• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Komodo, the Dragon Experience

3-daagse cruise

Zee en land worden op een aangename manier afgewisseld: u overnacht aan boord van de MS Ayla of MS Fadaelo en zet voet aan wal op enkele kleine eilanden voor een wandeling en ontmoetingen met eilandbewoners. Laat u verrassen door de afwisselende landschappen ... lees verder ↓


Highlights

 • Kelor Island
 • Trekking op Rinca Island
 • Komodo Island
 • Verblijf in een airco hut aan boord
vanaf € 752,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten
 • Komodovaraan
 • Komodo, Pink Beach
 • Komodovaraan
 • Zonsondergang op Komodo
 • Komodovaraan
Komodovaraan Komodo, Pink Beach Komodovaraan Zonsondergang op Komodo KomodovaraanImpressies

Komodovaraan
Komodo, Pink Beach
Komodovaraan
Zonsondergang op Komodo
Komodovaraan


Reisinformatie


Zee en land worden op een aangename manier afgewisseld: u overnacht aan boord van de MS Ayla of MS Fadaelo en zet voet aan wal op enkele kleine eilanden voor een wandeling en ontmoetingen met eilandbewoners. Laat u verrassen door de afwisselende landschappen van de Kleine Sunda Eilanden!Dag tot dag

Zuid-Bali › Labuan Bajo › Kalong Island

Vanaf uw hotel in Zuid-Bali gaat u naar de luchthaven voor de vlucht naar Labuan Bajo. U wordt opgehaald en naar de boot gebracht. U koerst eerst af op Kelor Island. In de middag maakt u, met een lokale gids, een trekking over Rinca Island, dwars door het droge woud om het leefgebied van de komodovaraan te leren kennen. Maar ook andere dieren bevolken dit eiland. Laat in de middag bekijkt u de duizenden vleermuizen op Kalong Island (L,D).

Kalong Island › Komodo Island › Bidadari Island

Na een vroeg ontbijt vaart u naar Komodo waar u, onder leiding van een ranger, een trekking maakt naar Banunggulung. Ervaar het thuis van de komodovaraan, vele vogels en herten. In Komodo Village ontmoet u de lokale eilandbewoners. Op de boot nuttigt u uw lunch en vaart u ondertussen naar Pink Beach. In de namiddag zet u koers naar Bidadari Island (O,L,D).

Bidadari Island › Labuan Bajo › Zuid-Bali

Terwijl u wordt teruggevaren naar Labuan Bajo, ontbijt u aan boord. Met de auto wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht, terug naar Bali. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel in Zuid-Bali of de internationale luchthaven gebracht (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden
 • Tijdens de boottocht en excursies bent u in internationaal gezelschap, dit kan eventueel ook het geval zijn tijdens transfers
 • U kunt ook één nacht aan boord en één nacht in een hotel in Labuan Bajo verblijven, neemt u hiervoor contact met ons op.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Beleef meer

Gloednieuw in ons aanbod is een korte tour waarbij u overnacht in een hotel op Komodo en excursies maakt met een lokale boot. Klinkt goed? Vraagt u ons hiernaar!

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Deze korte tour is perfect te combineren met een rondreis op het Godeneiland Bali of een verblijf op de paradijselijke Gili-eilanden.

Deelnemers

Minimaal 2 (internationale) deelnemers.
Verblijf van twee nachten aan boord van de MS Ayla of Fadaelo in een privé-hut met airco en gedeelde badkamerfaciliteiten.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per airco auto en boot.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me