• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Het hindoeïstische tempelcomplex Prambanan
 • De indrukwekkende Borobudur
 • Struinen over de boulevard van Yogyakarta, de Malioboro
 • De Bromo-vulkaan
 • Kunstenaarsdorp Ubud op Bali

Yogyakarta-Bali

7-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Vanaf het prachtige en afwisselende Oost-Java reist u naar Bali. Onderweg bezoekt u alle bekende hoogtepunten. U beslaat een groot gebied in een redelijk hoog tempo, maar daarna kunt u heerlijk uitrusten.

Vanaf € 999,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Rijstvelden op Bali
 • Borobudur-tempel, Yogyakarta
 • Prambanan-tempel, Yogyakarta
 • Bromo-vulkaan, Java
 • Borobudur-tempel, Yogyakarta
Rijstvelden op Bali Borobudur-tempel, Yogyakarta Prambanan-tempel, Yogyakarta Bromo-vulkaan, Java Borobudur-tempel, YogyakartaImpressies

Rijstvelden op Bali
Borobudur-tempel, Yogyakarta
Prambanan-tempel, Yogyakarta
Bromo-vulkaan, Java
Borobudur-tempel, Yogyakarta


Reisinformatie


Vanaf het prachtige en afwisselende Oost-Java reist u naar Bali. Onderweg bezoekt u alle bekende hoogtepunten. U beslaat een groot gebied in een redelijk hoog tempo, maar daarna kunt u heerlijk uitrusten.

Yogyakarta-Bali Yogyakarta-BaliDag tot dag

Aankomst Solo/Yogyakarta

Na aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar uw hotel. Onderweg heeft u de mogelijkheid om te stoppen bij de hindoeïstische Prambanan-tempels. U heeft voldoende tijd om even rustig rond te lopen en alles in u op te nemen. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de naastgelegen tempels Candi Nandi en Candi Sewu. Na aankomst in uw hotel heeft u de rest van de dag vrij te besteden (L).

Borobudur

U bezoekt het imposante boeddhistische tempelcomplex Borobudur, de grootste boeddhistische tempel ter wereld, waar u voldoende tijd heeft om te wandelen. Hierna volgt een stadsrondrit waarbij u onder meer het paleis van de Sultan (Kraton), een batik-atelier en het zilvercentrum van Kotagede bezoekt (O,L).

Yogyakarta › Bromo

Na een vroeg ontbijt wordt u naar het treinstation gebracht voor de reis naar Surabaya. Deze manier van reizen biedt u weer een hele andere kijk op het prachtige Java. Na aankomst rijdt u vanaf hier de Bromo-vulkaan op en maakt u enkele foto-stops voordat u uw accommodatie bereikt (O,L).

Bromo › Ubud

Vroeg uit de veren, want u gaat de Bromo-vulkaan bewonderen bij zonsopgang. Hierna vervolgt u uw weg naar de voet van de vulkaan vanwaar u (met goed weer) zowel de Bromo-, Batok- als Semeru-vulkaan kunt zien. Een ervaring die u zeker niet mag missen! Na het ontbijt vliegt u vanuit Surabaya naar Bali, waar u na aankomst op de luchthaven naar uw accommodatie in Ubud wordt gebracht (O).

Ubud

Op dag vijf bent u vrij om het kunstenaarsstadje Ubud op eigen houtje te verkennen. In dit levendige stadje, dat omgeven is door rijstvelden, zijn vele studio's, winkeltjes en restaurants te vinden. U zult zich hier zeker niet vervelen (O).

Mount Agung & Ubud

Vanaf Kintamani geniet u van adembenemende uitzichten over het kratermeer Danau Batur. Vervolgens bereikt u de Besakih-tempel, ook wel de Moedertempel genoemd, aan de voet van de Agung-berg. Hierna is het tijd om even uit te rusten tijdens een welverdiende lunch. Op de terugweg bezoekt u in het dorpje Mas nog een handwerkplaats. Weer terug in Ubud maakt u een korte stadsrondrit waarbij u een bezoek brengt aan het Ubud Palace en een kunstmarkt (O,L).

Ubud › Zuid-Bali

Na het ontbijt gaat u via een aantal bezienswaardigheden op weg richting uw eindbestemming. Allereerst maakt u een stop bij de Pura Taman Ayun-tempel, in de 17e eeuw opgericht door de Koning van Mengwi. Hierna bezoekt u de tempel Ulun Danu, gewijd aan Dewi Danu, de godin van het water. U vervolgt uw weg en maakt nog een stop bij Lake Tamblingan en een lokale fruit- en bloemenmarkt. Uw laatste stop vandaag is de meest bekende tempel van Bali, de Tanah Lot-tempel, voor u door rijdt naar de luchthaven of een strandhotel naar keuze in Zuid-Bali (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden en lokale/nationale feestdagen
 • De Kraton (dag 2) is geopend tussen 8.00-14.00 uur (op vrijdagen tot 13.00 uur) en is gesloten op feestdagen
 • Voor goed zicht tijdens de zonsopgang bij de Bromo-vulkaan (dag 4) bent u afhankelijk van de weersomstandigheden.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2.
Naar keuze in middenklasse, eerstklasse of deluxe accommodaties. De accommodatie in Bromo is eenvoudig, maar het beste ter plaatse.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving: (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Airco auto of minibus met privé-chauffeur. De treinreis Yogyakarta-Surabaya (dag 3) en de vlucht Surabaya-Bali (dag 4) zijn inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me