• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Complete reis door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland
 • Wijngebieden
 • Wandelen in Tsitsikamma, Swaziland en Drakensbergen
 • Game drives in Addo, Hluhluwe (facultatief) en het Krugerpark
Tenzing Travel Adventure

South Africa Adventure (Johannesburg - Kaapstad) (accommodated, t/m 31dec'16)

20-daagse internationale kampeerreis

Deze kampeerreis door Zuid-Afrika is heel geschikt als u de 'Regenboognatie' uitgebreid wilt zien. Alle afstanden worden over land afgelegd, zo mist u geen enkel hoogtepunt. U reist daarnaast door Lesotho en Swaziland waardoor u in aanraking komt met versc... lees verder »

Vanaf € 1446,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Kruger National Park
 • Zebra in het Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve
 • Durban
 • Drakensbergen
 • Knysna Heads, Zuid-Afrika
Kruger National Park Zebra in het Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve Durban Drakensbergen Knysna Heads, Zuid-AfrikaImpressies

Kruger National Park
Zebra in het Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve
Durban
Drakensbergen
Knysna Heads, Zuid-Afrika


Reisinformatie

Deze kampeerreis door Zuid-Afrika is heel geschikt als u de 'Regenboognatie' uitgebreid wilt zien. Alle afstanden worden over land afgelegd, zo mist u geen enkel hoogtepunt. U reist daarnaast door Lesotho en Swaziland waardoor u in aanraking komt met verschillende culturen. Voor wandelen is er voldoende tijd in Tsitsikamma, Swaziland en tijdens uw verblijf in Drakensbergen.

Reisleiding

Engelssprekende gids.

South Africa Adventure (Johannesburg - Kaapstad) (accommodated, t/m 31dec'16)
Reisnaam:
South Africa Adventure (Johannesburg - Kaapstad) (accommodated, t/m 31dec'16)
Reistype:
20-daagse internationale kampeerreis
Reiscode:
CT4303
Prijsinfo:
v.a. € 1446,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch en D=Diner)
 • Een chauffeur en een Engelssprekende gids
 • Genoemde activiteiten en excursies, m.u.v. activiteiten binnen het activiteitenpakket (los bij te boeken) en facultatieve excursies.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale en binnenlandse vluchten
 • Facultatieve excursies/activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Activiteitenpakket.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.

South Africa Adventure (Johannesburg - Kaapstad) (accommodated, t/m 31dec'16)


Johannesburg → Timbavati

Vanuit Johannesburg rijdt u, via de provincie Mpumalanga, naar het mooie reservaat Timbavati. Bij aankomst in uw accommodatie krijgt u meer informatie over de komende dagen (D).

Timbavati → Krugerpark

U reist vandaag naar het Krugerpark waar u twee nachten verblijft. U maakt een game drive; vanuit de hoge truck heeft u een fantastisch uitzicht om het wild te spotten! Ook kunt u een volle dag mee met een 4-WD safari (inbegrepen in activiteitenpakket). Op dag drie rijdt u de Panorama-route waarbij u stopt voor uitzichten over Blyde River Canyon, God's Window en Bourke's Luck Potholes. U keert aan het einde van de middag terug naar uw accommodatie. Facultatief kunt u extra safari's bij boeken ter plaatse (O,D).

Krugerpark → Swaziland

U gaat vandaag de grens over naar Swaziland waar u het Mlilwane Wildlife Sanctuary bezoekt, het oudste reservaat van Swaziland (O,D).

Swaziland → St. Lucia

Via een prachtige route langs de kust rijdt u Zuid-Afrika weer in. Na aankomst in iSimangaliso Wetland Park, maakt u een boottocht over het meer welke is inbegrepen als u het activiteitenpakket heeft geboekt. U ziet nijlpaarden en vele vogels. De dag wordt afgesloten met de zogenaamde Zulu Cultural Evening. U proeft onder meer lokaal bier en leert de basis van de Zulu-taal en familietradities. De volgende ochtend maakt u een game drive in Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve waar de Big 5 voorkomt (inbegrepen bij activiteitenpakket) (O,L,D).

St. Lucia → Durban

In de namiddag komt u aan in Durban, een levendige havenstad. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijke maaltijd (niet inbegrepen) in een van de vele leuke restaurantjes die Durban rijk is (O,L).

