels, leeuwen en koedoes voorkomen. Beide dagen maakt u in de middag een game drive door het park, op zoek naar wild (O,L,D)!

Addo Elephant N.P. › Tsitsikamma National Park

Vanochtend maakt u een laatste game drive door het park voor u koers zet naarTsitsikamma National Park. Dit park is een juweel van een wandelgebied. In het park zijn een aantal prachtige wandelroutes te vinden en de uitzichten zijn er geweldig. U verblijft hier twee nachten. U loopt op dag zestien een deel van de beroemde Otter Trail, een mooie ervaring (O,L op dag 15,D).

Tsitsikamma National Park › Plettenberg Bay

U rijdt vandaag naar Plettenberg Bay aan de kust. Onderweg maakt u nog een stop bij Nature's Valley en Keurbooms Beach. Op beide plekken heeft u wat tijd ter vrije besteding (O,L).

Plettenberg Bay › Oudtshoorn

Via een mooie route over de Outeniqua-pas komt u aan bij de Cango-grotten bij Oudtshoorn. Wanneer u het activiteitenpakket bij heeft geboekt krijgt u hier een rondleiding door het fascinerende grottenstelsel (O,L,D).

Oudtshoorn › Paarl

Indien er nog tijd is bezoekt u een struisvogelboerderij voor u over Route 62, langs wijngebieden, verder rijdt naar Somerset West (O,L).

Paarl › Stellenbosch › Kaapstad

Vandaag verkent u de universiteitsstad Stellenbosch te voet. Wanneer u het activiteitenpakket bijboekt neemt u vandaag deel aan een 'cheese & wine tasting' en staat er bij aankomst in Kaapstad een culturele tour op het programma waarbij u onder meer een township bezoekt. Hierna eindigt de reis (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Enige wandelervaring en een redelijke conditie zijn een pré
 • Er wordt enige participatie van de deelnemers verwacht bij kampactiviteiten, zoals bij het opzetten/afbreken van het kamp en de afwas
 • U kunt deze reis ook boeken i.c.m. verblijf in accommodaties
 • U kunt de rondreis ook in een groep van maximaal 12 personen maken, hiervoor geldt een meerprijs
 • Deze reis wordt ook in omgekeerde richting uitgevoerd, u reist dan van Kaapstad naar Johannesburg.

Excursiemogelijkheden

U kunt vooraf het activiteitenpakket bijboeken en ter plaatse tevens de genoemde facultatieve excursies.

Activiteitenpakket:

 • Dag 2: Game drive per 4x4 in Krugerpark
 • Dag 6: Game drive in Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve en St.Lucia Boat Cruise
 • Dag 13: Graaff Reinet Historical Tour
 • Dag 18: Bezoek Cango Caves
 • Dag 20: Cape Town Cultural Tour & Wine Tasting   

Facultatieve activiteiten:

 • Dag 1: Sundowner Drive in Krugerpark
 • Dag 2: Sundowner Drive
 • Dag 3: Morning Bush Walk
 • Dag 5: Game drives, Swazi Cultural Experience, mountainbiken, hiken
 • Dag 7: Bezoek Ushaka Marine World
 • Dag 11: Pony trekking, hiken
 • Dag 12: Sundowner Tour in Valley of Desolation
 • Dag 16: Treetop Canopy Tour
 • Dag 17: Birds of Eden, bezoek Monkeyland, bungeejumpen etc.
 • Dag 18: Ocean Safari, Township Tour, kajakvaren, walvis spotten (seizoensgebonden)

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 20 internationale deelnemers.
Verblijf op campings, in een koepeltent met matrasjes, en enkele nachten in een hotel.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


De onderstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

VertrekdatumPrijs p.p.
17-10-2017 t/m 24-10-2017€ 1135,-
03-11-2017 t/m 29-12-2017€ 1149,-

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Safari-truck met chauffeur.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Bekijk ook deze varianten van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak