Once in a lifetime experience to Antarctica

12-daagse expeditiereis

Wilt u een uitzonderlijke reiservaring beleven? Een cruise naar Antarctica is zeker een aanrader. Geen plek op aarde is vergelijkbaar met de unieke witte wereld van de Zuidpool. Trek eropuit op sneeuwschoenen of verken de fjorden in een kajak.


Deze reis kan ik niet onder woorden brengen. Kippenvel als ik terugdenk aan de kolonie pinguïns. Niet te beschrijven zo indrukwekkend!

- reisspecialist Anouk Vial

Reisfoto's

Pinguins op Antarctica

Pinguins op Antarctica

Met de zodiac op excursie

Met de zodiac op excursie

Antarctica landschap

Antarctica landschap

Op excursie tijdens de expeditie naar Antarctica

Op excursie tijdens de expeditie naar Antarctica

Ocean Nova Cruise, Antarctica

Ocean Nova Cruise, Antarctica

In de spotlights

Geniet van de ongerepte natuur

Wat is er niet uniek aan deze reis? Geniet op het dek van het uitzicht over enkel ongerepte natuur dat nergens anders ter wereld in deze vorm te zien is. IJsschotsen, prachtige fjorden, kolonies met pinguïns en in de verte een staart van een bultrug die even boven het water uit komt.

In slaap vallen met uitzicht op Antarctica

Overnacht op het kleinschalige schip Ocean Nova. Met maximaal 67 medereizigers aan boord is de sfeer gemoedelijk. Word in de ochtend wakker met het zicht op Antarctica en zie de zon aan de horizon opkomen uit de stille oceaan. Een expeditie om nooit te vergeten.

Hoogtepunten
 • Vermijdt de ruige Drake Passage en vlieg in 2 uur naar Antarctica
 • Overnacht op een kleinschalig schip
 • Indien het weer het toelaat, elke dag een ochtend en middag excursie
 • Bezoek verschillende pinguïns in de natuurlijke habitat
 • Zeehonden, walvissen, zeeleeuwen en vele vogels kunnen gespot worden
+ +

Vanafprijs

€ 14.999 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.
 • Ontspannen vlucht met KLM vanuit Amsterdam naar Santiago
 • Binnenlandse vluchten met LAN vanuit Santiago naar Punta Arenas
 • 6-daagse cruise door Antarctica met het schip Ocean Nova
 • Rechtstreekse vluchten vanuit Punta Arenas naar King George Island (nabij Antarctica)
 • Lees meer over wat er is inbegrepen
Reisvoorstel aanvragen

Dit gaat u beleven

 • Beschrijving
 • Praktisch
 • Excursies
 • Prijs & info

Een unieke expeditiereis die voor altijd bij zal blijven. Qua woorden is het niet te beschrijven hoe bijzonder een cruise naar Antarctica is. Een bezoek aan het zevende continent betekent namelijk een reis naar de Zuidpool. IJsschotsen, oneindige landschappen met sneeuw, indrukwekkende fjorden en vele dieren die u vrijwel nergens anders ter wereld kunt spotten. Denk aan de wereldberoemde keizerspinguïn, verschillende soorten walvissen, zeehonden, zeeleeuwen en vele vogelsoorten. Per vliegtuig reist u vanuit Punta Arenas naar een eiland voor de kust van Antarctica waar u aan boord stapt van het schip Ocean Nova. Een bucketlist reis vol onvergetelijke ervaringen en comfort met het gevoel van kleinschaligheid.

Dag 1

Amsterdam - Santiago de Chile

Vandaag vliegt u comfortabel met KLM naar Santiago de Chile. De vlucht maakt een korte tussenlanding in Buenos Aires, alvorens u aankomt in de hoofdstad van Chili.

Dag 2

Aankomst Santiago de Chile

Skyline van Santiago

Skyline van Santiago

Bij aankomst op de luchthaven van Santiago de Chile wordt u ontvangen door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw hotel gebracht. Deze dag is ter vrije besteding om de hoofdstad te verkennen. Geniet nog even van de prettige temperaturen en de vele gemakken die een stad te bieden heeft. Morgen vliegt u verder naar het uiterste zuiden van Chili voor de expeditie naar Antarctica.

