• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Met de trein door Japan
 • Europees aandoende stad Nagasaki
 • Cultuurrijk Kyoto
 • Hakone National Park
 • Wereldstad Tokyo

Japan South to North

12-daagse individuele reis

Deze 12-daagse rondreis Japan brengt u langs de hoogtepunten van de eilanden Kyushu en Honshu. Van bruisende steden als Fukuoka en Tokyo, langs historisch Nagasaki en naar cultuur in het prachtige Kyoto. In de steden Nagasaki, Kyoto en Tokyo heeft u de beschi... lees verder »
Vanaf € 3551,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Fukuoka, Kyushu
 • Glover Garden in Nagasaki, Japan
 • Kawachi Fuji Garden in Fukuoka
 • Ginkaku-ji-tempel, Kyoto
 • Vrouw in traditionele Maiko kleding
Fukuoka, Kyushu Glover Garden in Nagasaki, Japan Kawachi Fuji Garden in Fukuoka Ginkaku-ji-tempel, Kyoto Vrouw in traditionele Maiko kledingImpressies

Fukuoka, Kyushu
Glover Garden in Nagasaki, Japan
Kawachi Fuji Garden in Fukuoka
Ginkaku-ji-tempel, Kyoto
Vrouw in traditionele Maiko kleding


Reisinformatie


Deze 12-daagse rondreis Japan brengt u langs de hoogtepunten van de eilanden Kyushu en Honshu. Van bruisende steden als Fukuoka en Tokyo, langs historisch Nagasaki en naar cultuur in het prachtige Kyoto. In de steden Nagasaki, Kyoto en Tokyo heeft u de beschikking over een privé-gids waardoor u de steden optimaal kunt verkennen! De dagen in het Hakone National Park laten u daarnaast ook nog een stukje prachtige natuur van dit indrukwekkende land zien.Dag tot dag

Aankomst Fukuoka

Bij aankomst op de luchthaven van Fukuoka wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging. Hierna volgt de transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Indien u op tijd arriveert kunt u bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Hakata Machiya Folk Museum. Fukuoka is zich in een razendsnel tempo aan het ontwikkelen. Er is een hele gezellige uitgaanswijk en u vindt er talloze winkelcentra. De lokale specialiteit is Fugu, oftewel kogelvis. Het eten van deze vis draagt altijd een risico met zich mee, indien verkeerd bereid is deze dodelijk giftig. Een hapje voor de echte durfal!

Fukuoka › Nagasaki

Uw reis is inclusief een 7-daagse Japan Rail Pass. Hiervan gebruikmakend reist u vandaag per trein in een kleine twee uur naar Nagasaki. Onderweg passeert u plattelandsdorpjes en dorpjes aan zee, een prachtig gezicht. Nagasaki is een van de schilderachtigste steden van Japan en is vlakbij de zee gelegen. De stad doet veel Europeser aan dan de andere steden in Japan. Tegenwoordig is de stad vooral bekend vanwege de Tweede Wereldoorlog, omdat er evenals Hiroshima een atoombom op werd geworpen (O).

Nagasaki

Op dag drie gaat u met een privé-gids de hoogtepunten van de stad opzoeken. De Glover Gardens zijn de bekendste attractie, maar de voormalige Nederlandse handelspost Dejima is een 'must' als u wilt leren over het stukje Nederlandse geschiedenis in Japan. Samen met uw gids bepaalt u het programma van vandaag (O).

Nagasaki › Kyoto

Per trein reist u van station Hakate naar Fukuoka, vanwaar u per Shinkansen-trein doorreist naar Kyoto. Na ongeveer vijf uur arriveert u in deze cultuurstad. U heeft vanavond een privé-excursie in de geisha-wijk Gion, onder leiding van een ervaren gids. Vergeet vooral uw camera niet (O)!

Kyoto

Op dag vijf heeft u wederom een volle dag de beschikking over een privé-gids, die samen met u door de stad reist en inzicht geeft in de tradities en klassieke attracties.(O).

Kyoto

Vandaag heeft u een hele dag om op eigen houtje Kyoto en omgeving te verkennen. Het is zeer aan te raden om het boeiende stadje Nara te bezoeken, op ongeveer 40 minuten met de trein van Kyoto (O).

Kyoto › Hakone

Per Shinkansen reist u naar Odawara, de toegangspoort tot het nationale park Hakone, waar u twee nachten verblijft in een Japanse ryokan. Een ervaring op zich! U heeft een 3-daagse Hakone Freepass tot uw beschikking, waarmee u het park en de stad uitgebreid kunt verkennen. U kunt de kleine dorpjes in de buurt bezoeken met de bus, een boottocht maken over het Ashi-meer en zelfs de omgeving bekijken vanuit een van de langste kabelbanen in Japan. U kunt op vele plaatsen de 'Godin van Japan', Mount Fuji, zien (O,D).

Hakone › Tokyo

Na het ontbijt reist u per trein door naar het bruisende Tokyo, een van de grootste steden ter wereld. Indien u daar zin in heeft kunt u er vanmiddag op uit trekken om de stad alvast te verkennen (O).

Tokyo

Samen met een privé-gids gaat u vandaag deze wereldstad verkennen en de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken. U bent geheel vrij om te bepalen welke wijken u gaat zien en onderweg geeft uw gids u uitleg. Vergeet u vooral niet te vragen naar de beste plekjes om te eten en te winkelen! Tijdens uw verblijf in Tokyo wordt u voorzien van tickets voor de Tokyo Skytree, zeker een bezoekje waard (O).

Tokyo

Het is vandaag aan u. U kunt Tokyo zelf nog verder gaan verkennen, maar ook is het een optie vanuit hier een bezoek te brengen aan het charmante plaatsje Kamakura, gelegen op een uur ten westen van Tokyo en bereikbaar per trein. Ook kunt u vanuit Tokyo heel goed een bezoek brengen aan het stadje Nikko, dat op twee uur vanaf Tokyo gelegen is (O).

Vertrek Tokyo

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven waar deze reis ten einde komt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden
 • Transfer naar de luchthaven op dag 12 is in internationaal gezelschap
 • Deze reis is niet mogelijk van 16 april t/m 2 mei  en 21 december t/m 3 januari.

Reisleiding

In Nagasaki, Kyoto en Tokyo heeft u gedurende acht uren een privé-gids tot uw beschikking. U kunt de gids op het door u bepaalde tijdstip bij uw hotel ontmoeten. Ter plaatse bepaalt u samen met de gids uw flexibele programma van die dag. U kunt ook vooraf uw wensen doorgeven.

Excursiemogelijkheden

De privé-excursie in Kyoto op dag vier is inbegrepen. Overige entreegelden zijn niet inbegrepen. Op de derde, achtste en tiende dag dient u ook de entreegelden en het vervoer van uw gids te betalen. Dit kan van tevoren geregeld worden, neemt u hiervoor contact met ons op. Zo heeft u gedurende de reis volledige flexibiliteit. Vele tempels en musea zijn gratis toegankelijk, andere kosten slechts enkele euro's per persoon per kaartje.

Verlenging

Het is mogelijk voor of na de reis overnachtingen bij te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een paar extra nachten in Tokyo in het Shiba Park Tokyo? Vraagt u ons naar de mogelijkheden.
Verblijf in middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Tijdens de reis maakt u gebruik van verschillende vervoerpassen en reist u onder meer met Shinkansen-treinen en lokale express-treinen. Ter plaatse ontvangt u uitgebreide instructies. De transfers van en naar de luchthaven zijn per (airco)auto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak