• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Adventure

Walking Safari in Kruger

4-daagse safari

Wilt u tijdens uw rondreis Zuid-Afrika vier dagen midden in de natuur verblijven, dan is deze tour een heel goede keuze. U maakt safari's per open Landcruiser. U wandelt onder begeleiding van een ervaren ranger, dé manier om het echte safarigevoel te krijgen. ... lees verder ↓


Highlights

 • Game drives en wandelsafari's in en rondom het Krugerpark
 • Verblijf in comfortabele accommodaties
 • Safari in klein groepsverband
vanaf € 876,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Wilt u tijdens uw rondreis Zuid-Afrika vier dagen midden in de natuur verblijven, dan is deze tour een heel goede keuze. U maakt safari's per open Landcruiser. U wandelt onder begeleiding van een ervaren ranger, dé manier om het echte safarigevoel te krijgen. U verblijft een nacht in de Rhino Post Safari Lodge, in een mooi aangeklede en comfortabele suite en twee nachten in het Plains Camp in een echte Afrikaanse safaritent.Dag tot dag

Omgeving Krugerpark Rhino Post Safari Lodge

Vanaf 13.00 uur kunt u inchecken bij de (luxe) Rhino Post Safari Lodge, even buiten de zuidgrens van het Krugerpark, in een privé-wildpark. Hier heeft u onder meer de kans om de Big Five te spotten! De lodge ligt aan de oever van de meestal droge Mutlumuvi-rivier en bestaat uit acht op palen gebouwde suites met rieten dak en canvas muren, badkamer met bad, toilet en buitendouche. De vele ramen bieden u een geweldig uitzicht over uw omgeving. U heeft de tijd om uw spullen naar uw suite te brengen en even op te frissen, waarna u in de lounge kunt genieten van een ontspannende 'high tea'. Hierna volgt uw eerste game drive in het privé-wildpark of in het Krugerpark (D).

Rhino Post Safari Lodge › Plains Camp

Vandaag staat u vroeg op voor de game drive met een grote kans om wilde dieren te zien. Halverwege heeft u een korte koffie- en theepauze, waarna u nog even door gaat met het spotten van wilde dieren. Na terugkomst is het tijd voor een uitgebreide brunch en ontspanning bij het zwembad vanwaar u goed zicht heeft op de zogenaamde 'waterhole'. In de middag wordt u naar Plains Camp gebracht, in het hart van het privé-wildpark. Er staan vier tenten in Afrikaanse safaristijl, alle voorzien van warm water. Na de 'high tea' en instructies over de 'do and don'ts' van het lopen in de bush maakt u een eerste wandeling onder begeleiding van rangers. Aan het einde van de wandeling geniet u bij uw voertuig van een 'sundowner' waarna u terugkeert naar uw kamp (B,D).

Plains Camp

U heeft wederom een vroege start vandaag. U heeft even de tijd om bij te komen met een kopje koffie of thee en de typisch Zuid-Afrikaanse 'rusks', een soort beschuit. Hierna start u met de eerste wandeling van vandaag. Uw gids vertelt u over dieren, bomen, insecten, vogels en medicinaal gebruik van planten. Na de ochtendwandeling van drie à vier uur keert u terug naar het kamp voor een welverdiende brunch. Hierna kunt u even uitrusten in uw tent of bij het kleine zwembad. In de omgeving van het kamp worden regelmatig zebra's, giraffes, leeuwen en neushoorns gezien. Met een beetje geluk spot u dus nog mooi wild vanaf uw luie stoel! Na een 'high tea' start uw avondwandeling, de laatste kans vandaag om wild te spotten (B,D).

Plains Camp › Rhino Post Safari Lodge

Alweer de laatste dag in deze geweldige omgeving. U heeft vandaag nog een ochtendwandeling, gevolgd door een brunch. Hierna wordt u teruggebracht naar de lodge, alwaar deze bijzondere reis eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De volgorde van de activiteiten en excursies is onder voorbehoud
 • Ter plaatse dient u nog diverse parkentreegelden te betalen van circa ZAR 364 (circa € 30,-) per persoon.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende rangers.

Excursiemogelijkheden

Genoemde safari-activiteiten zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve activiteiten.

Deelnemers

Minimaal 2 (internationale) deelnemers.
U verblijft in comfortabele safaritenten.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, B=Brunch, D=Diner).

Vervoer

Per safaritruck en te voet.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me