• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Bagan Free & Easy

3-daagse individuele reis

Uw rondreis Myanmar is niet compleet zonder deze fantastische highlight! Bagan is een van de indrukwekkendste cultuurmonumenten van Azië. Het immense tempelcomplex beslaat een gebied van 42 km2 en barst van de tempels, pagodes, stoepa's en kloos... lees verder »

Vanaf € 374,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Tempel, Bagan
Tempel, BaganImpressies

Tempel, BaganReisinformatie


Uw rondreis Myanmar is niet compleet zonder deze fantastische highlight! Bagan is een van de indrukwekkendste cultuurmonumenten van Azië. Het immense tempelcomplex beslaat een gebied van 42 km2 en barst van de tempels, pagodes, stoepa's en kloosters. Uiteraard kunt u met een gids de belangrijkste bouwwerken bezoeken, maar Bagan leent zich ook uitstekend voor een verkenning op eigen houtje. Vrij als een vogel!
Dag tot dag

Aankomst Bagan

U kunt vanuit verschillende steden in Myanmar naar Bagan vliegen. Het is ook mogelijk om vanuit Mandalay over land of per boot naar Bagan te reizen. Na aankomst wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw accommodatie gebracht, het Aureum Palace Hotel. Dit uitgestrekte eersteklasse resort heeft een fantastische ligging, midden in de Bagan Archeological Preservation Zone. Het wordt omgeven door een sfeervolle, weelderig begroeide tuin die 's avonds mooi is verlicht. De locatie temidden van talloze tempels en ruïnes zorgt voor een unieke, mysterieuze ambiance. U kunt vanuit het resort direct beginnen met een korte verkenning van het enorme cultuurpark of u wandelt naar het heerlijke zwembad voor een verfrissende duik.

Bagan per fiets

Na het ontbijt staan er fietsen voor u klaar en kunt u het uitgestrekte cultuurwonder gaan verkennen. U hoeft hier geen plan voor uit te stippelen, er zijn allerlei zandpaden en smalle weggetjes langs de bouwwerken. Bij de bekendere of bijzonderste tempels en ruïnes staan soms kleine stalletjes met wat drinken of kleine snacks, maar het is zeker aan te raden om een grote fles water mee te nemen voordat u de fietstocht aanvangt. De meeste bouwwerken dateren uit de 11e tot de 13e eeuw. Het gebied is van enorm religieus belang en wordt zowel bezocht als bewoond door monniken gehuld in kleurrijke gewaden die vrolijk afsteken tegen de zandkleurige omgeving. Het Aureum Palace Hotel ligt direct aan de Ayeyarwady-rivier, de levensader van het land. De zonsondergang over de rivier, met op de achtergrond de prachtige tempels, is bijzonder spectaculair (O).

Vertrek Bagan

Dit arrangement eindigt met een transfer naar de luchthaven of de pier (O).Verdere info

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Beleef meer

 • Het is ook mogelijk om vanuit Mandalay over land of per boot naar Bagan te reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de 'Beautiful Paukan Cruise' waarmee u in 2, 3 of 5 dagen over het water van Mandalay naar Bagan reist. Vraagt u ons naar de mogelijkheden
 • Van 23 januari t/m 8 februari vindt het Ananda Temple Festival plaats in Bagan. Rondom de Ananda-tempel vindt u tijdens deze dagen vele kleurrijke marktkraampjes en gezellige eettentjes. Vanuit de hele regio komen pelgrims naar Bagan om deel te nemen aan de festiviteiten. Een waar schouwspel!

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.

Insiders Tip

→ Pagodes en tempels

→ Spectaculaire zonsondergangen

→ Kennismaking met het kloosterleven

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het 2-daags stadsarrangement in Yangon.
Verblijf in eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Airco auto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me