• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Historisch Malacca
 • Mondain Kuala Lumpur
 • Theeplantages van de Cameron Highlands
 • Culturele mix van Penang
 • Bijzonder Langkawi

Grand South-East Asia Discovery - Maleisië deel

12-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Bent u op zoek naar een gevarieerde reis, waarin niet alleen cultuur en natuur, maar ook avontuur en totale ontspanning elkaar afwisselen? Deze unieke ontdekkingstocht door Maleisië is een aaneenschakeling van bekende hoogtepunten. Vanuit het cosmopolitisc... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Marina Bay Sands, Singapore
 • Kuala Lumpur, Maleisië
 • Marina Bay Sands SkyPark & Observation Deck, Singapore
 • Nationaal monument, Kuala Lumpur
 • Het Nederlandse Plein, Malacca
Marina Bay Sands, Singapore Kuala Lumpur, Maleisië Marina Bay Sands SkyPark & Observation Deck, Singapore Nationaal monument, Kuala Lumpur Het Nederlandse Plein, MalaccaImpressies

Marina Bay Sands, Singapore
Kuala Lumpur, Maleisië
Marina Bay Sands SkyPark & Observation Deck, Singapore
Nationaal monument, Kuala Lumpur
Het Nederlandse Plein, Malacca


Reisinformatie

Bent u op zoek naar een gevarieerde reis, waarin niet alleen cultuur en natuur, maar ook avontuur en totale ontspanning elkaar afwisselen? Deze unieke ontdekkingstocht door Maleisië is een aaneenschakeling van bekende hoogtepunten. Vanuit het cosmopolitische Singapore bereikt u de historische steden en hooglanden in West-Maleisië, waar u een smeltkroes van verschillende culturen ervaart.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen/chauffeurs.

Beleef meer

Tijdens deze reis door Maleisië maakt u kennis met enkele van de bekendste steden van Zuidoost-Azië. U verkent de hoogtepunten van de steden zelf en vervolgens trekt u erop uit om de natuurparken, historische bezienswaardigheden en culturele wonderen in de omgeving te verkennen.

Reisnaam:
Grand South-East Asia Discovery - Maleisië deel
Reistype:
12-daagse individuele reis met gids/chauffeur
Kenmerken:
Individueel met gids Individueel divers vervoer Natuur Cultuur City Strand
Reiscode:
FD3992
Prijsinfo:
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties.
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt)
 • Airco auto
 • Boot van Penang naar Langkawi
 • Trein van Johor Bahru Sentral naar Malacca.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals
 • Fooien.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.

Accommodatie

Verblijf naar keuze in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Airco auto of minibus met privé-chauffeur. Trein van Johor Bahru Sentral-Malacca (tweedeklasse). Lokale ferry van Penang-Langkawi.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. de facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan Holiday Villa Beach Resort & Spa in Langkawi.

Bijzonderheden

Deze reis kunt u ook boeken als onderdeel van een grotere reis: Grand South-East Asia Discovery. U doet dan ook Thailand aan.


1E & 2E DAG: SINGAPORE → MALACCA → Vanochtend vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het treinstation gebracht voor de reis naar Malacca. Onderweg passeert u kleine dorpjes en uitgestrekte plantages. Na aankomst staat de middag in het teken van een uitgebreide stadsrondrit. Deze historische stad heeft vele overblijfselen uit de tijd van de Nederlandse, Portugese en Engelse kolonisten. Op dag 3 bent u vrij om de stad verder te verkennen (O).

3E & 4E DAG: MALACCA → KUALA LUMPUR → Rond het middaguur gaat u op weg naar Kuala Lumpur. Onderweg stopt u bij een typisch Maleise woning en neemt u een kijkje op het platteland, voordat u de moderne hoofdstad bereikt. Dag 5 staat in het teken van een uitgebreide wandeling door het historische hart van de stad, waarbij u beroemde, koloniale en andere opvallende gebouwen bewondert. U ontdekt de fascinerende contrasten en proeft de sfeer van vervlogen tijden. De rest van de dag heeft u vrij (O).

5E DAG: KUALA LUMPUR → CAMERON HIGHLANDS → Van de vochtige en warme stad reist u naar de hooglanden van de Cameron Highlands. Onderweg stopt u eerst bij de interessante Royal Selangor tinfabriek, waar u mooie souvenirs kunt kopen. Onderweg doet u ook de  Batu Caves en de fotogenieke Lata Iskandar-watervallen aan, voordat u  bij de Cameron Highlands kunt genieten van de koelere temperatuur en de prachtige uitzichten (O).

6E & 7E DAG: CAMERON HIGHLANDS → PENANG → Dit voormalige Britse vakantieoord is vooral bekend vanwege de uitgestrekte theeplantages. Uiteraard staan een bezoek aan een plantage en een fabriek op het programma, alvorens u de reis verder voortzet naar Penang. Voordat u bij uw hotel arriveert, bezoekt u eerst de bezienswaardigheden van Ipoh, waaronder de indrukwekkende Sam Poh Tong-grottempel. De volgende dag staat het historische Georgetown op het programma, een bruisende wirwar van straatjes waar bij Harmony Street verschillende culturen en religies samenkomen. Behalve de unieke mix van religieuze gebouwen vindt u hier een keur aan straatstalletjes, waar u heerlijk kruidige snacks kunt kopen voor tijdens de wandeling. Ook een bezoek aan Fort Cornwallis is inbegrepen, gebouwd door de Britten in 1786 (O).

8E-11E DAG: PENANG → LANGKAWI → U reist met de ferry van Penang naar Langkawi, waar u een paar dagen totale ontspanning te wachten staat. Het hoofdeiland van de gelijknamige archipel heeft een prachtige natuur, met langgerekte stranden, een weelderige tropische begroeiing en een bergachtig binnenland. Zowel op het land als op het water zijn tal van (facultatieve) excursies te boeken. U kunt bijvoorbeeld een fietstocht maken waarbij u het lokale plattelandsleven ontdekt. U passeert rijstvelden, rubberplantages, vissersdorpjes en kleurrijke marktjes. Of breng een dag door op een zeiljacht, waarbij u geniet van een 'saltwater jacuzzi' (O).

12E DAG: LANGKAWI → Tijd om uw koffers weer in te pakken, want u wordt naar Telega Harbour gebracht. Hier zal uw reis eindigen (O).1De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties.
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt)
 • Airco auto
 • Boot van Penang naar Langkawi
 • Trein van Johor Bahru Sentral naar Malacca.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals
 • Fooien.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak