• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

In Touch with the Panorama Route & Kruger

9-daagse autoreis

Zuid-Afrika staat bekend om de diversiteit aan wild. En waar kunt u beter de Big Five spotten dan in het Krugerpark? Op safari gaan werkt verslavend, dus geen game drive is te veel. Iedere dag beleeft u Zuid-Afrika weer anders. Een mooie combinatie van wildli ... lees verder ↓


Highlights

 • Panorama-route
 • Krugerpark
 • 'Arts & Crafts' route
 • Big Five in Entabeni en in Welgevonden
 • Hoofdstad van Zuid-Afrika, Pretoria
 • Rustig tempo en korte afstanden
+
€ 656,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Shiluvari Lakeside Lodge
 • Kololo Game Reserve Hippopotamus, Zuid-Afrika
 • Leeuw in Entabeni Game Reserve
 • Iketla Lodge, Zuid-Afrika
 • Cheetah in het Krugerpark
Shiluvari Lakeside Lodge Kololo Game Reserve Hippopotamus, Zuid-Afrika Leeuw in Entabeni Game Reserve Iketla Lodge, Zuid-Afrika Cheetah in het KrugerparkImpressies

Shiluvari Lakeside Lodge
Kololo Game Reserve Hippopotamus, Zuid-Afrika
Leeuw in Entabeni Game Reserve
Iketla Lodge, Zuid-Afrika
Cheetah in het Krugerpark


Reisinformatie


Zuid-Afrika staat bekend om de diversiteit aan wild. En waar kunt u beter de Big Five spotten dan in het Krugerpark? Op safari gaan werkt verslavend, dus geen game drive is te veel. Iedere dag beleeft u Zuid-Afrika weer anders. Een mooie combinatie van wildlife en natuur is waar het bij deze reis om gaat. De Panorama-route komt daarom ook uitgebreid aan bod. Indien u iets aan deze route wilt aanpassen kunnen wij u daarbij zeker van dienst zijn!
In Touch with the Panorama Route & Kruger In Touch with the Panorama Route & KrugerDag tot dag

Johannesburg › Ohrigstad (ca. 360 km)

De huurauto haalt u op bij de luchthaven van Johannesburg. De reis start gelijk met de route richting Ohrigstad, een rustig dorpje, waarvandaan u gemakkelijk de wonderen van de Panorama-route kunt aandoen.

Ohrigstad › Krugerpark (ca. 230 km)

De route brengt u naar Nkambeni Tented Lodge (middenklasse) de Sefapane Lodge ( eersteklasse) of naar de Kwa-Mbili Lodge (deluxe). In de middag kunt u al deelnemen aan uw eerste safari (facultatief). Bij een verblijf in het Nkambeni of de Sefapane Lodge maakt u deze excursie in het Krugerpark en bij de Kwa-Mbili Lodge rijdt u door het privé-wildreservaat genaamd Thornybush, grenzend aan het Krugerpark (O).

Krugerpark

Volop mogelijkheden om uw dag te besteden. Vanuit de Sefapane Lodge worden veel verschillende excursies verzorgd die u vooraf kunt bijboeken, zoals riviersafari's, wandelsafari's en tours per mountainbike. Wanneer u voor een verblijf in deluxe accommodaties kiest zijn de safari's in een open voertuig bij Kwa-Mbili inbegrepen, tevens verblijft u hier op basis van volpension (O).

Krugerpark › Louis Trichardt (ca. 299 km)

In noordelijke richting rijdt u verder via Tzaneen, de op één na grootste stad van Limpopo, noordwaarts richting het plaatsje Louis Trichardt. Uw verblijf voor de komende twee nachten: de Shiluvari Lakeside Lodge (O).

Louis Trichardt/Makhado

Een volle dag om (op eigen gelegenheid) de verrassende en culturele omgeving van Makhado te verkennen. In het Ben Lavin Nature Reserve leven giraffen, zebra's, kudu's, gnoes, jakhalzen en nog veel meer opmerkelijk wild. Bijzonder om aan te doen is de Ribolla Arts Route. Neemt u hier een kijkje bij een houtsnijder of pottenbakker om te zien wat er zoal met de hand wordt gemaakt (O).

Louis Trichardt › Kololo Game Reserve/Entabeni Game Reserve (ca. 300 km)

In zuidwestelijke richting rijdt u verder. Beide reservaten liggen in de streek met de naam Waterberg. Zo genoemd vanwege de vele stromen, watervallen, poelen en moerassen. Verblijft u in Kololo (middenklasse en eersteklasse), dan maakt u morgen een game drive in het Welgevonden reservaat. Slaapt u in de Lakeside Lodge (deluxe) dan maakt u twee game drives in het Entabeni privé-wildreservaat (O,D).

Kololo/Entabeni

Stap in de open safari-auto en wie weet ziet u vandaag een luipaard in de bomen of een leeuw met welpjes. Een verrekijker is erg leuk om bij u te hebben voor het dichtbij halen van mooie vogels of het grote wild dat zich niet makkelijk laat zien (O,D).

Kololo/Entabeni › Pretoria (ca. 220 km)

Op een rustig tempo rijdt u naar Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Het vroegere woonhuis van Paul Kruger kunt u bezoeken en zijn standbeeld op het kerkplein is ook een van de trekpleisters van Pretoria (O).

Pretoria › Johannesburg (ca. 56 km)

Terug richting Johannesburg, waar u de huurauto inlevert op de luchthaven (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Eventuele aflever- en/of achterlatingskosten en entreegelden zijn niet inbegrepen bij de prijs
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Excursiemogelijkheden

Tijdens uw verblijf in de Kwa-Mbili Lodge (deluxe), Kololo (midden- en eersteklasse) en in Entabeni (deluxe) zijn een aantal safari-activiteiten inbegrepen. De overige activiteiten zijn facultatief en dus niet inbegrepen bij de prijs.

Indien uw safari activiteiten inbegrepen zijn, zorgt u dan dat u voor 13.30 uur in de lodge aankomt. Dan kunt u nog mee met de middag- safari.

Verlenging

Het is natuurlijk mogelijk deze reis uit te breiden met een paar extra nachten Johannesburg voorafgaand of na afloop van de reis. Vraagt u ons naar alle mogelijkheden.

Deelnemers

Minimaal 2 deelnemers.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Maaltijden volgens programma (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner) bij middenklasse. Inbegrepen bij eersteklasse accommodaties: 8 x ontbijt, 2 x diner. Inbegrepen bij deluxe accommodaties: 8 x ontbijt, 3 x lunch, 5 x diner.

Vervoer

Per huurauto

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me