• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Bruisend en modern Taipei
 • Fascinerende natuur en tempels bij Sun Moon Lake
 • Boeddhistisch Foguangshan-klooster
 • Ongerepte oostkust van Taiwan
 • Imposante Taroko Gorge
Tenzing Travel Bestseller

Best of Taiwan (groepsreis)

8-daagse internationale groepsreis

Deze groepsreis door Taiwan is een uitstekende keuze voor wie de tijd heeft om alle hoogtepunten te zien. U reist in een week tijd van het noordelijkste naar het zuidelijkste puntje van wat de Portugezen in de 16ᵉ-eeuw  het 'Prachtige Eiland' noemden. Wi... lees verder »
Vanaf € 966,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Taiwan's National Theater in Taipei
 • Sun Moon Lake
 • Taroko Gorge
 • Dumplings
 • Taipei 101
Taiwan's National Theater in Taipei Sun Moon Lake Taroko Gorge Dumplings Taipei 101Impressies

Taiwan's National Theater in Taipei
Sun Moon Lake
Taroko Gorge
Dumplings
Taipei 101


Reisinformatie

Deze groepsreis door Taiwan is een uitstekende keuze voor wie de tijd heeft om alle hoogtepunten te zien. U reist in een week tijd van het noordelijkste naar het zuidelijkste puntje van wat de Portugezen in de 16ᵉ-eeuw  het 'Prachtige Eiland' noemden. Wij hebben een route voor u samengesteld waarin bruisende steden, fascinerende tempels en indrukwekkende natuurgebieden elkaar continu afwisselen. Van een van de hoogste gebouwen ter wereld naar de spectaculaire kloven van het Taroko National Park. Van de kleurrijke straatstalletjes van de avondmarkten naar het ontspannen in de warmwaterbronnen van Chihpen. Ontdek de veelzijdigheid en geniet van het beste dat Taiwan u te bieden heeft.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids, bij een groep van 6 personen of minder. Bij een groep van meer dan 6 personen zijn er een aparte gids en chauffeur aanwezig.
Best of Taiwan (groepsreis)

Beleef meer

 • U kunt de individuele reis uitbreiden met Alishan, een berggebied waar u heerlijk kunt wandelen.
 • Houdt u van dumplings, dan raden wij aan om het beroemde restaurant Din Tai Fung te bezoeken. Wij maken graag een reservering voor u.
 • Het is ook uitstekend mogelijk om langer in Taipei te verblijven en vanuit daar excursies te maken.
Reisnaam:
Best of Taiwan (groepsreis)
Reistype:
8-daagse internationale groepsreis
Kenmerken:
Internationale groepsreis Natuur Cultuur City
Reiscode:
CT1392
Prijsinfo:
v.a. € 966,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt)
 • Vervoer per airco auto of minibus
 • Genoemde excursies, inclusief entreegelden.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Facultatieve excursies/activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven zoals fooien
 • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.

Best of Taiwan (groepsreis)


Aankomst Taipei

Na aankomst op de luchthaven van Taipei wordt u naar het hotel gebracht. Taipei is de bruisende hoofdstad van Taiwan en de naam betekent letterlijk 'Stad van het Noorden'. De stad biedt tal van bezienswaardigheden, zoals Taipei 101, een van 's werelds hoogste gebouwen. Het is absoluut een aanrader om de avondmarkt te bezoeken, waar u overheerlijke lokale hapjes kunt proeven en allerlei souvenirs op de kop kunt tikken.

Taipei

Deze ochtend bezoekt u tijdens een stadsrondrit onder meer het beroemde National Palace Museum met de bijzondere verzamelingen van de vroegere Chinese keizers. Deze voorwerpen zijn in 1949 door het Nationalistische Leger vanuit de Verboden Stad van Beijing meegenomen. Hoewel de Nationalisten zich op de vlucht naar Taiwan moesten beperken, hebben zij er wel de echte juweeltjes uitgepikt. Ook staat het Gedenkschrijn der Martelaren op uw programma. Deze enorme tempel is gebouwd ter nagedachtenis aan de soldaten die voor het Nationalistische Leger hebben gevochten. De middag heeft u vrij (O).

