• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Wij hebben 'm!
De Vakantie Award 2017
In de categorie Verre Reizen

Lees meer >

Highlights

 • Fascinerende natuur en tempels bij Sun Moon Lake
 • Boeddhistisch Foguangshan-klooster
 • Ongerepte oostkust van Taiwan
 • Imposante Taroko Gorge

Highlights of Taiwan

5-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Tijdens deze korte rondreis Taiwan reist u in vijf dagen tijd van het noordelijkste naar het zuidelijkste puntje van Taiwan. U ziet de belangrijkste hoogtepunten van het land in een relatief korte periode en maakt kennis met de veelzijdigheid van Taiwan. U wi... lees verder »
Vanaf € 1493,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Chiang Kai Shek Memorial Hall, Taipei
 • Wen Wu tempel
 • Taipei 101
 • Sun Moon Lake
Chiang Kai Shek Memorial Hall, Taipei Wen Wu tempel Taipei 101 Sun Moon LakeImpressies

Chiang Kai Shek Memorial Hall, Taipei

Wen Wu tempel
Taipei 101
Sun Moon Lake


Reisinformatie

Tijdens deze korte rondreis Taiwan reist u in vijf dagen tijd van het noordelijkste naar het zuidelijkste puntje van Taiwan. U ziet de belangrijkste hoogtepunten van het land in een relatief korte periode en maakt kennis met de veelzijdigheid van Taiwan. U wisselt de prachtige natuur van Sun Moon Lake en het Taroko National Park af met bijzondere tempels, oude steden en ontmoetingen met de lokale bevolking.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids.

Reisnaam:
Highlights of Taiwan
Reistype:
5-daagse individuele reis met gids/chauffeur
Kenmerken:
Individueel met gids Natuur Cultuur City
Reiscode:
FD4120
Prijsinfo:
v.a. € 1493,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner)
 • Genoemde excursies.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals
 • Facultatieve excursies/activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven en fooien.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.


Taipei › Sun Moon Lake

U vertrekt in de ochtend naar het Sun Moon Lake. Dit heldere meer dankt haar naam aan de vorm, het noordelijke deel lijkt op een zon en het zuidelijke deel op een halve maan. Het meer wordt omgeven door bergen en de weg die langs de oevers slingert biedt op sommige stukken een prachtig uitzicht. U brengt eerst een bezoek aan de Wen Wu-tempel, een complex dat uit meerdere gebouwen bestaat en onder meer is gewijd aan Confucius. Vanaf het hoogste punt van het complex steken de gele daken van de tempel fel af tegen het blauwe meer. Ook de Tse En-pagode biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. U bereikt de pagode na een heerlijke wandeling over een trap die aan weerszijden wordt geflankeerd door bamboe en varens.

Sun Moon Lake › Tainan › Kaohsiung

Deze dag staat in het teken van de redelijk lange rit zuidwaarts naar Kaohsiung. Onderweg passeert u aan uw rechterhand verschillende Taiwanese steden en aan uw linkerhand enkele grote nationale parken. De kustplaats Tainan is de oudste stad van Taiwan en heeft nog veel oude straatjes en tempels. Het gebied rondom Tainan was van 1624 tot 1662 een Nederlandse kolonie en werd toen als basis gebruikt voor de handel met China en Japan. Van het oorspronkelijke Fort Zeelandia is niet veel meer over, maar het huidige Anping Fort is nog steeds erg interessant. U bezoekt in Tainan onder meer de Chikan-toren en Confucius Temple. In de middag bereikt u Kaohsiung, waar u het grootste klooster van Taiwam bezoekt: Foguanshan Monastery. Dit is tevens de plek waar u zult dineren en overnachten (O,D).

Kaohsiung › Taitung › Chihpen

Als u getuige wilt zijn van de ochtendrituelen in het klooster zorgt u dan dat u vroeg uit de veren bent. Na een licht vegetarisch ontbijt brengt u een bezoek aan het Buddha Memorial Center voor u verder rijdt naar het centrum van Kaohsiung waar u een fotostop maakt bij de Dragon & Tiger Pagoda en het Spring Autumn Pavillion. De middag staat in het teken van de rit langs de oostkust richting Taitung. Iets ten zuiden hiervan ligt Chihpen, dat bekend staat om haar warmwaterbronnen. U heeft de rest van de dag vrij om hier te ontspannen bij of in de bronnen (O).

Chihpen › Hualien

U rijdt via de schitterende kustweg van de 'East Coast National Scenic Area' naar het noorden. Deze kuststreek wordt ook wel ‘Het Pure Land’ genoemd en het landschap vormt een schril contrast met de bebouwde westkust van Taiwan. Er zijn tal van bezienswaardigheden en uitzichtpunten. Onderweg passeert u Siaoyeliou, Sansientai, het kunstcentrum Dulan en de Tunghe-brug, waar u wilde apen kunt spotten. Laat in de middag arriveert u bij uw accommodatie in Hualien, de toegangspoort tot het fantastische Taroko National Park (O).

Hualien › Taroko National Park › Taipei

Deze dag staat in het teken van een ware topattractie: de Taroko Gorge. Deze kloof heeft een 20 kilometer lang ravijn met indrukwekkende marmeren bergwanden die zijn uitgesleten door de Liwu-rivier. Op sommige stukken wordt de rivier ook geflankeerd door watervallen, maar meestal door dichte vegetatie. De Schrijn van de Eeuwige Lente is een tempel die is gebouwd ter nagedachtenis aan de 450 doden die zijn gevallen tijdens de aanleg van de Central Cross-Island Highway, een weg die de oostkust met de westkust verbindt. Onderweg terug naar Taipei stopt u bij de kliffen van Chingshui. U bereikt de hoofdstad aan het eind van de middag (O).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Naar keuze in middenklasse of deluxe accommodaties.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner).

Vervoer

Per airco auto.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar extra nachten in het Landis Taipei.

Deelnemers

Minimaal 2.

Bijzonderheden

 • Het is ook mogelijk om deze reis te verlengen. Vraagt u naar de mogelijkheden van de reis 'Best of Taiwan'
 • Deze reis is niet mogelijk van 15 t/m 18 september 2016, 8 t/m 10 oktober 2016 en van 24 t/m 31 december 2016
 • U kunt deze reis ook boeken als internationale groepsreis. U overnacht dan op dag 2 in het Ambassador Kaohsiung Hotel
 • Houdt u er rekening mee dat de overnachting in het klooster (dag 2) eenvoudig is en de maaltijden vegetarisch zijn.


VertrekdatumPrijs p.p.

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.