• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Uw eigen route uitstippelen voor uw autoreis
 • Uw eigen voorkeur voor accommodaties boeken
 • Meet & Greet bij aankomst
 • Uitgebreide routebeschrijving

Flexdrive Zuid-Afrika

flexibele autoreis

Wilt u zelf uw route en overnachtingsplaatsen bepalen, maar wel uw hele reis of een deel daarvan van tevoren hebben geregeld? Kies dan voor een South Africa FlexDrive waarbij u uw eigen route op maat samenstelt. De op de website aangegeven 'vanaf' prijs be... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Wilt u zelf uw route en overnachtingsplaatsen bepalen, maar wel uw hele reis of een deel daarvan van tevoren hebben geregeld? Kies dan voor een South Africa FlexDrive waarbij u uw eigen route op maat samenstelt. De op de website aangegeven 'vanaf' prijs betreft het FlexDrive Informatiepakket die u er los bij boekt; u ontvangt dan bij aankomst een informatiepakket (de zogenaamde Co-Pilot) bestaande uit een routebeschrijving en een overzicht van de voor u gereserveerde hotels.
Dag tot dag

ACCOMMODATIE
Op deze website vindt u een groot aantal hotels in Zuid-Afrika. Bij het samenstellen van uw FlexDrive kunt u een keuze maken uit deze hotels. De hotels liggen verspreid over het gehele land, in vele plaatsen. Zowel hotels in steden als in de nationale parken maken deel uit van ons FlexDrive-aanbod. De klasse van het hotel en vooral ook de ligging is bepalend voor de prijs. Zo zullen hotels midden in de nationale parken of in het centrum van een stad vaak iets duurder zijn dan hotels die op grotere afstand van de mooiste plekjes zijn gelegen. Maakt u voor u zelf een afweging wat voor u het belangrijkste is. Is de keuze aan hotels niet voldoende? Neemt u dan contact met ons op; wij kunnen in veel andere plaatsen ook hotels voor u reserveren. Samen met ons kantoor in Zuid-Afrika kijken wij uw route na, zodat u ervan bent verzekerd dat uw route ook daadwerkelijk haalbaar is.

Ons aanbod aan accommodaties in ZUID-AFRIKA
• Noordelijk Zuid-Afrika

• Oostelijk Zuid-Afrika

• Westelijk Zuid-Afrika

AUTOHUUR
In combinatie met de accommodatie reserveert u bij ons een huurauto naar keuze. Reizen per huurauto is voor velen dé ideale manier om Zuid-Afrika te verkennen: gaan en staan waar u wilt in uw eigen tempo. In het algemeen zijn de hoofdwegen uitstekend onderhouden en tamelijk rustig. De verkeersborden wijken nauwelijks af van die bij ons. Men rijdt in Zuid-Afrika aan de linkerkant van de weg, maar na een paar dagen bent u hier al aan gewend. Houdt u wel rekening met de grote afstanden. Wij raden u aan uw route van tevoren al min of meer te plannen. Ga daarbij uit van een gemiddelde van maximaal 400 kilometer per dag. U hebt dan voldoende tijd om onderweg hier en daar uit te stappen en ook wat van uw overnachtingsplaats te zien. Verblijft u ook eens meerdere nachten in één hotel, om te wandelen, wild te kijken of uit te rusten aan het zwembad of op het strand.

FLEXDRIVE INFORMATIEPAKKET (CO-PILOT)
Tegen betaling van een meerprijs ontvangt u van ons bij aankomst een FlexDrive Informatiepakket, de zogenaamde 'co-pilot', dat bestaat uit:
→ Meet & Greet bij aankomst
→ Uitgebreide Engelstalige routebeschrijving van plaats naar plaats met rij-suggesties, informatie over de te rijden afstanden en over de bezienswaardigheden
→ Overzicht van de voor u gereserveerde hotels

VOORWAARDEN VOOR HET FLEXDRIVE INFORMATIEPAKKET (CO-PILOT)
→ U dient de FlexDrive minimaal 3 weken van tevoren te boeken
→ Er geldt een minimum van 7 opeenvolgende nachten
Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me