• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Het prachtige landschap van Jinbianxi
 • Mysterieus Huangshizhai
 • Tianzi Peak, hoogste bergtop van Wulingyuan
 • Yellow Dragon Cave
 • De natuurlijke omgeving van Baofeng Lake
 • Het prachtige stadje Fenghuang

Zhangjiajie National Park

6-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Overweldigende natuur in een van de bekendste nationale parken van China! Dat is wat deze reis u biedt. In zes dagen tijd verkent u een paar van de mooiste plekken in het Zhangjiajie National park.

Vanaf € 1238,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Zhangjiajie National Park
 • Zhangjiajie
Zhangjiajie National Park ZhangjiajieImpressies

Zhangjiajie National Park
Zhangjiajie


Reisinformatie


Overweldigende natuur in een van de bekendste nationale parken van China! Dat is wat deze reis u biedt. In zes dagen tijd verkent u een paar van de mooiste plekken in het Zhangjiajie National park.
Dag tot dag

Zhangjiajie

Na aankomst op het vliegveld van Zhangjiajie wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Zhangjiajie

Na het ontbijt gaat u op pad voor uw eerste dag in het Zhangjiajie National Park. Dit nationale park is het meest bekende gedeelte van Wulingyuan, een natuurgebied dat in 1992 werd bestempeld als UNESCO werelderfgoed. Het Zhangjiajie National Park is gelegen in het noorden van de provincie Hunan en bestaat uit grillige pilaren, grootse bergen en dichtbegroeide bossen. In de ochtend bezoekt u Jinbianxi waar u prachtige landschappen vol slingerende rivieren en wilde bloemen vindt. Na de lunch bezoekt u Huangshizhai, dat ligt in het zuid-oostelijke deel van Wulingyuan. Hier vindt u een ontelbaar aantal enorme pilaren van zandsteen die het gebied een mysterieuze sfeer geven. Tijdens een tochtje per kabelbaan krijgt u een goede indruk van dit imposante gebied (O,L).

Zhangjiajie

Vandaag beklimt u de hoogste bergtop in Wulingyuan. Deze bergtop, genaamd Tianzi Peak, is maar liefst 1265 meters hoog. Eenmaal op de top wordt u beloond met een overweldigend uitzicht over eenzame bergtoppen die lijken te drijven in de omringende mist. Het landschap dat u hier ziet is precies een Chinees waterverfschilderij! Deze ochtend zal u tevens een stukje per kabelbaan afleggen. Na het beklimmen van Tianzishan daalt u af tot onder zeeniveau voor een bezoek aan de Yellow Dragon Cave. Deze grot bestaat, door de wisselwerking tussen kalksteen en water, uit kloven, ondergrondse stroompjes en vele kleine grotten. Tot nu toe is het ontdekte stuk grot 15 kilometer lang en 140 meter hoog, waardoor de grot een gebied van wel 48 hectare beslaat (O,L).

Zhangjiajie › Fenghuang

Na het ontbijt staat allereerst Baofeng Lake op het programma. Hoewel het meer kunstmatig is aangelegd is het inmiddels onderdeel van de natuurlijke omgeving. Wanneer u van fotograferen houdt kunt u hier uw hart ophalen. U beklimt de rondom het meer gelegen bergen en maakt een boottocht over het Baofeng-meer. Na de lunch rijdt u naar de oude stad van Fenghuang, een tocht die ongeveer drieënhalf uur in beslag neemt (O,L).

Fenghuang

Fenghuang betekent letterlijk feniks, een uit de as verrijzende vogel, en is een van de vier hemelse dieren. Volgens de legende heeft de stad Fenghuang zijn naam te danken aan twee fenghuangs die ooit over deze stad vlogen en verbijsterd waren over de schoonheid ervan. Legende of niet, ook vandaag de dag wordt de stad door vele mensen gezien als de mooiste stad van China. Fenghuang is ontstaan tijdens de Ming-dynastie en heeft de Miao als oorspronkelijke inwoners. Vele huizen zijn dan ook nog steeds in de kenmerkende Miao-stijl. U heeft vandaag een hele dag om deze prachtige stad op eigen houtje te verkennen (O).

Vertrek Fenghuang

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Zhangjiajie gebracht. Hier eindigt de reis (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • In het geval van slechte weersomstandigheden kan het zijn dat het schema wordt aangepast
 • Gedurende feestdagen is het erg druk in de steden. Om deze reden wordt de tour buiten deze dagen om uitgevoerd. Neemt u contact met ons ons voor meer informatie.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.
Verblijf in eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Per airco auto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak