• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Monumenten van Beijing
 • Terracotta-leger bij Xi'an
 • Kloosters in Tibet
 • Indrukwekkend Potala-paleis
 • Modern Shanghai

Impressions of China & Tibet

15-daagse internationale groepsreis

Deze rondreis door China brengt u van Beijing via Xi'an naar Tibet! De unieke Tibetaanse kloostercultuur en de imposante berglandschappen zijn gemakkelijk te combineren met de klassieke cultuursteden van China. Na uw bezoek aan de bekendste hoogtepunten zal d... lees verder »
Vanaf € 3249,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Yu Garden in Shanghai
 • Tempel van de Hemel, Beijing
 • Beijing, China
Yu Garden in Shanghai Tempel van de Hemel, Beijing Beijing, ChinaImpressiesYu Garden in Shanghai
Tempel van de Hemel, Beijing
Beijing, China


Reisinformatie


Deze rondreis door China brengt u van Beijing via Xi'an naar Tibet! De unieke Tibetaanse kloostercultuur en de imposante berglandschappen zijn gemakkelijk te combineren met de klassieke cultuursteden van China. Na uw bezoek aan de bekendste hoogtepunten zal de intrigerende omgeving van de Himalaya u nog lang bijblijven. U eindigt in de fantastische miljoenenstad Shanghai, waar modern en traditioneel hand in hand gaan.
Impressions of China & Tibet Impressions of China & TibetDag tot dag

Beijing

Na aankomst in Beijing wordt u van de luchthaven opgehaald. U heeft de rest van de dag vrij om een eerste indruk van de stad op te doen.

Beijing

De bekendste hoogtepunten van de hoofdstad passeren vandaag de revue. U bezoekt vanochtend eerst het immense Tian'anmenplein en de prachtige Verboden Stad. Na de lunch gaat u naar het mooie Zomerpaleis, waarna de dag eindigt met een heerlijk pekingeend-diner (O,L,D).

Beijing

Vandaag gaat u bij Badaling op de wereldberoemde Grote Muur die is gebouwd om het Chinese Rijk te beschermen tegen de noordelijke nomaden. In de middag maakt u een fotostop bij de bijzondere gebouwen die dienst deden tijdens de Olympische Spelen in 2008 (O,L).

Beijing → Xi'an

Uw bezoek aan Beijing eindigt bij de schitterende Tempel van de Hemel. Daarna wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Xi'an (O,L).

Xi'an

Na het ontbijt bezoekt u het indrukwekkende terracotta-leger dat deel uit maakt van het grafcomplex van China's eerste keizer. 's Middags bezoekt u de Kleine Wilde Gans-pagode, de Grote Moskee en de levendige bazaar (O,L).

Xi'an → Lhasa

U vliegt vanochtend naar Lhasa. Door de hoge ligging is het zeer aan te raden om vandaag rustig aan te doen en te acclimatiseren. De komende dagen gaat u het majestueuze Himalaya-Rijk Tibet verkennen (O).

Lhasa

's Ochtends staat het magnifieke Potala-paleis op het programma, de winterresidentie van de Dalai Lama. Na de lunch gaat u naar het minstens zo indrukwekkende Sera-klooster. Op dag acht brengt u eerst een bezoek aan het Jokhang-klooster, dat evenals Sera net buiten de stad is gelegen. Daarna heeft u gelegenheid om door de levendige Barkhor Street te wandelen. U bezoekt ook de Norbulinkha (O,L).

Lhasa → Tsedang

Het fantastische Samye-klooster is uw eerste stop vandaag, voordat u het Yumbulakhang-paleis bewondert. Vervolgens bereikt u Tsedang, waarna u naar uw hotel wordt gebracht (O,L).

Tsedang→ Gyantse

Via het prachtig gekleurde Yamdrok-meer rijdt u in ca. zes uur over indrukwekkende bergpassen naar Gyangtse. Voor aankomst bij het hotel gaat u het Palkhor-klooster verkennen (O,L).

Gyantse → Shigatse

Na het ontbijt gaat u op weg naar Shigatse, een rit van ongeveer twee uur. Na aankomst bezoekt u het Tashilhumpo-klooster en de kleurrijke, lokale markt (O,L).

Shigatse → Lhasa

U rijdt weer terug naar Lhasa. Onderweg stopt u voor een bezoek aan een werkplaats waar wierook met de hand wordt gemaakt (O,L).

Lhasa → Shanghai

Na een vrije ochtend vliegt u naar het moderne Shanghai (O).

Shanghai

Tijdens een leuke ochtendexcursie bezoekt u de Yu-tuin in de Oude Stad, de mooie Tempel van de Jaden Boeddha en de beroemde Bund. 's Middags heeft u vrij. Op dag 15 volgt de transfer naar de luchthaven (O,L dag 14).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis vertrekt op maandag en donderdag in de maanden april t/m oktober
 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden
 • Houdt u rekening met de enorme hoogte van Tibet. Het is zeer aan te raden de eerste dag rustig te acclimatiseren in Lhasa.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.

Verlenging

Het is mogelijk voor of na de reis overnachtingen bij te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een paar extra nachten in het moderne Shanghai?

Deelnemers

Gegarandeerd vertrek bij minimaal twee (internationale) deelnemers. Indien u alleen reist, kunnen wij voor u navragen of de door u gewenste reis al doorgaat.
De groepssamenstelling kan wisselen tijdens de reis.
Naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodaties. De accommodaties in Tibet zijn de beste mogelijkheden ter plaatse.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per airco (mini)bus. Binnenlandse vluchten Beijing-Xi'an (dag 4), Xi'an-Lhasa (dag 6) en Lhasa-Shanghai (dag 13) zijn inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak