• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Relaxen op Tivua Island
 • Traditionele dorpjes
 • Het culturele meko & lovo-festijn
 • Legendes en mysteries
 • Kleurrijke onderwaterwereld

Northern Yasawa Cruise

5-daagse zeecruise

Aan boord van een van de schepen van Captain Cook Discovery Cruises gaat u de zeeën rondom de noordelijke eilanden van Naviti tot Yasawa bevaren. Waan u in de film 'Blue Lagoon' wanneer u de Sawa-i-lau lagune bezoekt. Een cruise om van te dromen.
€ 1395,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓
 • Captain Cook Cruises
 • Mamanuca Islands, Fiji
Captain Cook Cruises Mamanuca Islands, FijiImpressies

Captain Cook Cruises


Mamanuca Islands, Fiji


Reisinformatie


Aan boord van een van de schepen van Captain Cook Discovery Cruises gaat u de zeeën rondom de noordelijke eilanden van Naviti tot Yasawa bevaren. Waan u in de film 'Blue Lagoon' wanneer u de Sawa-i-lau lagune bezoekt. Een cruise om van te dromen.Dag tot dag

Port Denarau → Tivua Island

U verlaat de haven en als eerste zet u koers naar Tivua Island waar u het eiland gaat verkennen. Ook is er de gelegenheid om even te zwemmen en relaxen. In de avond vindt het welkomstdiner in het gezelschap van de kapitein en crew plaats (L,D).

Tivua Island → Drawaqa → Naviti Island

Start de dag met een ochtendduik en snorkel in een idyllische baai bij Drawaqa. In sommige seizoenen heeft u hier zelfs de kans een mantarog te spotten! Terwijl u aan boord geniet van de lunch vaart u verder richting Naviti Island. De natuurlijke schoonheid van dit eiland zal u verbazen. Na aankomst is het aan u, speel een potje volleybal, ontdek al snorkelend de onderwaterwereld of verken het eiland. Deze avond woont u in een lokaal dorp een traditioneel 'meko & lovo'-festijn bij en bent u na afloop bent u een ware culturele ervaring rijker (O,L,D).

Naviti Island → Sawa-i-lau

Vandaag heeft u de tijd om het imposante Sawa-i-lau en haar kalkstenen grotten in uw eigen tempo te ontdekken. U heeft de mogelijkheid om te zwemmen in de lagune van de grot, een wonderlijke ervaring. U kunt deelnemen aan een begeleide eilandtour waarbij u onder meer een bezoek brengt aan een lokale school. Ontdek al snorkelend het prachtige koraal rondom het eiland, zwem in sprookjesachtige lagunes of test uw conditie tijdens een klim naar de top van de berg achter de lokale school.

Sawa-i-lau → Matacawalevu → Yaqeta → Tivua Island

Tijdens de passage van Yaqeta Island naar Noord-Yasawa verandert het uitzicht en kunt u genieten van een adembenemend landschap van rustgevende, kristalheldere lagunes, ongerepte gouden zandstranden en imponerende, vulkanische rotsachtige pieken. In Matacawalevu-dorp bezoekt u een markt met allerhande ambachten en rondom Yaqeta kunt u al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld verkennen. Na uw diner vanavond kunt u genieten van yaqona (kava) en talanoa, typische volksverhalen van Fiji (O,L,D).

Tivua Island → Port Denarau

U heeft vanochtend nog wat tijd voor ontspanning op en rondom Tivua Island, ook wel 'Captain Cook's exclusieve eiland' genoemd. U heeft nog even de tijd voor een verfrissende duik, een laatste keer snorkelen of een tochtje per kayak voor u terugvaart naar de haven van Port Denarau (O).Verdere info

Bijzonderheden

Deze cruise vertrekt op geselecteerde dinsdagen vanuit Port Denarau. Vraagt u ons naar de vertrekdata.

Reisleiding

U wordt begeleid door de Engelssprekende bemanning.

Excursiemogelijkheden

Een groot aantal activiteiten is inbegrepen. Ter plaatse worden facultatieve excursies aangeboden. Activiteiten zoals bijvoorbeeld duiken zijn niet inbegrepen.
U verblijft aan boord van een van de schepen van Captain Cook Discovery Cruises in een standaard hut. Het is tevens mogelijk om te overnachten in de Stateroom of Tabua Suite, hiervoor geldt een meerprijs.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Alle maaltijden zijn inbegrepen, inclusief koffie en thee (self-service). Overige drankjes tegen betaling.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me