U verblijft in Altiplanico Santiago Bellas Artes - Santiago de Chile
Inclusief ontbijt
Dag 3

Santiago de Chile - Punta Arenas

Punta Arenas

Punta Arenas

Vandaag dient u voor 14.00 uur aanwezig te zijn in Punta Arenas. U krijgt een uitgebreide briefing over het avontuur wat u te wachten staat. De route wordt besproken en u krijgt alvast veel informatie over Antarctica. Aansluitend maakt u kennis met uw medereizigers tijdens het welkomstdiner. Deze nacht verblijft u in Punta Arenas om dan morgen echt per vliegtuig naar de basis nabij Antarctica te vliegen.

U verblijft in Hotel Cabo de Hornos- Punta Arenas
Inclusief ontbijt
Dag 4

Punta Arenas - Antarctica cruise

Cruiseboot Antarctica

Cruiseboot Antarctica

Dit is het moment waar u misschien al weken of zelfs maanden op heeft gewacht. Het Antarctica avontuur gaat beginnen! Een korte transfer brengt u naar de luchthaven, waar het toestel gereed staat om te vertrekken. Vanuit Punta Arenas vliegt u in 2 uur naar King George Island; een klein eiland op ongeveer 100 kilometer voor de kust van Antarctica. Deze landingsbaan wordt vooral veel gebruikt voor de wetenschappelijk onderzoekers die jaarlijks op Antarctica verblijven om het continent beter te begrijpen en onderzoek te doen naar de aarde en klimaatverandering.

Eenmaal geland op het eiland maakt u een wandeling van ongeveer 2 kilometer naar de pier waar de boot al op u ligt te wachten. Per kleine Zodiac boot vaart u naar het grotere schip, waar uw eigen privé hut direct beschikbaar is. Alle hutten hebben een raam met uitzicht op zee. Is iedereen aan boord? Dan vertrekt het schip en zet koers zuidwaarts richting het vasteland van Antarctica. Houd uw ogen goed open, want misschien is er al een walvis die zich laat zien.

U verblijft in Ocean Nova - Antarctica
Inclusief ontbijt, lunch en diner
Dag 5-8

Arrangement Antartica Ocean Nova cruise - Antarctica

Pinguins op de rotsen van Antarctica

Pinguins op de rotsen van Antarctica

De komende vier dagen beleefd u hoogtepunt op hoogtepunt. De route brengt u langs de westkust van Antarctica richting het zuiden. Vaar langs prachtige fjorden omgeven door besneeuwde landschappen en langs steile ijsschotsen. De zeevogels vliegen mee met het schip en het enige geluid wat u hoort, is het kraken van het ijs. Het voelt net alsof u middenin een aflevering van een prachtige natuurdocumentaire zit. Elke dag zijn er excursies ingepland, dus gaat u van het schip af en zelfs een paar keer aan land.

U verblijft in Ocean Nova - Antarctica
Inclusief ontbijt, lunch en diner

Optionele excursie:

Zee kajakken - Antarctica - Ocean Nova

Dag 9

Antarctica - Punta Arenas

Cruise onder ijsberg door op Antarctica

Cruise onder ijsberg door op Antarctica

U zou willen dat er nooit een eind komt aan deze fantastische reiservaring, maar vandaag vaart u toch echt terug naar King George Island. Tijd om afscheid te nemen van Antarctica. Geniet nog een laatste keer van de ongerepte natuur. Op King George Island stapt u weer aan boord van het vliegtuig terug naar Punta Arenas, terug naar de bewoonde wereld. Vannacht verblijft u in Punta Arenas, waar u samen met de medereizigers deze bijzondere reis kunt afsluiten.

U verblijft in Hotel Cabo de Hornos- Punta Arenas
Inclusief ontbijt
Dag 10

Punta Arenas - Santiago de Chili

Lokale markt in Santiago

Lokale markt in Santiago

Vandaag is het tijd om ook het zuiden van Chili achter u te laten en terug te vliegen naar Santiago. U verblijft hier nog een nacht om de reis comfortabel en rustig te kunnen afsluiten. Ga in Santiago heerlijk dineren en koop hier de laatste souvenirs, voordat u de volgende dag terugvliegt naar Amsterdam.

