• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

● Contrastrijke hoofdstad Tokyo

● Tempelstad Nikko

● Mount Fuji, de 'Godin van Japan'

● Keizerlijke tempelstad Kyoto

Impressions of Japan

14-daagse internationale groepsreis

Deze uitgebreide kennismakingsreis door Japan voert u langs de bekendste en meest bijzondere steden van het land waarbij uw reis eindigt in Kyoto. Vanuit de hoofdstad Tokyo bezoekt u eerst de nabijgelegen plaatsen Kamakura en Nikko. Via de beroemde Mount Fuji... lees verder »
Vanaf € 2942,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Sushi
 • Tempel in Kyoto
 • Tuin in Nikko, Japan
 • Trein door het landschap bij Mount Fuji en omgeving
 • Rode Torii (toegangspoort) van Miyajima
Sushi Tempel in Kyoto Tuin in Nikko, Japan Trein door het landschap bij Mount Fuji en omgeving Rode Torii (toegangspoort) van MiyajimaImpressies

Sushi
Tempel in Kyoto
Tuin in Nikko, Japan
Trein door het landschap bij Mount Fuji en omgeving
Rode Torii (toegangspoort) van Miyajima


Reisinformatie

Deze uitgebreide kennismakingsreis door Japan voert u langs de bekendste en meest bijzondere steden van het land waarbij uw reis eindigt in Kyoto. Vanuit de hoofdstad Tokyo bezoekt u eerst de nabijgelegen plaatsen Kamakura en Nikko. Via de beroemde Mount Fuji reist u verder naar het charmante stadje Takayama en het aan de westkust gelegen Kanazawa. De veelzijdige en vooral boeiende stad Kyoto, is een fantastisch slotakkoord van deze reis. Een bezoek aan het prachtige 'Land van de Rijzende Zon' is een ervaring waar u nog lang aan zult terugdenken.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Vertrekdata 2016

● Maart: 4, 6, 11, 13, 20, 22, 25, 27, 29
● April: 1, 3, 5, 12, 15
● Mei: 6, 8, 10, 13, 17, 20, 27, 29, 31
● Juni: 3, 5, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 21, 24, 26, 28
● Juli: 8, 10, 17, 22, 24, 29
● Augustus: 2, 5, 7, 9, 14, 19, 21, 26, 28, 30
● September: 2, 4, 6, 9, 11, 18, 23, 25, 27
● Oktober: 9, 11, 18, 21, 23, 25, 30
● November: 4, 6, 8, 11, 13, 15, 18, 20, 22, 25, 27
● December: 2, 4, 9, 11, 16

Reisnaam:
Impressions of Japan
Reistype:
14-daagse internationale groepsreis
Kenmerken:
Individueel divers vervoer Treinreis Natuur Cultuur City
Reiscode:
CT4390
Prijsinfo:
v.a. € 2942,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties

 Maaltijden volgens beschrijving (L=Lunch)

 (Wisselende) Engelssprekende gidsen

 Vervoer per airco (mini)bus, Shikansen-trein en Limited Express-trein

 Genoemde excursies, inclusief entreegelden.

Niet inbegrepen

 Intercontinentale en binnenlandse vluchten

 Facultatieve excursies/activiteiten

 Persoonlijke uitgaven en fooien.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.


Aankomst Tokyo

Aankomst in Tokyo, waar u wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging. U gaat per taxi naar uw hotel, waarna u de rest van de middag vrij heeft om te acclimatiseren.

Tokyo

Vanochtend bezoekt u tijdens een stadsrondrit onder meer de Tokyo Tower, een deel van de mooie tuinen rondom het Keizerlijke Paleis en de Sensoji-tempel, de oudste tempel van Tokyo. De toegangspoorten tot deze tempel zijn opvallende bouwwerken. De tour eindigt bij de Shopping Arcade waar u uitbundig kunt shoppen. U wordt naar het treinstation gebracht waar de excursie eindigt. Uw gids zal u uitleggen hoe u bij het hotel komt.

Tokyo → Nikko → Tokyo

Vandaag staat Nikko op het programma, met vele tempels en heiligdommen die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. U begint met een bezoek aan de Toshogu Shrine, een heiligdom met kleurrijke gebouwen en een prachtige pagode. Na de lunch gaat u naar het Chuzenji-meer en de Kegon-watervallen. Bij terugkomst in Tokyo wordt u afgezet in de wijk Ginza of Shinjuku (niet bij uw hotel, de gids zal u uitleggen hoe u bij het hotel komt) (L).

Tokyo → Kamakura → Tokyo

U bezoekt het fascinerende Kamakura, van 1185-1333 de hoofdstad van Japan. De stad staat bekend om het grote aantal boeddhistische tempels en ook in de omgeving is veel te ontdekken. U bezoekt de belangrijkste tempels, wandelt door het stadscentrum en geniet halverwege de dag van een Japanse lunch in een lokaal restaurant. Na terugkomst in Tokyo wordt u afgezet in de wijk Ginza of Shinjuku (niet bij uw hotel, de gids zal u uitleggen hoe u bij het hotel komt) (L).

Tokyo

Vandaag is de gehele dag ter vrije besteding. Er zijn zowel in als buiten de stad talloze tempels, winkelstraten, tuinen en monumenten te bezichtigen en te verkennen. Een bezoek aan een vismarkt is ook een hele leuke ervaring. Sta vroeg op, zodat u kunt proberen aanwezig te zijn bij de tonijnveiling op de Tsukiji-vismarkt.

