• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Verrassend Tokyo
 • Bronnen van Toya Onsen
 • De cosmopolitische stad Sapporo
 • Ervaar landelijk Japan in Biei
 • De vulkanische omgeving van Kawayu

Highlights of Hokkaido

16-daagse autoreis

Het noordelijke hoofdeiland Hokkaido heeft een uitgestrekt heuvellandschap met meren, open vlakten, rivieren en natuurparken. Door het landklimaat is het vrijwel het hele jaar koud. Als u van spectaculaire winterlandschappen houdt zult u de periode oktober... lees verder »

Vanaf € 4528,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Hokkaido
HokkaidoImpressies

HokkaidoReisinformatie

Het noordelijke hoofdeiland Hokkaido heeft een uitgestrekt heuvellandschap met meren, open vlakten, rivieren en natuurparken. Door het landklimaat is het vrijwel het hele jaar koud. Als u van spectaculaire winterlandschappen houdt zult u de periode oktober tot mei waarderen. Vanaf mei tot en met september komen de andere drie jaargetijden aan bod. U kunt er heerlijk wandelen.

Reisleiding

In Tokyo (dag twee) en Sapporo (dag zeven) heeft u een privé-gids tot uw beschikking. U kunt de gids op het door u bepaalde tijdstip bij uw hotel ontmoeten. Ter plaatse bepaalt u samen met de gids uw flexibele programma van die dag. U kunt ook vooraf uw wensen doorgeven.

Beleef meer

De rondreis Hokkaido is uitermate geschikt voor de echte natuurliefhebber. 's Zomers geniet u van de meest kleurrijke landschappen, maar ook in wintertijd is Hokkaido spectaculair mooi. Het reizen met een eigen auto maakt deze reis net een stukje avontuurlijker en geeft u alle vrijheid. Tel daar de twee stadsbezoeken aan Tokyo en Sappora bij op en u heeft een prachtige afwisselende reis.

Reisnaam:
Highlights of Hokkaido
Reistype:
16-daagse autoreis
Kenmerken:
Individueel zelfstandig Autoreis Natuur City
Reiscode:
FD4098
Prijsinfo:
v.a. € 4528,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Autoreis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Autohuur voor de duur van 13 dagen
 • Binnenlandse vluchten Tokyo-Hakodate (dag 3) en Kushiro-Tokyo (dag 15)
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner)
 • Informatiemap en routebeschrijving (deze ontvangt u ter plaatse)
 • Transfers van luchthaven naar hotel en v.v. op dag 1 en dag 16, Openbaar vervoer op dag 1 en vervoer van luchthaven naar Tokyo op dag 15.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Facultatieve excursies
 • Lokaal vervoer en entreegelden (op dag twee en zeven dient u dit ook voor uw privé-gids te betalen).

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.


Tokyo

Na aankomst in Tokyo, gelegen op het hoofdeiland Honshu, heeft u een transfer vanaf de luchthaven naar uw hotel. Op dag twee gaat u vier uur op pad met een privé-gids, die u laat kennismaken met een aantal hoogtepunten van de stad. De rest van de dag heeft u vrij en kunt u naar eigen idee invullen (O).

Tokyo → Hakodate

Vandaag reist u naar Hakodate, de toegangspoort tot Hokkaido. Door vroegere handelsbetrekkingen heeft de stad een Europees aangezicht. U krijgt gedurende 13 dagen een huurauto om het eiland mee te verkennen (O).

Hakodate → Lake Toya (170 km)

U begint vandaag met een rit naar de bronnen van Toya Onsen, gelegen aan het prachtige Lake Toya en vlakbij de vulkaan Usu. Laat u in een van de hotsprings zakken en geniet van het fantastische uitzicht over het meer. De perfecte plek om volledig te ontspannen voordat u uw reis vervolgt (O,D).

Lake Toya → Sapporo (90 km)

U reist verder naar de cosmopolitische stad Sapporo. Tijdens uw bezoek aan deze leuke stad is een bezoek aan de Sapporo Brewery een absolute aanrader! Op dag zeven heeft u de gehele dag een privé-gids tot uw beschikking. Samen met deze gids zult u bekende en minder bekende 'highlights' van de stad aan doen.

Sapporo → Biei (160 km)

Tijd voor een bezoek aan landelijk Japan. Vandaag rijdt u naar Biei. Vooral in de zomermaanden is dit een erg kleurrijke omgeving vanwege alle bloemenvelden. U heeft ruim twee dagen de tijd om een indruk op te doen van dit prachtige gebied. Met de fiets kunt u deze agrarische omgeving met fruitbomen het beste bezichtigen (O,D).

Biei → Kawayu Onsen (250 km)

Na enkele vrije dagen maakt u op dag 11 goed gebruik van uw huurauto, tijdens de iets langere rit naar de waterrijke omgeving van Kawayu Onsen. De natuurlijke hotsprings aan de Oto-rivier geven u de kans heerlijk te ontspannen in een natuurrijke omgeving (O,D).

Kawayu Onsen → Tsurui (50 km)

U verlaat de vulkanische omgeving van Kawayu en bereikt Tsurui, bekend van moerassige vlakten en zeldzame kraanvogels (O,D).

Tsurui → Kushiro (35 km) → Tokyo

Op dag 15 levert u de huurauto in bij de luchthaven van Kushiro. De stad is vaak gehuld in mist, een bijna poëtisch gezicht. U vliegt naar Tokyo voor uw laatste nacht.De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Verblijf in middenklasse accommodaties. In Kawayu Onsen heeft u een accommodatie met gedeelde faciliteiten.

Maaltijden

Volgens beschrijving: (O=Ontbijt, D=Diner).

Vervoer

Per huurauto (Toyota Vitz) vanaf dag 3 t/m dag 15. De binnenlandse vluchten Tokyo-Hakodate (dag 3) en Kushiro-Tokyo (dag 15) zijn inbegrepen.

Excursiemogelijkheden

Op de tweede en zevende dag dient u ook de entreegelden en het vervoer van uw gids te betalen.

Bijzonderheden

De vermelde prijzen zijn een indicatie, neemt u contact met ons op voor meer informatie.

VertrekdatumPrijs p.p.

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.