• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

South Africa in Style

13-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze individuele reis met uw eigen gids/chauffeur biedt u het neusje van de zalm op het gebied van accommodaties. U logeert in uitstekende hotels en lodges. U begint de reis met een verkenning van Kaapstad en omgeving, brengt enige dagen door in het plaatsje ... lees verder ↓


Highlights

 • Kaapstad en Kaapse wijnlanden
 • Tuinroute met leuke plaatsen
 • Verblijf in vijfsterren-accommodaties
 • Sabi Sands & Kapama
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 5050,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Welgelegen Guest House, Lounge
 • Zwembad, Kapama River Lodge
 • De omgeving van Paarl
Welgelegen Guest House, Lounge Zwembad, Kapama River Lodge De omgeving van PaarlImpressies


Welgelegen Guest House, Lounge

Zwembad, Kapama River Lodge
De omgeving van Paarl


Reisinformatie


Deze individuele reis met uw eigen gids/chauffeur biedt u het neusje van de zalm op het gebied van accommodaties. U logeert in uitstekende hotels en lodges. U begint de reis met een verkenning van Kaapstad en omgeving, brengt enige dagen door in het plaatsje George aan de Tuinroute en maakt safari’s in het Sabi Sands privé-wildpark en in het Kapama privé-wildreservaat.
South Africa in Style South Africa in StyleDag tot dag

Kaapstad

Bij aankomst wordt u welkom geheten door een Nederlandssprekende vertegenwoordiger van ons agentschap in Zuid-Afrika en naar het eigentijdse Welgelegen Boutique Hotel gebracht, waar u vier nachten verblijft.

Kaapstad

U maakt een privé-dagexcursie naar het Kaapse schiereiland. De lunch is in een lokaal visrestaurant in Simon's Town en in de middag bezoekt u de pinguïnkolonie bij Boulders, de wijnlanden van Constantia voor een wijnproeverij en de botanische tuinen van Kirstenbosch (O,L).

Kaapstad

Een dag in het beroemde wijngebied van Zuid-Afrika. U bezoekt onder andere Paarl, Franschhoek met het Hugenot Museum en Stellenbosch met een bezoek aan 'Oom Samie se Winkel', een ouderwetse 'winkel van sinkel'. De lunch is op een van de 'wine estates'. De volgende dag is geheel ter vrije besteding. In overleg met uw gids kunt u overdag gebruik maken van zijn expertise en diensten (O,L op dag 3).

Kaapstad › George (ca. 450 km)

U wordt opgehaald voor de reis naar George aan de Tuinroute. U verblijft drie nachten in het Oubaai Hotel Golf & Spa, een stijlvol hotel met een golfbaan, een ruim zwembad en een luxe spa (O).

George

Een hele dag voor het zien van de Tuinroute. U bezoekt onder meer Wilderness en Knysna. U rijdt langs meren, lagunes en prachtige oude bossen. Het programma is flexibel, de gids stemt graag met u af wat u het liefst wilt zien. De tweede dag in George is ter vrije besteding. U heeft dan geen gids en voertuig tot uw beschikking. Hoe u de dag invult is geheel aan u! Wordt het een rondje golf of volledige ontspanning in de spa (O,L op dag 6)?

George › Johannesburg

U wordt naar de luchthaven van George gebracht voor de vlucht naar Johannesburg. Bij aankomst wordt u naar het Da Vinci Hotel & Suites gebracht (O).

Johannesburg › Sabi Sand Reserve

U vliegt naar Skukuza Airport en u wordt hier opgewacht en naar uw lodge in Sabi Sand Reserve gebracht. U verblijft twee nachten in de luxe Arathusa Safari Lodge. Tijdens uw verblijf in Sabi Sand Reserve heeft u een Engelssprekende ranger tot uw beschikking. U maakt twee safari's per etmaal in een kleine open 4-WD terreinwagen die u deelt met andere gasten van de lodge. Uw ranger zal u vragen naar uw specifieke belangstelling (O,L,D).

Sabi Sand Reserve › Kapama Private Game Reserve (ca. 120 km)

Na de ochtendsafari en het ontbijt wordt u naar Kapama River Lodge gebracht voor twee nachten verblijf. Deze dagen staan in het teken van safari’s. In de vroege ochtend en eind van de middag gaat u op zoek naar het wild, per open voertuig of te voet (O,L,D).

Kapama Private Game Reserve › Johannesburg

U vliegt terug naar Johannesburg. Bij aankomst maakt u een begeleide, korte stadsrondrit. De reis wordt afgesloten met een diner in het Carnivore Restaurant (O,D).Verdere info

Bijzonderheden

 • De reis is op privé-basis, maar houdt u er rekening mee dat safari-activiteiten in het gezelschap zijn van andere gasten van de lodge
 • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet deelnemen aan de safari-activiteiten.

Reisleiding

(Wisselende) Engels- en Nederlandssprekende gidsen met uitzondering van dag 7.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 1, maximaal 6.
Verblijf in luxe hotels, lodges en safari camps.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

De game drives worden uitgevoerd per 4-WD voertuig. Het overige vervoer is per auto of minibus. De binnenlandse vluchten George - Johannesburg (dag 8), Johannesburg - Skukuza (dag 9) en Hoedspruit - Johannesburg (dag 13) zijn inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me