• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Fatehpur Sikri
 • Game drives door het Ranthambore National Park

Nature of Ranthambore

3-daags individuele reis met gids/chauffeur

Het Ranthambore National Park is een van de meest geliefde en bezochte parken van India. Het park heeft een diverse breed scala aan bewoners, maar staat vooral bekend om het spotten van tijgers. Bent u straks een indrukwekkende ervaring rijker?

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Het Ranthambore National Park is een van de meest geliefde en bezochte parken van India. Het park heeft een diverse breed scala aan bewoners, maar staat vooral bekend om het spotten van tijgers. Bent u straks een indrukwekkende ervaring rijker?
Dag tot dag

Agra › Fatehpur Sikri › Ranthambore National Park

U wordt opgehaald bij uw hotel, waarna u begint aan de ongeveer 5 uur durende rit naar Ranthambore. Onderweg brengt u eerst een bezoek aan Fatehpur Sikri. Deze Mughal-stad was slechts 16 jaar de hoofdstad van het Mughal-rijk: vanwege problemen met de watervoorziening werd de stad verlaten. Tegenwoordig ziet de stad er ongeveer hetzelfde uit als 300 jaar geleden, maar toen de stad werd gebouwd was deze groter dan het toenmalige Londen, compleet met paleizen en moskeeën. Het is een bijzondere plek om doorheen te wandelen. U vervolgt uw weg naar het nationale park Ranthambore (D).

Ranthambore National Park

In de vroege ochtend maakt u een game drive per jeep of canter, een open 'vrachtwagen'. Het park beslaat een gebied van ongeveer 400 km2 en was ooit het privé-tijgerreservaat van de Maharaja van Jaipur. Vanaf 1972 behoort het tot het 'Project Tiger' samenwerkingsverband. Vooral in de vroege ochtend is de kans redelijk groot om een van deze bijzondere dieren te spotten. Het park heeft dichte wouden, uitgestrekte meren, steile kliffen en een indrukwekkende diversiteit aan dierensoorten, waaronder tijgers, luipaarden, sambarherten, civetkatten en krokodillen, maar ook bijna 300 soorten vogels. Er staat u sowieso een indrukwekkende tocht te wachten. Na het ontbijt heeft u de ochtend vrij om van de omgeving te genieten, voordat u in de middag nogmaals een game drive gaat maken (O,L,D).

Ranthambore National Park › Jaipur

Wederom vroeg op, want u maakt nog een laatste game drive door het park. Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar Jaipur, waar deze trip eindigt. Het is een rit van ongeveer vier uur, dus na aankomst heeft u de middag vrij om uw verdere plan te trekken (O).Verdere info

Bijzonderheden

Het nationale park is gesloten in de periode 01.07.15-30.09.15.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen tijdens de excursies.

Beleef meer

Deze reis in India staat de komende drie dagen in het teken van de natuur. U maakt verschillende game drives in het Ranthambore National Park. In de ochtend maakt u grote kans om bijzondere dieren te spotten, zoals de tijger.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten aan het strand van Goa in Coconut Grove.
Naar keuze in een middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodatie.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

De transfers vinden plaats per airco auto. De game drives per jeep, die u met andere gasten deelt.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me