Taipei → Sun Moon Lake

U gaat op weg naar het Sun Moon Lake. Dit heldere meer dankt haar naam aan de vorm, het noordelijke deel lijkt op een zon en het zuidelijke deel op een halve maan. Het meer wordt omgeven door bergen en de weg die langs de oevers slingert biedt op sommige stukken een prachtig uitzicht. U brengt eerst een bezoek aan de Wen Wu-tempel, een complex dat uit meerdere gebouwen bestaat en onder meer is gewijd aan Confucius. Vanaf het hoogste punt van het complex steken de gele daken van de tempel fel af tegen het blauwe meer. Ook de Tse En-pagode biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. U bereikt de pagode na een heerlijke wandeling over een trap die aan weerszijden wordt geflankeerd door bamboe en varens (O).

Sun Moon Lake → Tainan → Kaohsiung

Deze dag staat in het teken van de redelijk lange rit zuidwaarts naar Kaohsiung. Onderweg passeert u verschillende Taiwanese steden en enkele grote nationale parken. De kustplaats Tainan is de oudste stad van Taiwan en heeft nog veel oude straatjes en tempels. Het gebied rondom Tainan was van 1624 tot 1662 een Nederlandse kolonie en werd toen als basis gebruikt voor de handel met China en Japan. Van het oorspronkelijke Fort Zeelandia is niet veel meer over, maar het huidige Anping Fort is nog steeds erg interessant om te bezoeken. In de middag bereikt u Kaohsiung, waar u de Dragon & Tiger Pagoda en de Spring & Autumn Pavilion bezoekt. Wij raden u aan om in de avond de beroemde Liuho-nachtmarkt te bezoeken (O).

Kaohsiung → Taitung → Chipen

Vanochtend bezoekt u het Foguangshan-klooster, het grootste boeddhistische klooster van Taiwan. De middag staat in het teken van de rit langs de oostkust richting Taitung. Iets ten zuiden hiervan ligt Chihpen, dat bekend staat om haar warmwaterbronnen. U heeft de rest van de dag vrij om hier te ontspannen bij of in de bronnen (O).

Chihpen → Hualien

U rijdt via de schitterende kustweg van de 'East Coast National Scenic Area' naar het noorden. Deze kuststreek wordt ook wel ‘Het Pure Land’ genoemd en het landschap vormt een schril contrast met de bebouwde westkust van Taiwan. Er zijn tal van bezienswaardigheden en uitzichtpunten. Onderweg passeert u Siaoyeliou, Sansientai, het kunstcentrum Dulan en de Tunghe-brug, waar u wilde apen kunt spotten. Laat in de middag arriveert u bij uw accommodatie in Hualien, de toegangspoort tot het fantastische Taroko National Park (O).

Hualien → Taroko National Park → Taipei

Deze dag staat in het teken van een ware topattractie: de Taroko Gorge. Deze kloof heeft een 20 kilometer lang ravijn met indrukwekkende marmeren bergwanden die zijn uitgesleten door de Liwu-rivier. Op sommige stukken wordt de rivier geflankeerd door watervallen, maar meestal door dichte vegetatie. De Schrijn van de Eeuwige Lente is een tempel die is gebouwd ter nagedachtenis aan de 450 doden die zijn gevallen tijdens de aanleg van de Central Cross-Island Highway, een weg die de oostkust met de westkust verbindt. Onderweg terug naar Taipei stopt u bij de kliffen van Chingshui. U bereikt de hoofdstad aan het eind van de middag (O).

Vertrek Taipei

Deze laatste dag heeft u vrij tot aan de transfer naar de luchthaven (O).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Naar keuze in middenklasse of deluxe accommodaties.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per airco auto of (mini)bus.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar extra nachten in het Landis Taipei.

Deelnemers

Minimaal 2 (internationale) deelnemers.

Bijzonderheden

 • Deze reis begint op vrijdagen vanuit Taipei
 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden en nationale feestdagen
 • Het is ook mogelijk om deze reis te verkorten. Hierbij doet u dag drie t/m zeven aan van deze reis. Of reist u liever in privé-verband? Ook dit is mogelijk, neemt u contact met ons op voor meer informatie
 • In het geval van slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de route enigzins wordt aangepast.


VertrekdatumPrijs p.p.
09-12-2016 t/m 16-12-2016€ 966,-

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.