• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Danum Valley National Park

Danum Valley is een van de meest indrukwekkende regenwouden van Maleisië en daarnaast één van de oudste ter wereld. Daarom is het ook een must-see tijdens uw Maleisië rondreis. Op Borneo komen veel bijzondere plantensoorten voor, waarvan de meeste in Danum Valley groeien.
Sofie Termos
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Danum Valley National Park

Danum Valley is een van de meest indrukwekkende regenwouden van Maleisië en daarnaast één van de oudste ter wereld. Daarom is het ook een must-see tijdens uw Maleisië rondreis. Op Borneo komen veel bijzondere plantensoorten voor, waarvan de meeste in Danum Valley groeien. In Danum Valley National Park worden bedreigde diersoorten opgevangen en verzorgd, zoals de orang-oetang, de Sumatraanse neushoorn en de Aziatische olifant. Ook is Danum Valley het leefgebied van gibbons, dwergherten, baardzwijnen, vliegende eekhoorns en meer dan 250 soorten vogels. Tijdens een game drive met een terreinwagen kunt u heel dicht bij de dieren komen. Maak onderweg ook een stop bij Coffin Cliff, hiervandaan heeft u een geweldig uitzicht over de boomtoppen. Hier kunt u zelfs wandelen; de canopy walkway is een stelsel van hangbruggen tussen de boomtoppen. Vanaf deze bruggen kunt u ook de dieren bewonderen die in de boomtoppen leven. Maar: dit is alleen voor mensen zonder hoogtevrees!Reisblog Maleisië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Maleisië met u.


Bekijk alle berichten