• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • De schilderachtige plaatsen Guilin en Yangshuo
 • Varen over de Li-rivier en Fuli-rivier
 • Een vrije dag in Yangshuo om de stad en omgeving te verkennen

Guilin & Yangshuo

4-daagse individuele reis

Guilin wordt omgeven door een magisch karstlandschap met rijstvelden en weelderige bamboebossen. Tijdens de prachtige boottocht over de Li-rivier naar Yangshuo kunt u op uw gemak genieten. Het levendige plaatsje Yangshuo heeft vele marktjes en u kunt in de om... lees verder »
Vanaf € 575,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Guilin wordt omgeven door een magisch karstlandschap met rijstvelden en weelderige bamboebossen. Tijdens de prachtige boottocht over de Li-rivier naar Yangshuo kunt u op uw gemak genieten. Het levendige plaatsje Yangshuo heeft vele marktjes en u kunt in de omgeving heerlijk fietsen.Dag tot dag

Aankomst Guilin

De reis begint met een transfer naar uw hotel. Guilin is een zeer aangename stad met veel theehuizen en u kunt heerlijk wandelen in het stadscentrum of langs de Li-rivier.

Guilin → Yangshuo

Na het ontbijt maakt u een boottocht (in internationaal gezelschap) over de Li-rivier. Terwijl de boot langs de valleien en bamboebossen glijdt, krijgt u het gevoel terug in de tijd te worden gebracht, als in een Chinees schilderij. De boottocht duurt ruim drie uur (O,L).

Yangshuo

Het pittoreske Yangshuo is een heerlijk stadje om doorheen te slenteren en het centrum telt leuke souvenirwinkeltjes. In de ochtend maakt u een leuke fietstocht door de omgeving. Vervolgens heeft u de rest van de dag vrij om te wandelen door de akkers of een boottochtje te maken met een bamboevlot over de Yulong-rivier (facultatief). En kijkt u vooral naar de vissers die aalscholvers gebruiken om vis te vangen, een interessant tafereel (O).

Yangshuo → Guilin

Tijdens een boottochtje over de Fuli-rivier (in internationaal gezelschap) bezoekt u het gelijknamige oude stadje. U eindigt met een transfer terug naar de luchthaven of een hotel in Guilin (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De boottochten op dag 2 en 4 zijn in internationaal gezelschap
 • Spreekt deze omgeving u aan? Vanuit Guilin kunt u ook de korte privé-reis Longji & Sanjiang boeken, u reist dan naar de spectaculaire rijstvelden van Longji. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.
Op dag 3 heeft u de mogelijkheid om een Yulon River Bamboo Rafting-excursie bij te boeken (vanaf € 52,00 p.p.).

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten in Guillin in het Sheraton Guilin Hotel. Ook is het mogelijk om uw reis uit te breiden met een bezoek aan de plaats Ping'an. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Per airco auto. De boottochten over de Li-rivier (dag 2) en de Fuli-rivier (dag 4) in internationaal gezelschap zijn inbegrepen. Evenals de fiets (dag 3).

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me