U verblijft in Altiplanico Santiago Bellas Artes - Santiago de Chile
Inclusief ontbijt
Dag 11

Santiago de Chile - Amsterdam

U wordt teruggebracht naar de luchthaven van Santiago voor de vlucht naar Amsterdam met een uitzonderlijke reiservaring op zak om nooit te vergeten.

Dag 12

Aankomst Amsterdam

Einde van een once in a lifetime reis!

terug naar boven ↑
Bekijk prijsinformatie
Reisvoorstel aanvragen

Antarctica

Waarom is dit de beste Antarctica reis?

Er zijn ontzettend veel aanbieders die een reis naar Antarctica aanbieden, maar wij kiezen specifiek voor deze reis en daar zijn een aantal belangrijke redenen voor aan te wijzen.

Niet over de ruige ‘Drake Passage’ varen
Vele cruises starten in het zuiden van Chili of Argentinië (veelal Ushuaia). Dit betekent dat u eerst twee volle dagen aan boord bent op open zee voor Antarctica bereikt wordt. Deze dagen is er niet zoveel te beleven en vaart u enkel op zee. U passeert de ‘Drake Passage’. Deze zeestroom staat bekend als ruig en betekent dat een groot gedeelte van de reizigers zeeziek zullen worden. Niet de meest ideale start of einde van een fantastische reis naar Antarctica. Wij kiezen er daarom voor om per vlucht naar een eiland op 100 kilometer van Antarctica te vliegen. In plaats van 2 dagen op open zee varen, bent u nu in 2 uur vliegen al op de plek van bestemming. Uitgerust en vol energie begint hier het avontuur. Bij onze Expeditiereis genaamd ‘A taste of Antarctica’ vaart u heen wel over de ‘Drake Passage’, maar vliegt u terug, waardoor u de overtocht maar een keer hoeft te trotseren.

Het schip Ocean Nova is kleinschalig
Op Antarctica is een algemene regel dat indien er een excursie uitgevoerd wordt naar het vasteland hier maximaal 100 passagiers aanwezig mogen zijn. Veel cruiseschepen hebben veel meer reizigers aan boord, waardoor er in aparte groepjes een excursie op het vasteland gemaakt kan worden. Uiteindelijk betekent dit, veel minder tijd op Antarctica en meer tijd op het schip. Het schip Ocean Nova biedt plaats aan maximaal 67 passagiers, waardoor altijd het volledige schip op het vasteland mag komen en u hierdoor zo lang als mogelijk op het vasteland kunt genieten van de prachtige landschappen en wildlife.

We werken samen met een Chileense ‘lokale’ partner
De vluchten en het schip Ocean Nova behoren tot onze ‘lokale’ partner uit Punta Arenas. Dit betekent dat ze Antarctica als beste kennen en hierdoor ook flexibel zijn in de reis. Een reden waarom alle reizigers voor 14.00 uur aanwezig moeten zijn op de luchthaven van Punta Arenas heeft ermee te maken dat er zo flexibiliteit wordt ingebouwd. Lijkt het de dag erna slecht weer te worden, waardoor er niet gevlogen kan worden, kan er op het laatste moment besloten worden om alsnog de dag dat u om 14.00 uur in Punta Arenas moet zijn direct op het vliegtuig te stappen en naar Antarctica te vliegen. Door deze flexibiliteit doet de lokale partner er alles aan om u zoveel mogelijk laten genieten van Antarctica en het weer zo weinig van invloed te laten zijn op deze expeditie.
Voor onze Taste of Antarctica reis is dit enkel van toepassing voor de terugvlucht naar Punta Arenas. De heenreis per schip zal eigenlijk altijd volgens de afgesproken dag en vertrektijd plaatsvinden.

Toegang tot de Explorers House in Punta Arenas
In Punta Arenas is er een Explorers House opgezet, exclusief voor gasten van Ocean Nova of de Magellan explorer cruise. Hier is een ervaren team van Antarctica fanaten die alles kunnen vertellen over de perfecte voorbereiding en vooral ook om het meeste uit de reis te halen tijdens deze expeditie. Er zijn briefings, uitleg hoe de kleding te dragen, welke kleding gedragen kan worden en vooral om alvast helemaal in de stemming te komen. Ook bij terugkomst is dit een fijne plek om de laatste herinneringen van Antarctica op te doen en bij te praten met de medereizigers aan boord.

