• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

B&B North Island

13-daagse autoreis

Een indrukwekkende reis door het Noordereiland van Nieuw-Zeeland waarbij u in een kleine twee weken meer leert over de Maori-cultuur en het verleden van het land, kunt genieten van vergezichten, vulkanen, pruttelende modderpoelen en verlaten stranden. U verbl ... lees verder ↓


Highlights

 • Auckland en Wellington
 • Bay of Islands en Coromandel
 • Rotorua
 • Tongariro National Park
vanaf € 973,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand
 • Rotorua, Noordereiland, Nieuw-Zeeland
 • Russel Pier, Bay of Islands
 • Coromandel Peninsula
 • Vuurtoren, Bay of Islands
Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand Rotorua, Noordereiland, Nieuw-Zeeland Russel Pier, Bay of Islands Coromandel Peninsula Vuurtoren, Bay of Islands



Impressies

Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand
Rotorua, Noordereiland, Nieuw-Zeeland
Russel Pier, Bay of Islands
Coromandel Peninsula
Vuurtoren, Bay of Islands


Reisinformatie


Een indrukwekkende reis door het Noordereiland van Nieuw-Zeeland waarbij u in een kleine twee weken meer leert over de Maori-cultuur en het verleden van het land, kunt genieten van vergezichten, vulkanen, pruttelende modderpoelen en verlaten stranden. U verblijft bovendien in kleinschalige Bed & Breakfast-accommodaties, waar de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid u zeker zal bevallen.
B&B North Island B&B North Island



Dag tot dag

Auckland › Paihia (227 km)

Na aankomst in de 'City of Sails' haalt u de auto op en rijdt naar uw hotel, waarna u de volgende dag op weg gaat naar Paihia (O op dag 2).

Bay of Islands/Paihia

Een dag van vele mogelijkheden. U kunt vandaag een boottocht maken naar Hole in the Rock of een zeiltocht door de baai, maar u kunt ook met dolfijnen zwemmen of een tocht maken naar Cape Reinga (alles facultatief) (O).

Paihia › Coromandel/Thames (341 km)

U rijdt naar het schiereiland Coromandel, waar u een grote verscheidenheid aan natuurlijke schoonheid aantreft. Diep in de bush vindt u nog stille getuigen van vroegere mijnbouwwerkzaamheden (O).

Coromandel/Thames

Geniet van het schiereiland en maak een wandeling bij het uiterste puntje. Bezienswaardigheden zijn de Driving Creek Railway en Rapaura Watergardens. Of ga terug in de tijd in het Coromandel Museum (O).

Coromandel/Thames › Rotorua (154 km)

U kunt uw dag doorbrengen bij de stranden aan de oostkust. Stops kunt u maken bij Cathedral Cove, Hahei Marine Reserve en Hot Water Beach. En wilt u de kust vanuit zee zien, maak dan een boottocht. In de middag bereikt u het centrum van de Maori-cultuur, Rotorua. Facultatief kunt u deelnemen aan een hangi-maaltijd met zang en dans (O).

Rotorua

Een dag die u naar eigen wens kunt invullen met vissen, een 4-WD excursie of jetboating. Ook kunt u meer te weten komen over de Maori-cultuur bij een van de lokale Marae. Tarawera Road brengt u langs Green en Blue Lakes in Buried Village. Het dorp werd in 1886 verwoest door de uitbarsting van de vulkaan Mount Tarawera en toont nu de opgegraven ruïnes (O).

Rotorua › Tongariro N.P. (218 km)

U ziet de Huka Falls, passeert Lake Taupo en rijdt naar het centrum van het park, opgetrokken uit drie gedeeltelijk actieve vulkanen. De Tongariro Crossing is een van de meest geliefde trekkings. U kunt naar de top van Mt. Tongariro voor adembenemende uitzichten over de overige vulkanen Mt. Ngauruhoe en Mt. Ruapehu (O).

Tongariro N.P. › Napier (193 km)

Geniet van deze in art deco-stijl opgetrokken stad, gelegen in een van de wijn producerende regio's (O).

Napier › Wellington (315 km)

Via de Rimutaka Hills bereikt u de gezellige hoofdstad Wellington. Wandel langs de waterkant en pak een terrasje. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Mount Victoria. Ook aan te raden is een bezoek aan het Te Papa-museum, de parlementsgebouwen of Old St. Paul's Cathedral  (O).

Vertrek Wellington

U levert de auto in op de luchthaven, waar aan deze mooie reis een einde komt (O).



Verdere info

Bijzonderheden

 • Staat deze route u aan maar wilt u liever met een camper reizen? Of wilt u onderweg ergens langer of elders verblijven? Of wilt u deze reis uitbreiden, laat het ons dan weten
 • Tegen bijbetaling ontvangt u ter plaatse een uitgebreider reisbescheidenpakket met een (eenvoudige) atlas, vouchers van de hotels en informatie en advies over het land en optionele excursies/activiteiten.

Excursiemogelijkheden

Alle genoemde excursies zijn facultatief en niet inbegrepen in deze reis.




Verblijf in sfeervolle B&B-accommodaties. U heeft de keuze uit twee verschillende categorieën in twee verschillende prijsklasses, waarbij u bij Karakteristiek 2 verblijft in iets luxere accommodaties.





De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel



Bezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak







 
please chat with me