• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Het kunstenaarsdorp Ubud
 • Waterpaleis Taman Tirta Gangga
 • Besakih-tempel
 • Warmwaterbronnen van Banjar

Impressions of Bali

4-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze privé-reis is het zusje van de Highlights of Bali. In korte tijd maakt u kennis met diverse bekende en minder bekende hoogtepunten van Bali. U geniet van de bezienswaardigheden en prachtige uitzichtpunten, terwijl u het 'Eiland der Goden' beter leert ... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Ubud, Bali
 • Balinese cultuur
Ubud, Bali Balinese cultuurImpressies

Ubud, Bali
Balinese cultuur


Reisinformatie


Deze privé-reis is het zusje van de Highlights of Bali. In korte tijd maakt u kennis met diverse bekende en minder bekende hoogtepunten van Bali. U geniet van de bezienswaardigheden en prachtige uitzichtpunten, terwijl u het 'Eiland der Goden' beter leert kennen. Een zeer geschikte korte reis voor een ieder die weinig tijd heeft.
Dag tot dag

Zuid-Bali › Ubud

U wordt opgehaald bij uw hotel in Zuid-Bali en rijdt richting Ubud. De eerste stop vandaag is bij het dorpje Batubalan, hier ziet u een dansuitvoering van de Barong en Kris. De dans vertelt het verhaal over de eeuwig strijd tussen goed (Barong) en kwaad (Rangda). Vervolgens bezoekt u bij Celuk een centrum voor de bewerking van zilver en goud. Eenmaal in Ubud aan gekomen, brengt u een bezoek aan het Agung Rai Museum of Art. Hier vindt u diverse werken van Balinese, Indonesische en  buitenlandse kunstenaars. Na een bezoek aan het Puri Saren Agung-paleis kunt u gaan onderhandelen op een lokale markt over de prijs van de uitgestalde koopwaren (O).

Ubud › Candidasa

Na het ontbijt rijdt u naar Noord-Bali waar u het oude justitiegebouw  Kerta Gosa bewondert. In het vissersdorp Kusamba ziet u hoe zout wordt gewonnen. Daarna gaat u naar de heilige 'vleermuizengrot' Goa Lawah en het dorpje Tenganan (O).

Candidasa › Lovina

Vandaag bezoekt u het mooie waterpaleis Taman Tirta Gangga. Hierna bereikt u via schitterende panoramapunten, de Besakih-tempel, gelegen aan de voet van de Agung-berg. Dit complex herbergt maar liefst 24 tempels. Vervolgens geniet u in Kintamani van adembenemende uitzichten over het meer Danau Batur. Tot slot ziet u de tempel van Sangsit en de voormalige hoofdstad Singaraja (O).

Candidasa › Zuid-Bali

Facultatief kunt u vanochtend een dolfijnen spot boottocht maken. Via de warmwaterbronnen van Banjar en een boeddhistisch klooster reist u terug naar uw strandhotel in Zuid-Bali of de luchthaven (O).Verdere info

Bijzonderheden

Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Reisleiding

Engelssprekende gids.

Beleef meer

Tijdens een rondreis Indonesië mag u het prachtige eiland Bali met haar vele bezienswaardigheden zeker niet overslaan. Deze korte tour brengt u in vier dagen langs alle highlights van het eiland. Zo bezoekt u onder andere het kunstenaarsdorp Ubud, het Waterpaleis Taman Tirta Gangga en de warmwaterbronnen van Banjar. Een veelzijdige reis die u een goede indruk geeft van het leven en de natuur op 'het eiland der goden'.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen, inclusief entreegelden. M.u.v. facultatieve excursies.
Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Airco auto of minibus.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me