Durban → Drakensbergen

U gaat naar het Royal Natal National Park (Drakensbergen), waar u twee nachten verblijft. Onderweg maakt u nog een stop bij de plek waar Nelson Mandela ooit werd opgepakt en de Howick Falls. Op dag negen begeleidt uw gids u op een wandeling naar oude rotstekeningen van bosjesmannen (O,L op dag 9, D).

Drakensbergen → Lesotho

Op dag tien reist u naar het bergachtige koninkrijk Lesotho dat meer dan 1000 meter boven zeeniveau ligt. Op dag elf kunt u hier een begeleide ponytocht maken (facultatief). In de middag brengt u nog een bezoek aan een lokaal dorp (O,L,D).

Lesotho → Cintsa

U rijdt vandaag zuidwaarts naar het plaatsje Cintsa, gelegen aan de kust. Cintsa wordt ook wel eens 'little piece of paradise' genoemd. 's Avonds geniet u hier van een traditionele maaltijd (O,L,D).

Cintsa → Addo Elephant N.P.

U rijdt naar Addo Elephant National Park, waar behalve een grote olifantenpopulatie ook buffels, leeuwen en koedoes voorkomen. Uw gids neemt u mee over het terrein van de lodge op zoek naar verschillende insectensoorten. U heeft de mogelijkheid om vanmiddag uw eerste game drive te maken (facultatief). Op dag veertien maakt u in de ochtend een game drive door het park, op zoek naar wild (O,L,D)!

Addo Elephant N.P. → Tsitsikamma National Park

Tsitsikamma National Park is een juweel van een wandelgebied. In het park zijn een aantal prachtige wandelroutes te vinden en de uitzichten zijn er geweldig. U verblijft hier twee nachten. U loopt op dag vijftien een deel van de beroemde Otter Trail. Op dag zestien heeft u de mogelijkheid om nogmaals een mooie wandeling te maken of facultatief deel te nemen aan een van de activiteiten die het park biedt (O,L op dag 15,D).

Tsitsikamma National Park → Plettenberg Bay

U rijdt vandaag naar Plettenberg Bay aan de kust. Onderweg maakt u nog een stop in Knysna, waar u nog wat tijd heeft om de stad te verkennen (O,L).

Plettenberg Bay → Oudtshoorn

Via een mooie route over de Outeniqua-pas komt u aan bij de Cango-grotten bij Oudtshoorn. Wanneer u het activiteitenpakket bij heeft geboekt krijgt u hier een rondleiding door het fascinerende grottenstelsel (O,L,D).

Oudtshoorn → Somerset West

Indien er nog tijd is bezoekt u een struisvogelboerderij voor u over Route 62, langs wijngebieden, verder rijdt naar Somerset West (O,L).

Somerset West → Stellenbosch → Kaapstad

Vandaag verkent u de universiteitsstad Stellenbosch te voet. Wanneer u het activiteitenpakket bij boekt neemt u vandaag deel aan een 'wine tasting', waarbij u ook een aantal lekkere kaasjes zult proeven, en staat er bij aankomst in Kaapstad een culturele tour op het programma waarbij u onder meer een township bezoekt. Hierna eindigt de reis (O).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

U verblijft in accommodaties en permanente tentenkampen.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Safari-truck met chauffeur.

Excursiemogelijkheden

Wij raden u aan om vooraf het activiteitenpakket bij te boeken zodat er verschillende game drives en excursies bij uw reis zijn inbegrepen (zoals aangegeven in beschrijving). Overige facultatieve excursies kunt u ter plaatse bij boeken.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 18 internationale deelnemers.

Bijzonderheden

 • Enige wandelervaring en een redelijke conditie zijn een pr├ę
 • Deze reis heeft vaste vertrekdata, waaronder een aantal gegarandeerde vertrekdata
 • Er wordt enige participatie van de deelnemers verwacht bij kampactiviteiten
 • U kunt deze reis ook boeken i.c.m. een verblijf op campings
 • U kunt de rondreis ook in een groep van maximaal 12 personen maken, hiervoor geldt een meerprijs
 • Deze reis wordt ook in omgekeerde richting uitgevoerd, u reist dan van Kaapstad naar Johannesburg.

 • VertrekdatumPrijs p.p.
  09-12-2016 t/m 30-12-2016€ 1446,-

  NB

  Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.