Klimaat

Uiteraard heeft Antarctica een zeer koud klimaat, maar zijn de verschillen tussen zomer en winter enorm. Ook zijn de verschillen op Antarctica zelf enorm. Zo Antarctica een oppervlakte van bijna 14.000 km2 (iets kleiner dan Rusland). Dit betekent dat het aan de kust veelal minder koud is dan ver op het land. Augustus is de koudste maand en liggen de temperaturen ver op het land gemiddeld tussen -40 en -70 graden, terwijl het aan de kust gemiddeld tussen -32 en -15 graden zal zijn. Tijdens de zomermaanden kan het aan de kust tot 5 graden worden. Vaak vriest het in deze periode licht, maar door de vaak harde wind die aanwezig is op Antarctica voelt het veelal kouder aan.

Waar dient u rekening mee te houden voor Antarctica?

Een reis naar Antarctica is een zeer bijzondere reis die niet alledaags gedaan wordt. Dit betekent in veel gevallen ook een goede voorbereiding, zodat u optimaal kunt genieten van dit prachtige continent. Hieronder een aantal zaken, welke belangrijk zijn om rekening mee te houden met de reis.

Kleding
Het klimaat in de zomer van Antarctica is minder koud dan men veelal verwacht. Temperaturen rond de 0 graden zijn de norm, met uiteraard ontzettend veel daglicht, doordat de zon vrijwel niet onder gaat. Wel is de gevoelstemperatuur veelal lager door de harde wind die veel in deze regio voorkomt. Hierdoor is het aan te raden veel laagjes te dragen in Antarctica, vergelijk het hierdoor met een skivakantie. Thermokleding is eigenlijk een must, omdat je op deze manier warm blijft en je veel laagjes kunt dragen. Een wind- en waterdichte jas is ook erg fijn. Tenslotte is het belangrijk een muts, sjaal, waterdichte handschoenen en een goede zonnebril mee te nemen. De definitieve paklijst ontvangen reizigers bij ons reisbescheidenpakket, ongeveer 3 weken voor vertrek.

Actieve reis
Ondanks dat de reis naar Antarctica per comfortabel schip zal plaats vinden, blijft deze reis erg actief. Dit heeft ermee te maken dat, afhankelijk van de weersomstandigheden, er normaal gesproken twee keer per dag een excursie op het vasteland wordt gemaakt. Dit kan zijn een korte wandeling, maar soms zijn de wandelingen ook wat langer. Daarnaast is er op Antarctica niets aangelegd. Dit betekent dat u over veelal ruig gesteente en soms zelfs sneeuwvelden aan het wandelen bent met kleine hoogteverschillen. Het schip kan nooit aan land komen in Antarctica, waardoor de excursies altijd plaats vinden met een kleine zodiac boot. Ook hierbij is het van belang dat u hier eenvoudig in en uit kunt stappen.

Vertrekdata liggen vast
Tenzing Travel is een echte maatwerkspecialist, waardoor we onze reizen altijd helemaal aanpassen aan de wensen van u. Voor een reis naar Antarctica is dit niet mogelijk. Het gaat hier om vaste vertrekdata en een vast programma. Het is voor Antarctica niet mogelijk een nacht langer op het schip te verblijven of een nacht eerder. De vertrekdata en programma’s liggen vooraf vast. Wel is het programma ter plaatse flexibel. De kapitein en zijn bemanning houden elke dag het weer goed in de gaten, zodat u zoveel mogelijk uit de reis naar Antarctica kunt halen.

