• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Ganges
 • Sarnath
 • Dhamekh Stupa

In Touch with Varanasi

3-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze reis gaat door de exotische stad Varanasi, het religieuze en culturele centrum van Noord-India. Labyrinten van straten en steegjes worden bevolkt door handelaren die met hun waren lopen te venten en pelgrims op doorreis naar de rivier. Een stad om noo... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Varanasi
VaranasiImpressies

Varanasi


Reisinformatie


Deze reis gaat door de exotische stad Varanasi, het religieuze en culturele centrum van Noord-India. Labyrinten van straten en steegjes worden bevolkt door handelaren die met hun waren lopen te venten en pelgrims op doorreis naar de rivier. Een stad om nooit te vergeten...
Dag tot dag

Delhi › Varanasi

U wordt naar de luchthaven van Delhi gebracht voor uw vlucht naar Varanasi. Hier wordt u welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Varanasi is dé heilige stad van India en een aaneenschakeling van tempels, meer dan honderd ghats en een labyrint van straten en steegjes. Een stad om te ervaren! In de middag wandelt u door het oude gedeelte van de stad en maakt u een boottocht over de Ganges. In de avond bent u getuigen van een heilige ceremonie.

Varanasi

In de vroege ochtend maakt u een boottocht over de Ganges om de bijzondere sfeer te ervaren op deze tijd van de dag, waarna u terugkeert naar het hotel. Na het ontbijt bezoekt u de stad tijdens een excursie. In de middag rijdt u naar Sarnath, een boeddhistisch heiligdom dat  ongeveer 10 kilometer ten noordoosten van Varanasi ligt. U bezoekt het belangrijkste monument Dhamekh Stupa, de tempel Mulgandha Kuti Vihar en het Sarnath Archaeological Museum (op vrijdag gesloten) met een mooie collectie oude, veelal boeddhistische beelden. Daarna keert u terug naar Varanasi (O).

Varanasi › Delhi

Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi. In Delhi wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht (O).Verdere info

Bijzonderheden

In de maand mei vindt het Buddha Purnima-festival plaats in Sarnath, waarbij de geboorte van Boeddha wordt gevierd met een kleurrijke markt en een processie. Als u dit festival tijdens uw verblijf wilt meemaken, vraagt u dan bij boeking naar de precieze data zodat het in uw reisschema kan worden ingepast.

Reisleiding

Engelssprekende gids.

Beleef meer

Deze korte tour in India laat u de stad Varanasi ontdekken. U zult deze stad vanaf het water en het land aanschouwen. Zo maakt u onder andere een boottocht over de Ganges en bezoekt u de temple Mulgandha Kuti Vihar in Sarnath. Een leuke tour een de religieuze en culturele stad.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten aan de stranden van India in het Coconut Grove, gelegen in Goa.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodatie.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

De transfers vinden plaats per airco auto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak