• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • 'Jungle by Night'
 • Prachtige diersoorten
 • Wandeling tussen de boomtoppen
 • Bezoek aan een dorp van de 'Orang Asli'
 • Avontuurlijke boottocht door de stroomversnellingen

Taman Negara

4-daagse natuurarrangement

Maak kennis met de schitterende natuur van het beroemdste nationale park van Maleisië. Hier vindt u dichte, vochtige jungle die zo nu en dan wordt onderbroken door verschillende rivieren en kunt u zich vergapen aan de prachtige diersoorten die het gebied r... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Maak kennis met de schitterende natuur van het beroemdste nationale park van Maleisië. Hier vindt u dichte, vochtige jungle die zo nu en dan wordt onderbroken door verschillende rivieren en kunt u zich vergapen aan de prachtige diersoorten die het gebied rijk is. Vanuit het resort kunt u al wandelend of per traditionele 'longtail'-boot de omgeving uitstekend verkennen.
Dag tot dag

1E DAG: KUALA LUMPUR → TAMAN NEGARA → U vertrekt al vroeg vanuit Kuala Lumpur. Per auto reist u naar Kuala Tahan, waar u per boot de rivier oversteekt om het Mutiara Taman Negara Resort te bereiken. 's Avonds krijgt u na het diner een videopresentatie over het Taman Negara National Park, gevolgd door een avondwandeling door de jungle. Tijdens de wandeling kunt u genieten van de koele avondlucht met op de achtergrond de prachtige geluiden van de jungle. De apen, krekels en andere nachtdieren vormen een uniek orkest, een indrukwekkende ervaring (D).

2E DAG: TAMAN NEGARA → In de ochtend maakt u onder leiding van een gids een korte wandeling door de jungle. Hoogtepunt tijdens deze wandeling is de hangbrug (‘canopy walkway’) waarbij u tussen de boomtoppen door loopt. Hoge, rechte bomen en boven de grond uitstekende boomwortels worden afgewisseld met varens en andere groene planten. Daarna wandelt u verder naar de Bukit Teresek; vanaf deze heuvel heeft u een prachtig uitzicht over de jungle. Na de lunch maakt u een boottochtje naar Lata Berkoh, waar u een verkoelende duik in de rivier kunt nemen. Tijdens de boottocht vaart u soms onder een dak van groen door wanneer de takken van bomen aan weerszijden van de rivier elkaar raken (O,L,D).

3E DAG: TAMAN NEGARA → Vandaag bezoekt u een dorp van de 'Orang Asli', wat letterlijk 'oorspronkelijke bewoners' betekent. Deze vriendelijke locals, genaamd Batek, leiden een nomadisch bestaan in Taman Negara. Na de lunch maakt u een boottocht over een woeliger stuk van de rivier in de richting van Kuala Trenggan. Zeker in en rondom de regentijd zijn er veel stroomversnellingen. Hierna bent u de rest van de middag vrij om te ontspannen en te genieten van de pracht van het regenwoud (O,L,D).

4E DAG: TAMAN NEGARA → KUALA LUMPUR → Na het ontbijt is het vertrek naar Kuala Lumpur, waar u aan het eind van de middag aankomt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Tussen oktober - maart kan het i.v.m. weersomstandigheden voorkomen dat het programma wordt aangepast
  → Dit arrangement is ook te boeken zonder de transfers van en naar Kuala Lumpur. Ideaal als u deze tour wilt combineren met autohuur. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.
  → De boottransfers en excursies zijn in internationaal groepsverband.
 • Reisleiding

  Engelssprekende gids/chauffeur.

  Beleef meer

  Tijdens een rondreis Maleisië is het overslaan van het Taman Negara National Park absoluut geen optie! Deze tour laat u in vier dagen tijd de prachtigste plekjes van dit gebied zien. U ervaart de 'jungle by night' onder het genot van een orkest van insecten, maakt een wandeling door de boomtoppen en bezoekt de Batek, de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. Een reis vol natuurschoon.

  Excursiemogelijkheden

  Excursies zijn in internationaal groepsverband.

  Verlenging

  Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Corus Hotel in Kuala Lumpur.

  Deelnemers

  Minimaal 2.

  Los te boeken

  Van deze tour bestaat ook een 3-daagse variant. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.
  Verblijf in het Mutiara Taman Negara Resort.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

  Vervoer

  Per airco auto of minibus. De oversteek van Kuala Tahan naar het Mutiara Taman Negara Resort gebeurt per boot en is in internationaal gezelschap.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Bekijk ook deze varianten van deze reis:

  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak
   
  please chat with me