Verplichte nacht vooraf en achteraf in Punta Arenas
De programma’s naar Antarctica zijn áltijd inclusief een nacht vooraf in Punta Arenas en een nacht bij terugkomst in Punta Arenas. Ook hierin valt niets te wijzigen of de nachten te schrappen, deze zijn verplicht. De redenen hiervoor zijn als volgt:

Een nacht voor vertrek in Punta Arenas
– Alle reizigers dienen voor 14.00 uur op de luchthaven van Punta Arenas aangekomen te zijn. Volgens normale omstandigheden worden de reizigers naar het verblijf gebracht voor een goede instructie en voorbereiding voor het avontuur. Aansluitend is een gezamenlijk diner om alvast te leren kennen en vol goede moed de dag erna naar Antarctica te gaan.
– Een andere reden is dat er op deze manier speling is. Wordt het de dag van vertrek slecht weer? Dat zou kunnen betekenen dat het vliegtuig die dag niet kan landen nabij Antarctica. Doordat alle reizigers de dag ervoor, vóór 14.00 uur aanwezig dienen te zijn op de luchthaven van Punta Arenas kan er dan last minute besloten worden om direct door te vliegen naar Antarctica, indien het weer het dan wel toelaat. Het doel is altijd om zolang mogelijk op Antarctica te zijn.

Een nacht bij terugkomst in Punta Arenas
– Hier geldt hetzelfde verhaal voor wat betreft het weer. Op deze manier zou er een dag extra speling zijn om wellicht een dag later terug te vliegen, indien dit noodzakelijk is.

Reisdocumenten

Antarctica is geen land en behoort hierdoor bij niemand. Wel is het zo dat Antarctica enkel bezocht kan worden vanuit Argentinië of Chili en zijn de reisdocumenten van toepassing voor een bezoek aan Antarctica.

Voor Chili:
U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog 6 maanden geldig is na aankomst in Chili. De kinderen hebben een eigen paspoort nodig! Daarnaast kan u gevraagd worden uw ticket te laten zien voor de terugvlucht en een bewijs voor uw eerstvolgende bestemming (hotelvoucher/ticket voor uw doorvlucht).

Voor Argentinië:
U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog 6 maanden geldig is na aankomst in Argentinië. Indien u langer dan 90 dagen in Argentinië verblijft, dient u tevens in het bezit te zijn van een visum. De kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort! Daarnaast kan u gevraagd worden uw ticket te laten zien voor de terugvlucht en een bewijs voor uw eerstvolgende bestemming (hotelvoucher/ticket voor uw doorvlucht).

Wildlife

Op Antarctica komen dieren voor, welke nergens anders ter wereld te spotten zijn. Doordat de zomers op Antarctica heel erg kort zijn, betekent dit ook dat in deze periode er veel wildlife te vinden is. De dieren moeten zich in korte tijd voortplanten en voedselreserves opslaan, voor de koude winter weer begint. Onderstaand per periode wat er mogelijk qua wildlife te ervaren valt op Antarctica.

November & december
De winter maakt plaats voor de lente/zomer. De zon laat zich weer zien en er ontstaat een explosie aan leven op Antarctica. De zon zorgt voor een explosieve groei van fytoplankton. Dit trekt veel vissen, zeevogels, zeehonden, zeeleeuwen en walvissen aan. Wat kun je in deze periode zien?
– De eerste walvissen laten zich weer zien rond de wateren van Antarctica. Met name bultruggen en zuidkapers komen voor.
– Pinguïns zijn bezig met het bouwen van nesten en leggen hier hun eieren. Dit zelfde geldt voor stormvogels en aalscholvers.
– Zeehonden jongen worden geboren tussen september en november
– De mannetjes van zeeolifanten beschermen hun harems tot ongeveer december.

Januari & februari
Hartje zomer op Antarctica. Dit betekent dat de zon vrijwel niet onder gaat en het bijna 24 uur per dag licht is. De temperaturen liggen het hoogst en de dieren zijn het meest actief in deze periode.
– De jongen van zeeluipaarden en pelsrobben laten zich voor het eerst zien
– Walvissen zijn actief en het beste te spotten in februari
– Pinguïn kolonies zijn erg levendig in deze periode. Ouders halen voedsel voor de kleintjes.Chili

Inentingen

Vaccinaties worden voor sommige gebieden aangeraden. Volgens onze laatste informatie heeft u nodig: DTP & Hepatitis A. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts of de GG&GD voor de meest actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig? Kijkt u dan eens op https://www.thuisvaccinatie.nl/reisorganisaties/tenzing-travel

