• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kota Kinabalu

Kota Kinabalu, ook wel KK in de volksmond, is de grootste stad van Borneo. Vlakbij de stad ligt de 4000 meter hoge berg, in het gelijknamige nationaal park. Een pittige klim maar zeker de moeite waard. Durft u het aan om deze berg te beklimmen?
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Kota Kinabalu

Sabah’s hoofdstad Kota Kinabalu biedt zowel moderne winkelcentra als authentieke marktjes. U kunt zich hier prima (laten) onderdompelen in de Maleisische cultuur en de benodigde souvenirs kopen.


Mount Kinabalu

Vanuit Kota Kinabalu kunt naar het nationaal park Mount Kinabalu met de gelijknamige 4000 meter hoge berg Mount Kinabalu. In het nationale park kunt u diverse wandelingen maken, desgewenst begeleid door een parkranger die u vertelt over de flora, zoals orchideeën en bekerplanten. Ook kunt u de Mount Kinabalu beklimmen. Het is niet onmogelijk, maar u dient wel over een goede conditie en een positieve instelling te beschikken, want het is een behoorlijk eind naar de top. Daar aangekomen wordt u beloond met een overweldigend uitzicht over de omgeving.Neemt u contact met ons op als u interesse heeft in deze uitdaging.


Kota Kinabalu als start- en eindpunt van Borneo

Vanuit Kota Kinabalu zijn er diverse vliegverbindingen naar andere delen van Borneo. Zo vliegt u vanuit Kota Kinabalu gemakkelijk naar: Sandakan en Kuching.Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.


Ons aanbod in Kota Kinabalu

Wij bieden diverse hotels voor een onvergetelijk verblijf in Kota Kinabalu en omgeving.Reisblog Maleisië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Maleisië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me