• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Classic Kangaroo Island

2-daagse internationale groepsreis

Indien u de hoogtepunten van Kangaroo Island wilt zien, raden wij u deze tour van harte aan. Tijdens deze korte, bondige reis in Australië maakt u zowel kennis met de overweldigende natuur van dit spectaculaire eiland als met de hier veel voorkomende kango ... lees verder ↓Highlights

 • Seal Bay: de thuisbasis voor een kolonie zeeleeuwen
 • Flinders Chase National Park
 • Koala's en kangoeroes in hun natuurlijke omgeving
vanaf € 424,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Kangaroo Island, Australië
 • Zeeleeuwen bij Seal Bay
 • Kangaroo Island
 • Remarkable Rocks in Flinders Chase N.P.
 • Kangaroo Island, Zuidelijk Australië
Kangaroo Island, Australië Zeeleeuwen bij Seal Bay Kangaroo Island Remarkable Rocks in Flinders Chase N.P. Kangaroo Island, Zuidelijk AustraliëImpressies

Kangaroo Island, Australië
Zeeleeuwen bij Seal Bay
Kangaroo Island
Remarkable Rocks in Flinders Chase N.P.
Kangaroo Island, Zuidelijk Australië


Reisinformatie


Indien u de hoogtepunten van Kangaroo Island wilt zien, raden wij u deze tour van harte aan. Tijdens deze korte, bondige reis in Australië maakt u zowel kennis met de overweldigende natuur van dit spectaculaire eiland als met de hier veel voorkomende kangoeroes, koala's en zeeleeuwen.
Dag tot dag

Adelaide › Kangaroo Island

U wordt met de bus opgehaald bij uw hotel in Adelaide. Vanaf de haven bij Cape Jervis vaart u naar Kangaroo Island, een 45 minuten durende cruise. Hier begint u met een bezoek aan de Emu Ridge Eucalyptus Distillerey. Dan door naar Vivonne Bay waar u kunt genieten van een heerlijke 2-gangen lunch. Vervolgens bezoekt u in Seal Bay een kolonie zeeleeuwen. Onderweg zult u al vele dieren zien, zoals wallabies en echidna's (een soort egel), maar ook bijzondere planten en reptielen. Onder begeleiding van een gids ziet u bij Seal Bay de zeeleeuwen spelen of zonnen op het strand. Een onvergetelijke ervaring! Na een bezoek aan het Kangaroo Island Wildlife Park waar u kangoeroes en koala's zult spotten, wordt u naar uw hotel in Kingscote gebracht (L).

Kangaroo Island › Adelaide

Deze dag reist u naar het westen van het eiland, naar het Flinders Chase National Park, een van de oudste en belangrijkste nationale parken van Australië. Onderweg bezoekt u de Clifford's Honey Farm waar u pure honing kunt proeven. Ook stopt u bij de Hanson Bay Wildlife Sanctuary, waar vele kangoeroes, koala's en Tammar wallabies leven. U komt veel te weten over deze dieren en hun natuurlijke habitat. Bij het Hanson Bay Visitor Centre Café nuttigt u de lunch. Eenmaal aangekomen in het Flinders Chase National Park bezoekt u de Admiral Arch-rots, tevens thuisbasis van een kolonie Nieuw-Zeelandse zeehonden. De grillig gevormde Remarkable Rocks zullen u versteld doen staan. Aan het begin van de avond vaart u terug naar het vasteland en wordt u per bus naar Adelaide gebracht (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • We raden u aan om zowel aan het begin, als einde van de reis, een overnachting te reserveren in Adelaide. De tour vertrekt op dag 1 's ochtends om 06.45 uur vanuit Adelaide en u komt op dag 2 aan het einde van de avond (ca. 22.30 uur) weer aan in Adelaide
 • U kunt deze tour ook boeken inclusief een vlucht van Adelaide naar Kangaroo Island en v.v. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gids/chauffeur.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten in Adelaide in het Mercure Grosvenor & Ibis Styles.

Deelnemers

Minimaal 15, maximaal 48.
Naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodatie.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Per luxe touringcar en per ferry van/naar Kangaroo Island.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me