• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Beroemde Batu-grotten
 • Prachtige Lata Iskander-waterval
 • Bezoek aan theeplantage
 • Kleurrijke vlinderfarm
 • Stadsbezoek Tanah Rata

Cameron Highlands

3-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze korte tour voert u in drie dagen tijd langs de hoogtepunten van de Cameron Highlands. U bezoekt onder andere de bekende Batu-grotten en de prachtige Lata Iskandar-waterval, leert meer over thee en zal deze natuurlijk ook proeven en brengt bezoekjes aa... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Thee plantage, Cameron Highlands
 • Petronas Towers, Kuala Lumpur
 • Cameron Highlands, Maleisië
 • Cameron Highlands
 • Kuala Lumpur, Maleisië
Thee plantage, Cameron Highlands Petronas Towers, Kuala Lumpur Cameron Highlands, Maleisië Cameron Highlands Kuala Lumpur, MaleisiëImpressies

Thee plantage, Cameron Highlands
Petronas Towers, Kuala Lumpur
Cameron Highlands, Maleisië
Cameron Highlands
Kuala Lumpur, Maleisië


Reisinformatie


Deze korte tour voert u in drie dagen tijd langs de hoogtepunten van de Cameron Highlands. U bezoekt onder andere de bekende Batu-grotten en de prachtige Lata Iskandar-waterval, leert meer over thee en zal deze natuurlijk ook proeven en brengt bezoekjes aan diverse 'farms' in de omgeving. Drie dagen vol met activiteiten.
Dag tot dag

1E DAG: KUALA LUMPUR → CAMERON HIGHLANDS → Om 8.30 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en gaat u op weg naar de Cameron Highlands. Voordat u hier aankomt brengt u onderweg een bezoek aan de beroemde Batu-grotten, een kalkstenen rotspartij met maar liefst 272 treden. Let u tijdens uw bezoek vooral op de prachtige wandschilderingen en de sprookjesachtige lichtinval. U vervolgt uw weg in de richting van de Cameron Highlands en stopt onderweg bij de prachtige Lata Iskandar-waterval. In de buurt bezoekt u tevens een werkplaats waar men bamboemanden maakt. Na deze stop reist u naar uw eindbestemming, de Cameron Highlands, die op 1542 meter hoogte liggen. Eenmaal aangekomen bij uw hotel heeft u de rest van de dag voor uzelf en kunt u even heerlijk ontspannen.

2E DAG: CAMERON HIGHLANDS → Na het ontbijt gaat u de omgeving verkennen. De Cameron Highlands zijn bekend vanwege de vele uitgestrekte theevelden en u brengt dan ook een bezoek aan een theeplantage en -fabriek. Hier leert u meer over het maken van thee en kunt u even uitrusten met een heerlijk kopje thee in het bijbehorende café. Vanaf hier is het uitzicht over de plantage geweldig! Vanwege de aangename temperatuur zijn er in dit gebied ook veel groente- en fruitkwekerijen te vinden. U maakt een fotostop bij een groentekwekerij, bezoekt een aardbeienboerderij en gaat naar een lokale markt. Hierna brengt u nog een bezoek aan een vlinderfarm en leert u meer over de geschiedenis van de Cameron Highlands in het Time Tunnel Museum. Aansluitend op uw bezoek aan het museum heeft u de tijd om nog wat rond te slenteren in Tanah Rata, een van de belangrijke steden in de Cameron Highlands. Tanah Rata vormt het laatste onderdeel van vandaag en u wordt hierna dan ook terug gebracht naar uw hotel waar u aan het einde van de middag arriveert.Tijd om bij te komen van de inspannende dag (O).

3E DAG: CAMERON HIGHLANDS → KUALA LUMPUR → Na het ontbijt wordt u terug gebracht naar Kuala Lumpur. Hier eindigt de reis (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De theeplantage en -fabriek zijn op maandagen gesloten
  → Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
 • Reisleiding

  Engelssprekende gids/chauffeur.

  Beleef meer

  Tijdens een rondreis Maleisië is dit stukje natuur onmisbaar! De Cameron Highlands zijn uniek in hun soort en een bezoek meer dan waard. Tijdens deze korte 3-daagse tour ziet u het beste wat de Cameron Highlands te bieden hebben. Van de beroemde Batu-grotten naar de kleurige vlinders op een van de vele vlinderfarms en van een aardbeienboerderij naar de stad Tanah Rata. Natuurlijk is ook een bezoek aan een theeplantage niet weg te denken uit deze tour. Een actieve en afwisselende tour voor de reiziger die zijn tijd graag goed benut!

  Excursiemogelijkheden

  Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.

  Verlenging

  Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Corus Hotel in Kuala Lumpur.
  Verblijf in het Heritage Hotel of gelijkwaardig.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

  Vervoer

  Airco auto of (mini)bus.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak