• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Wij hebben 'm!
De Vakantie Award 2017
In de categorie Verre Reizen

Lees meer >

Highlights

 Seal Bay: de thuisbasis voor een kolonie zeeleeuwen

 Flinders Chase National Park

 Koala's en kangoeroes in hun natuurlijke omgeving

Classic Kangaroo Island

2-daagse internationale groepsreis

Indien u de hoogtepunten van Kangaroo Island wilt zien, raden wij u deze tour van harte aan. Tijdens deze korte, bondige reis in Australië maakt u zowel kennis met de overweldigende natuur van dit spectaculaire eiland als met de hier veel voorkomende kango... lees verder »

Vanaf € 473,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Zeeleeuwen bij Seal Bay
 • Kangoeroe
Zeeleeuwen bij Seal Bay KangoeroeImpressies

Zeeleeuwen bij Seal Bay
Kangoeroe


Reisinformatie

Indien u de hoogtepunten van Kangaroo Island wilt zien, raden wij u deze tour van harte aan. Tijdens deze korte, bondige reis in Australië maakt u zowel kennis met de overweldigende natuur van dit spectaculaire eiland als met de hier veel voorkomende kangoeroes, koala's en zeeleeuwen.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gids/chauffeur.

Beleef meer

Deze korte tour in Australië doet Kangaroo Island aan. Het eiland is vol met natuur en dieren zoals kangoeroes, koala's en zeeleeuwen. Het begin- en eindpunt van deze tour is Adelaide.

Reisnaam:
Classic Kangaroo Island
Reistype:
2-daagse internationale groepsreis
Kenmerken:
Internationale groepsreis Natuur
Reiscode:
CT3182
Prijsinfo:
v.a. € 473,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodatie

 Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch)

 Genoemde excursies.

Niet inbegrepen

 Intercontinentale vluchten

 Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.

Vertrekdata

Deze tour vertrekt dagelijks.


Adelaide → Kangaroo Island

U wordt met de bus opgehaald bij uw hotel in Adelaide en vaart naar Kangaroo Island, een 45 minuten durende cruise. Dan door naar Vivonne Bay waar u kunt genieten van een heerlijke 2-gangen lunch. Vervolgens bezoekt u in Seal Bay een kolonie zeeleeuwen. Onderweg zult u al vele dieren zien, zoals wallabies en echidna's (een soort egel), maar ook bijzondere planten en reptielen. Onder begeleiding van een gids ziet u bij Seal Bay de zeeleeuwen spelen of zonnen op het strand. Een onvergetelijke ervaring! U brengt daarnaast een bezoek aan de Emu Ridge Eucalyptus Distillerey en het Kangaroo Island Wildlife Park. Aan het einde van de dag komt u aan in Kingscote, het commerciële centrum van het eiland. (L).

Kangaroo Island → Adelaide

Deze dag reist u naar het westen van het eiland, naar het Flinders Chase National Park, een van de oudste en belangrijkste nationale parken van Australië. Onderweg bezoekt u de Hanson Bay Wildlife Sanctuary, waar vele kangoeroes, koala's en Tammar wallabies leven. U komt veel te weten over deze dieren en hun natuurlijke habitat. Bij het Hanson Bay Visitor Centre Café nuttigt u de lunch. Eenmaal aangekomen in het Flinders Chase National Park bezoekt u de Admiral Arch rots, tevens thuisbasis van een kolonie Nieuw-Zeelandse zeehonden. De grillig gevormde Remarkable Rocks zullen u versteld doen staan. Een 'zoet' einde wacht u bij Clifford's Honey Farm waar u pure honing kunt proeven. In het begin van de avond vaart u terug naar het vasteland en wordt u per bus naar Adelaide gebracht (O,L).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Verblijf in het Aurora Ozone hotel, naar keuze in een Executive Room (middenklasse) of Executive Seaview Room (eersteklasse).

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Per luxe touringcar. De ferry van/naar Kangaroo Island is tevens inbegrepen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten in Adelaide in het Mercure Grosvenor & Ibis Styles.

Deelnemers

Minimaal 15, maximaal 48.

Bijzonderheden

 We raden u aan om zowel aan het begin, als einde van de reis, een overnachting te reserveren in Adelaide. De tour vertrekt op dag 1 's ochtends om 06.45 uur vanuit Adelaide en u komt op dag 2 aan het einde van de avond (ca. 22.30 uur) weer aan in Adelaide
 U kunt deze tour ook boeken inclusief een vlucht van Adelaide naar Kangaroo Island en v.v. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

VertrekdatumPrijs p.p.
01-03-2017 t/m 30-03-2017€ 473,-

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.