• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Coromandel

3-daagse autoreis

Coromandel is een contrastrijk gebied waar u een trek door het dichte woud van de kauri-bomen kunt afwisselen met een rustige wandeling door diverse sfeervolle plaatsjes waar zich vele kunstenaars hebben gevestigd vanwege de inspiratie die dit gebied hen g ... lees verder ↓Highlights

 • Coromandel Forest
 • Kauri, reusachtige bomen
 • Hot Water Beach
vanaf € 164,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Coromandel
 • Hot Water Beach, Coromandel
 • Cathedral Cove Kayaking, Coromandel, New Zealand
 • Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand
Coromandel Hot Water Beach, Coromandel Cathedral Cove Kayaking, Coromandel, New Zealand Cathedral Cove, Coromandel, New ZealandImpressies

Coromandel
Hot Water Beach, Coromandel
Cathedral Cove Kayaking, Coromandel, New Zealand
Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand


Reisinformatie


Coromandel is een contrastrijk gebied waar u een trek door het dichte woud van de kauri-bomen kunt afwisselen met een rustige wandeling door diverse sfeervolle plaatsjes waar zich vele kunstenaars hebben gevestigd vanwege de inspiratie die dit gebied hen geeft. Coromandel is tevens een geliefde vakantiebestemming voor de Nieuw-Zeelanders om heerlijk te ontsnappen aan het leven van alle dag.
Dag tot dag

Auckland › Coromandel

Vanmorgen vertrekt u naar Coromandel, een prachtig schiereiland met vele mooie baaien, gelegen op het meest oostelijk puntje van het Noordereiland. U overnacht in de accommodatie van uw keuze.

Coromandel

Geniet u vandaag van alle rust die deze omgeving uitstraalt. U kunt gaan hiken in het Coromandel Forest Park met prachtige vergezichten. Hier vindt u reusachtige bomen, de duizend jaar oude Kauri, die alleen in Nieuw-Zeeland voorkomen. Loopt u naar het oude mijnstadje Puketui met een verlaten goudmijn met gloeiwormen. Een contrast met deze bergachtige omgeving is de kust, met prachtige mooie stranden en indrukwekkende kliffen waar de oude Pohutukawa bomen op staan, ook weer een boomsoort die alleen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland te vinden is. Bezoekt u Hot Water Beach, waar warmwaterbronnen onder het zand borrelen. Hier kunt u met een gehuurde schep een gat in het zand graven en zo van uw eigen privé-spa genieten. Een bezoek aan Coromandel is niet compleet zonder Cathedral Cove in Te Whanganui. Dit  is een van de meest schilderachtige plekken van het schiereiland. Het is alleen te voet of per kajak bereikbaar en u komt langs indrukwekkende rotsbogen en grotten, foto momenten in overvloed!  

Coromandel › Auckland

Vandaag rijdt u weer terug naar Auckland en eindigt deze korte autoreis. U kunt hier uw reis door Nieuw-Zeeland vervolgen met bijvoorbeeld een andere korte tour of een groepsreis. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.Verdere info

Excursiemogelijkheden

Er zijn geen excursies inbegrepen bij de reis.
Verblijf in een accommodatie naar keuze: Pacific Harbour Lodge, Waihi Beach Lodge of Grand Mercure Puka Park.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me