• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Medan

Medan is de hoofdstad van Sumatra, het op één na grootste eiland van Indonesië. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het Maimoon Palace, gebouwd door de sultan van Deli in 1888.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Medan

Medan is de hoofdstad van Sumatra, het op één na grootste eiland van Indonesië. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het Maimoon Palace, gebouwd door de sultan van Deli in 1888.


Orang-Oetangs op Sumatra

Slechts 96 km buiten de stad ligt het Gunung Leuser National Park met een orang-oetang rehabilitatie centrum in Bohorok.
Vanaf het centrum wordt een tocht gemaakt, op zoek naar de orang-oetangs. Het is helaas niet te garanderen dat u de orang-oetang ook daadwerkelijk ziet. De wandeling vanaf het centrum is dan ook een ware zoektocht, onder begeleiding van een ervaren gids. Het is hoe dan ook een prachtige wandeling door de flora en fauna en hopelijk ziet u de orang-oetangs in het wild!
Wie sportief is ingesteld en de kans op het zien van de orang-oetangs wil vergroten kan optioneel en tegen betaling, aansluitend aan de wandeling en onder begeleiding van een gids, een 3-uur durende trekking maken. De gidsen staan met elkaar in contact waardoor ze elkaar op de hoogte kunnen houden van de locatie van de orang-oetangs wat de kans op een ontmoeting vergroot!!
Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.Reisblog Indonesië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Indonesië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me