Tokyo → Mount Fuji → Hakone

U verlaat Tokyo en rijdt naar een van de observatieposten halverwege de beroemde 'Godin van Japan', Mount Fuji, een echte 'must-see' voor wie de eerste keer Japan bezoekt. Onderweg geniet u van een schitterend uitzicht. Na de lunch maakt u een ontspannende cruise op het Ashi-meer en maakt u nog een ritje per kabelbaan (L).

Hakone → Takayama

U wordt vanochtend naar Odawara Station gebracht vanwaar u met de Shinkansen-trein naar Nagoya reist voordat u met een express-trein doorreist naar Takayama. U maakt een begeleide wandeltocht door het charmante stadje en bezoekt onder meer het oude centrum en het Kusakabe Folk Museum. Door de vrij geïsoleerde ligging in het verleden heeft deze omgeving een heel eigen cultuur.

Takayama → Kanazawa

U brengt vandaag allereerst een bezoek aan het historische dorpje Ainokura dat op de werelderfgoedlijst staat. Aansluitend gaat u op weg naar Shirakawa-go, een van de hoofdplaatsen in het bergachtige gebied tussen Takayama en Kanazawa, waar u geniet van de lunch voor u verder reist naar Kanazawa.

Kanazawa → Kyoto

In de ochtend maakt u een stadsrondrit door Kanazawa. U bewondert de Kenrokuen-tuin, die bekend staat als een van de mooiste van Japan. In de wijk Nagamachi bewondert u enkele voormalige Samoerai-huizen, die goed bewaard zijn gebleven. Daarna stapt u in de trein naar Kyoto, waar u aan het einde van de middag arriveert.

Kyoto

Kyoto heeft een gezellige sfeer en barst van de tempels en tuinen. U bezoekt de beroemde 'Gouden Tempel' Kinkakuji, het Nijo-kasteel en het mooie park rondom het keizerlijke paleis. Ook bezoekt u enkele tempels, waaronder de Kiyomizu-tempel met een prachtig uitzicht over de stad (L).

Kyoto → Hiroshima & Miyajima → Kyoto

U reist met de Shinkansen-trein naar Hiroshima, vanwaar u met de ferry het pittoreske eiland Miyajima bereikt. U wandelt over het eilandje en bezichtigt de mooie Itsukushima-schrijn. Na de lunch reist u weer terug naar Hiroshima, waar u het indrukwekkende Hiroshima Peace & Memorial Park bezoekt en de Atomic Bomb Dome, het symbool van de stad.

Kyoto → Nara → Kyoto

Vandaag brengt u een bezoek aan Nara, de eerste keizerlijke hoofdstad van Japan en een echte tempelstad. U bezoekt onder meer de beroemde Todaji-tempel, met een enorme bronzen Boeddha, en de Kasuga Taisha-tempel. Deze laatste tempel heeft een prachtige toegangsweg, met aan weerszijden honderden lantaarns.

Kyoto

Een dag om zelf Kyoto te verkennen. U kunt bjijvoorbeeld een fiets huren of met de metro de stad doorkruisen. Het is een heerlijke, veelzijdige stad met een gezellige sfeer en vele tempels en tuinen. Voor de lekkere trek tussendoor zijn er terrasjes, bakkertjes en supermarktjes (alle activiteiten facultatief).

Vertrek Kyoto

U wordt naar de luchthaven gebracht waar een einde komt aan deze schitterende reis.De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Verblijf naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

Maaltijden

Volgens beschrijving (L=Lunch).

Vervoer

Per (airco)bus, per Shinkansen-trein (tweedeklasse) en per Limited Express-trein (tweedeklasse).

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Het is tevens mogelijk op dag 13 de volgende losse excursies bij te boeken:
● Fietstour Kyoto (halve dagexcursie), vanaf € 82,00 p.p.
● Bezoek Miho Museum (halve dagexcursie), vanaf € 142,00 p.p.
● Bezoek Koyasan (dagexcursie), vanaf € 93,00 p.p.
● Wandeltour Osaka (dagexcursies), vanaf 153,00 p.p.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar extra nachten in het Shiba Park Hotel in Tokyo.

Deelnemers

Minimaal 2 en maximaal 40 deelnemers (wisselend gezelschap).

Bijzonderheden

● Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen i.v.m. weersomstandigheden of nationale feestdagen
● Uw reisgezelschap kan verschillen per dag daar de reis is opgebouwd uit losse excursies
● De meeste excursies kunnen ook los worden geboekt. Vraagt u ons hiernaar
● Het is ook mogelijk om de reis te laten eindigen in Tokyo. U reist dan in de loop van dag 13 van Kyoto naar Tokyo. Op dag 14 volgt de transfer naar de luchthaven. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

 Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties

 Maaltijden volgens beschrijving (L=Lunch)

 (Wisselende) Engelssprekende gidsen

 Vervoer per airco (mini)bus, Shikansen-trein en Limited Express-trein

 Genoemde excursies, inclusief entreegelden.

Niet inbegrepen

 Intercontinentale en binnenlandse vluchten

 Facultatieve excursies/activiteiten

 Persoonlijke uitgaven en fooien.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.Dominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing TravelDominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing Travel