Klimaat

Vanwege de ligging en de geografische kenmerken die Chili bezit, variëren de seizoenen enorm. Chili ligt op het zuidelijk halfrond en daardoor zijn de seizoenen precies omgekeerd met deze in Nederland en België. In de Nederlandse zomer is het winter in Chili en andersom. Het noorden van Chili kent een overgang van gematigd zeeklimaat naar een koud woestijnklimaat. Het uiterst noordwestelijke puntje heeft relatief gezien een warm woestijnklimaat. In het zuiden van Chili heerst een zeeklimaat, het regent er veel en het is er ’s winters erg koud. Chili ligt langs het Andes gebergte: het westen is kustgebied langs de Grote Oceaan en het oosten is de westelijke helft van het Andes gebergte, wat overgaat in Vuurland, een eilandengroep met een koel zeeklimaat. Op Paaseiland is er sprake van een vochtig subtropisch klimaat.

Reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog 6 maanden geldig is na aankomst in Chili. De kinderen hebben een eigen paspoort nodig! Daarnaast kan u gevraagd worden uw ticket te laten zien voor de terugvlucht en een bewijs voor uw eerstvolgende bestemming (hotelvoucher/ticket voor uw doorvlucht).

Reist u via de USA: Voor vertrek dient u toestemming aan te vragen voor het visum-vrij reizen naar of via de USA. De aanvraag dient uiterlijk 72 uur voor vertrek te zijn afgerond en geldt ook voor kinderen. De toestemming is geldig voor meervoudige toegang tot de USA voor een periode van twee jaar. Er dient hiervoor ,- per persoon te worden betaald.

Tijdsverschil

Er is in Chili zomer- en wintertijd. De wisseldata lopen niet synchroon met de onze. De Chileense zomertijd duurt lang, van half augustus tot half mei. Tijdens onze winterklokperiode is het op het vasteland 6 uur vroeger en op Paaseiland 8 uur vroeger dan in Nederland.

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een vanafprijs van € 14.999,- per persoon, op basis van 2 volwassenen.

Inbegrepen

 • Ontspannen vlucht met KLM vanuit Amsterdam naar Santiago
 • Binnenlandse vluchten met LAN vanuit Santiago naar Punta Arenas
 • 6-daagse cruise door Antarctica met het schip Ocean Nova
 • Rechtstreekse vluchten vanuit Punta Arenas naar King George Island (nabij Antarctica)
 • Transfer bij aankomst op de luchthaven van Punta Arenas naar het verblijf in Punta Arenas
 • Transfer van Punta Arenas naar luchthaven voor de vlucht naar Antarctica (groepsverband)
 • 2 nachten verblijf in Punta Arenas, inclusief ontbijt
 • Welkomstdiner in het hotel in Punta Arenas, inclusief drankjes
 • Verblijf in een 2-persoonshut met zeezicht (5 nachten)
 • Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen tijdens de cruise
 • Drankjes tijdens lunch en diner zijn inbegrepen (wijn, bier, frisdranken)
 • Koffie, thee, water en snacks zijn ten alle tijde inbegrepen tijdens de cruise
 • Excursies (met uitzondering van zeekayakken en sneeuwschoen wandeling), inclusief ervaren gids
 • Presentaties en entertainment aan boord van de cruise
 • IAATO entree voor bezoek aan Antarctica
 • Handbagage, ruimbagage en luchthavenbelasting
 • Een persoonlijk, op maat gemaakt reisboek met uitgebreide beschrijving van uw reisschema
+ +

Vanafprijs

€ 14.999 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.

Reizen met een gerust gevoel

Wilt u weer een mooie reis maken, maar heeft u vragen over hoe dat gaat in deze tijd en wat u van ons kunt verwachten? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Lees meer

Daarom een expeditiecruise naar Antarctica met Tenzing Travel

 • Een kleinschalig schip voor de meest unieke Antarctica ervaring
 • Bijzondere belevingen inbegrepen
 • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
 • Oneindige persoonlijke aandacht voor u
 • Deskundig advies van onze specialisten
 • Waardering van onze reizigers: 9,3
 • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
 • Flexibiliteit en maximale zekerheid
Uitzicht vanaf cruiseboot op Antarctica

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.