• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Levendig Taipei
 • Wonderschoon Sun Moon Lake
 • Bergachtig natuurgebied van Mt. Alishan
 • Tropische ambiance in Kenting
Tenzing Travel Adventure

Taiwan Discovery

9-daagse autoreis

Als u zoveel mogelijk vrij wilt zijn om ter plaatse uw reistempo en route te bepalen, dan is deze reis een aanrader. U heeft enkele georganiseerde elementen en een aantal vrije dagen, zodat u heerlijk kunt ontspannen in de natuur en zelfs aan het strand!
Vanaf € 1344,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Taroko Gorge
 • Sun Moon Lake
 • Mount Alishan
 • Taroko Gorge
 • Wen Wu tempel
Taroko Gorge Sun Moon Lake Mount Alishan Taroko Gorge Wen Wu tempelImpressies

Taroko Gorge
Sun Moon Lake
Mount Alishan
Taroko Gorge
Wen Wu tempel


Reisinformatie


Als u zoveel mogelijk vrij wilt zijn om ter plaatse uw reistempo en route te bepalen, dan is deze reis een aanrader. U heeft enkele georganiseerde elementen en een aantal vrije dagen, zodat u heerlijk kunt ontspannen in de natuur en zelfs aan het strand!
Taiwan Discovery Taiwan DiscoveryDag tot dag

Aankomst Taipei

Na aankomst in Taipei wordt u naar het hotel gebracht. Op dag twee krijgt u een goede indruk van de hoofdstad tijdens een ochtendexcursie (O op dag 2).

Taipei › Taroko Gorge

U wordt naar het verhuurstation gebracht, waar u de auto in ontvangst neemt. Vervolgens begint de autoreis met een rit naar de beroemde Taroko Gorge, aan de oostkust (O).

Taroko Gorge › Sun Moon Lake

In de loop van de ochtend gaat u op weg naar Sun Moon Lake in het hart van Taiwan. U overnacht in een zeer sfeervol hotel aan het meer (O).

Sun Moon Lake › Mount Alishan

Het is echt een aanrader om vanochtend wat eerder op te staan en met een fiets een ritje te maken langs het meer. Vervolgens gaat u op weg gaat naar het bergachtige natuurgebied van Mount Alishan. U kunt hier wandelen langs theeplantages en kleine dorpjes bezoeken (O,D).

Mount Alishan › Tainan

Als u van zonsopgangen houdt, dan is dit dé plek voor u. Ter plaatse is het mogelijk om een ritje met de Forest Train te boeken naar een uitzichtspunt. U rijdt vandaag naar de kustplaats Tainan, de oudste stad van Taiwan, waar u de auto inlevert (O).

Tainan › Kenting

Op dag zeven begint de dag met een kookles. U leert een aantal heerlijke Taiwanese gerechten maken, welke u uiteraard zelf mag opeten! In de middag reist u met de trein naar Kaohsiung en vervolgens met een chauffeur naar het zuidelijkste puntje van Taiwan. Uw accommodatie is direct naast het Kenting National Park gelegen. Deze bestemming heeft een verrassend tropische ambiance en u kunt genieten van de natuur en het mooie strand (O).

Kenting › Taipei

U wordt naar Kaohsiung gebracht, waarna u met de hogesnelheidstrein naar Taipei reist. De reis eindigt met een transfer naar de luchthaven of het hotel van uw keuze (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld de huurauto langer aanhouden of volledig met chauffeur en gids op pad
 • Uiteraard kunt u ook uw strandverblijf aan het eind verlengen.

Excursiemogelijkheden

Stadsrondrit (ochtendexcursie) in Taipei op dag 2 in internationaal gezelschap, inclusief entreegelden, is inbegrepen. Ook de kookles op dag 7 in Tainan (internationaal groepsverband) is inbegrepen.
De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


De onderstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

VertrekdatumPrijs p.p.
15-12-2017 t/m 19-12-2017€ 1344,-
20-12-2017 t/m 31-12-2017€ 1363,-
01-01-2018 t/m 31-03-2018€ 1474,-

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner).

Vervoer

De reis is inclusief een huurauto (Toyota Vios 1.5, dag 3-6) en genoemde treinreizen. Retour-transfer Kaohsiung-Kenting (dagen 7 en 9) excl. gids.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak