• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Ruiïnes van de koningin van Sheba
 • Wadi Darbat: natuurpark met watervallen en meren
 • Graftombe van Job

Impressions of Salalah

3-daags arrangement

Deze korte reis met een afwisselend programma is een perfecte aanvulling op een rondreis Oman. Ondanks dat Oman gekenmerkt wordt door woestijnen, is de regio rondom Salalah een groene oase. Het tropische karakter wordt versterkt door de aanwezigheid van pa... lees verder »

Vanaf € 675,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Strand bij Salalah
Strand bij SalalahImpressies

Strand bij Salalah

Reisinformatie


Deze korte reis met een afwisselend programma is een perfecte aanvulling op een rondreis Oman. Ondanks dat Oman gekenmerkt wordt door woestijnen, is de regio rondom Salalah een groene oase. Het tropische karakter wordt versterkt door de aanwezigheid van palmbomen en, in de zomer, groene bergen. U verkent de verschillende delen van deze omgeving, waarbij natuur en cultuur centraal staan.
Dag tot dag

1E DAG: MUSCAT → SALALAH → U wordt naar de binnenlandse luchthaven van Muscat gebracht. U vertrekt per binnenlandse vlucht (ca. 90 minuten) van Muscat naar Salalah. Na  aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar het luxe Marriott Salalah Resort, waar u een ontspannen verblijf combineert met een ontdekking van het zuiden van Oman.

2E DAG: SALALAH → Vandaag bezoekt u onder meer het kustplaatsje Taqah, in het oosten van de regio. Dit plaatsje kent een oude geschiedenis, waar vooral rondom de haven Samharam nog oude standbeelden te zien zijn. Ook ziet u de ruïnes van het kasteel van de koningin van Sheba die jarenlang over Oman heerste. Na een bezoek aan de vismarkt rijdt u door naar de natuurlijke bron van Ayn Razat en naar Wadi Darbat. Dit is een prachtig natuurgebied met watervallen, meren, bergen, grotten en een uitbundige flora en fauna. Later deze dag ziet u ook het westelijke deel van Salalah waar de graftombe van Job staat. Op de heuvel waar deze tombe zich bevindt, heeft u een prachtig uitzicht over Salalah. Vrouwen dienen hun hoofd te bedekken en fotograferen in de tombe is niet toegestaan. De tombe is prachtig versierd met witte steentjes en verzen uit de Koran. Na het bezoek aan de tombe, reist u naar de spectaculaire kust van Mughsail Beach voordat u terugkeert naar uw hotel (O,L).

3E DAG: SALALAH → MUSCAT → Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht en vliegt u vanuit Salalah weer terug naar Muscat. De korte tour eindigt op de luchthaven (O).Verdere info

Bijzonderheden

→ U kunt kiezen uit drie accommodaties. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden
→ Deze tour is niet mogelijk tussen 21 december 2015 en 9 januari 2016.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids.

Beleef meer

Deze korte reis laat u kennismaken met de verschillende delen van de omgeving en is een mooie toevoeging aan uw rondreis Oman. Zo gaat u de ruïnes van de koningin van Sheba bekijken, maar ook het Wadi Darbat, een natuurpark met watervallen en meren en de graftombe van Job.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het hotel The Chedi voor een dagje genieten in de grootste spa van Muscat.
Verblijf in deluxe accommodatie.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Maaltijden volgens programma (O=Ontbijt, L=Lunch). Op dag 2 is onderweg een picknicklunch inbegrepen.

Vervoer

Airco auto of minibus.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me