• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

In Touch with the Garden Route

8-daagse autoreis

Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika beleeft u de Tuinroute op haar best: u rijdt langs uitgestrekte landschappen, bezoekt een privé-wildpark en u heeft de mogelijkheid om een van de vele wijnboerderijen te bezoeken in de omgeving van Stellenbosch. Een a ... lees verder ↓Highlights

 • Wildlife in Kariega Game Reserve
 • De Lagune van Knysna
 • Struisvogelboerderijen in Oudtshoorn
 • Heerlijke wijnen in Stellenbosch
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 850,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Deze reis is ook zeer geschikt als camperreis.


 • Safari, Kariega Game Reserve, Zuid Afrika
 • Uitzicht over Kaapstad
 • Garden Route, Zuid-Afrika
 • Knysna Heads, Zuid-Afrika
 • Kariega Game Reserve
Safari, Kariega Game Reserve, Zuid Afrika Uitzicht over Kaapstad Garden Route, Zuid-Afrika Knysna Heads, Zuid-Afrika Kariega Game ReserveImpressies

Safari, Kariega Game Reserve, Zuid Afrika
Uitzicht over Kaapstad
Garden Route, Zuid-Afrika
Knysna Heads, Zuid-Afrika
Kariega Game Reserve


Reisinformatie


Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika beleeft u de Tuinroute op haar best: u rijdt langs uitgestrekte landschappen, bezoekt een privé-wildpark en u heeft de mogelijkheid om een van de vele wijnboerderijen te bezoeken in de omgeving van Stellenbosch. Een aantal excursies zijn inbegrepen, maar voor het grootste gedeelte van de reis bepaalt u uw eigen dagindeling.

In Touch with the Garden Route In Touch with the Garden RouteDag tot dag

Port Elizabeth › Kariega (circa 150 km)

Na aankomst in Port Elizabeth haalt u de auto op en rijdt u naar uw hotel. In de namiddag staat al de eerste ‘game drive’ op het programma. Ja, u bent in Afrika (D)!

Kariega Game Reserve

Het Kariega Game Reserve is een privé-wildpark dat bestaat uit een deel waar de Big Five voorkomt en een deel waar geen gevaarlijke dieren leven. Daar kunt u wandelen en mountainbiken tussen de giraffes, bokkies en zebra’s. Vandaag zijn er een ochtend- en een avondsafari inbegrepen (O,L,D).

Kariega › Knysna (circa 400 km)

Na het ontbijt gaat u op weg naar Knysna. U volgt de kustlijn naar de West-Kaap via Port Elizabeth. Deze populaire plaats aan de Tuinroute wordt ook wel de 'kunsthoofdstad' van de regio genoemd vanwege de vele kunstgalerieën. Daarnaast vindt u hier vele winkels en restaurants. In de lagune, waar de stad aan ligt, worden heerlijke oesters gekweekt (O).

Knysna

Vandaag is vrij, ter eigen besteding. Een leuke activiteit is een boottochtje te maken over de lagune, of het spectaculaire uitzichtpunt 'The Heads' te bezoeken (O).

Knysna › Oudtshoorn (circa 120 km)

U verlaat Knysna en rijdt naar Oudtshoorn, de ‘verenhoofdstad van de wereld’. In Oudtshoorn kunt u een van de struisvogelboerderijen bezoeken en meer te weten komen over de vogels. Ook kunt u de Cango Caves bezoeken (beide facultatief) (O).

Oudtshoorn › Montagu/Robertson (circa 250 km)

U rijdt via de landschappelijk mooie Route 62 naar Montagu. Route 62 is de langste wijnroute van de wereld die loopt van Kaapstad naar Port Elizabeth. Langs de route treft u fantastisch mooie landschappen, kristalheldere beekjes en een geweldige flora. Ook liggen er langs Route 62 diverse wijnboerderijen. Ook het plaatsje Montagu is hier gelegen waar u onder meer de adembenemende Kogmans Kloof kunt aanschouwen (O).

Montagu/Robertson › Stellenbosch (circa 160 km)

Maak na het ontbijt nog een wandeling door het centrum van Montagu waar nog vele historische gebouwen staan, voordat u vertrekt richting Stellenbosch. Een van de bekendste wijnhuizen van Stellenbosch is Spier Wine Estate. Dit landgoed bestaat uit een landhuis, een pub, restaurant, een boerderij en een wijncentrum (O).

Stellenbosch › Kaapstad (circa 55 km)

Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven van Kaapstad. Hier levert u de auto weer in voordat u terugvliegt naar huis, of u kunt deze reis verlengen met een verblijf in Kaapstad (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis is ideaal te combineren met onze 9-daagse autoreis In Touch with the Panorama Route & Kruger
 • Eventuele aflever- en/of achterlatingskosten van de huurauto zijn niet inbegrepen bij de prijs
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabij gelegen bezienswaardigheden.

Excursiemogelijkheden

Tijdens uw verblijf in het Kariega Game Reserve zijn safari-activiteiten inbegrepen. Overige activiteiten tijdens deze reis zijn facultatief en dus niet inbegrepen. Indien uw safari activiteiten inbegrepen zijn, zorgt u dan dat u voor 13.30 uur in de lodge aankomt. Dan kunt u nog mee met de middag- safari.

Deelnemers

Minimaal 2.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me